Abi zaten hastalıklı birisi belli yani. Her gün bir insan evladı 20 tane kitap satın alır mı? Standart sahaf bu kadar kitap satın almıyor. Bu arkadaşa Jaguar’dan çıkma Dominguez’in “Kağıt Ev” hikayesini aciliyetle okumasını tavsiye ediyorum.
Abi adam her yolu denemiş kurnazlık için. İkinci el bir ürününün mahkemesi mi olur haha ona çok güldüm ben
Ne hakem heyeti arkadaşlar tek derdi böyle bir durumla ilk kez karşılaşan biraz da yumuşak yüzlü bulduğu satıcıyı korkutmak.Yırtık gelen ürünü öncelikle HERKES İADE EDER. Gerisi PALAVRA. ayrıca Rıhtıma yüklerken de 30 tl kuponla aldım yazmış yine de yetmemiş demek ki bir de satıcıya dertleniyor bana indirim yapmadın diye. Şu arkadaşı lütfen rıhtımdan denize dökebilir miyiz acilen
Gülücüğü unutma lütfen.
Günde elli tane kitap satın alırsan maddi manevi zor zamanlardan geçersin tabi, en başında kargocu sana dert olur.
Olayları ortaya çıkartan benim. Forumu takip eden ama yazan biri degildim. Şahsın burda paylaştığı kitapları gördüm daha sonra da dolapta arkadaşın ilanı ve yorumları tesadüfen denk geldi şahıs şuanda mesajları silmiş ama çirkin bir şekilde arkadaşı sıkıştırmaya çalışıyor tehdit ediyordu. İşler bu hale döküldüğü için arkadaşa ilettim tabi burdaki iletisini. Hayırlı bir iş oldu sonuçta şahsın çirkin yüzü tüm forum önünde açığa çıktı
Bu kişi hakkında herkesin içini gıcıklayan bir şeyler olduğu ayyuka çıkmış. Ne yalan söyleyeyim bende bir garip hissediyordum. Çünkü buraya aldığı kitapların fotolarını atıp altına ‘şu kadar indirimde aldım bu kadar ucuza denk getirdim’ diye yazması zaten absürt bir durumdu. Böylelikle ben bir daha farkına vardım; sessiz kalmak, aman tadımız kaçmasın dememek gerekiyor böyle durumlarda. Burada üye olan insanlar olarak her ne kadar kendimizi ifade etme ve iletişim becerilerimiz iyi bir seviyede olsa da maalesef böyle durumlar ortaya çıkabiliyor. Durumu yaşayan arkadaşa geçmiş olsun. Bu da hepimize ders olsun.
Hocam emeğine sağlık, ekşi deki büyük Müfettiş Gadget olaylarından sonra bu en büyük ifşalardan. Rezalet puanım 10/10
Yok ya zorlamaz hediye geliyordu sonuçta yarısı Dünya sanat tarihi hediye gelmiş ben de böyle hediyeler veren arkadaşım olsa keşke diye yorum yapmışım ben de üstlerde bir yerde nasıl inandıysam
Hahahaha hatırladım o kitap olayını şimdi. Yemin ederim ben de şey düşünmüştüm Dünya Sanat Tarihi’ni görünce, bana gelen en büyük hediye yeni eve çıktığımda 45 numara twigy erkek pofuduk terlikti. Çok sevinmiştim o ayrı.
Mükemmel bir olay ya. 10/10 keyif aldım resmen. Satıcı arkadaşa bu duruma düştüğü için çok üzüldüm. Bu forum benim için görece daha kaliteli bir kitleye sahipti. Görüyorum ki bu konuda çok fazla yanılmışım. Kendisi aynı zamanda meslektaşım, o daha da üzdü. Dolap uygulaması bu tarz konularda satıcıdan taraf, bir kaç kez benim başıma da böyle şeyler geldi, tehdit edip kötü yorum bıraktılar. Bu gibi ahlaksızlardan ötürü ikinci el alım satım işi daha da güvenilmez oluyor. Olan yine bize oluyoe. Forum yönetiminin bu arkadaşı ve arkadaşlarını(!) acilen banlaması gerekiyor. Mümkünse IP ban varsa ondan olsun, bir daha buraya adımını atamasın.
Bu kitabın satıcısını bulmak lazım, ona da parasını vermemiş olabilir. Sözde bu kitabı da çok çok çok uyguna almıştı. Altından bir şeyler çıkabilir.
Bana da peluş kurbağa almışlardı danaya girer gibi birleşip. Hele bir tane arkadaşım var ki unutamıyorum ilkokulda doğum günümde arkasını ısırdığı uçlu kalemi paketleyip bana getirmişti.
Yüzyılın en iyi bilimkurgu öykülerini satıcıyı uyarmayıp yok pahasına aldığında karakterini belli etmişti zaten.
Ben şüphelenip sormuştum. Korsan mı değil mi, ya da piyasadan bihaber biri mi diyerekten merak ettim bu cevabı aldım.
Gerçekten şu okuduklarıma inanamıyorum. Beni artık ne şaşırtabilir ki dediğim her seferde inanılmaz bir şey oluyor ve ben yine şaşırıyorum. Pes doğrusu!
O işin hikaye kısmı. Gerçeğini bilmiyoruz. Bu piyasada onu ucuza satacak sahaf/kitapçı yoktur.
Hahaha harika hediyeler Düşündüm bir daha vallahi kimse kitap almadı bana, şu an üzüldüm. ilkokul beşinci sınıfta doğum günü yapmıştım onda da bir çok kişi hatırlıyorum kilitli hatıra defteri getirmişti hepsini ablam almıştı Dünya Sanat Tarihi’ni hediye alsa bir arkadaşım, piyuvv her gün 5 vakit ararım:joy:
Çok yazık, bilimkurgu öyküleri nasıl ihtiyaç olabilir ki? Tez mi yazacaksın, gerçekten paraya ihtiyacı olan ya da çok naif birisinin duygularını kullanmış bu kişi.