Bunların hiçbirine gerek yok aslında, belli bir süre sonra o soğuk ruhunuza işleyeceği için siz de soğuğa alışmış olacaksınız. Kaban, gocuk falan bunlar hep masraf. Sıhhiye Ulus arasında bir tur öneriyorum.
Rambo tarzı diyorsunuz yani
Ağrı da kışın askerlik yaptıktan sonra tüm soğuklara karşı dirençliyim artık 
Ankara’da eskiye nazaran soğuk yok sadece kuru ayazımız var. Çok fazla kar da yağmaz 1-2 gün kalır gider. Ne yazık ki eskisi gibi kış olmuyor. 
Her kış öncesi temennim 5-10 metre kar yağması yönünde olur ama genelde 15-20 cm civarında kalıyor ve bir iki güne kayboluyor maalesef.
Mis gibi işte, yine de dikkatli olmakta fayda var 
Mahallemizdeki yokuştan poşetle kaymayı çok severdim fakat son bir iki senedir kaydıracak kar da yok, buz desen iki kayıştan sonra kalmıyor zaten. Maalesef öyle 
Bizim burada kayılacak yer var ancak çok fazla çoluk çocuk doluşuyor. Düzen olmadığı için o kaos ortamında bulunmuyorum. Çok içimimizde kalırsa da acaba Bursa’ya mı gitsek diyoruz. 
Karı çok sevmiyorum ama yağmasını elimde kahve ile izlemek istiyorum. 
Burada neyse ki bizim komşulardan başka kayan yok, hevesini alan gidiyor. Bursa’ya gitmek de güzel fikir aslında 
Bizim burası cehennem gibi oluyor. Birbirine giren çocuk seslerinin yanı sıra birbirine dolanmış tren yapan çocuklar oluyor. Hayret ediyorum hiçbirisine de bir şey olmuyor.
Takla ata ata en aşağıya kadar iniyorlar. Artık kaymazlar diyorum… Bir de ne göreyim? Tekrar kaymak için koşarak geliyorlar. 
Hal böyle olunca bize de Bursa yolu gözüküyor.
Olması gereken de bu bence, ağız burun kırılsa da oradan kayılır ![]()
Netflix kullanan rıhtım sakinlerine bir sorum olacak. Abimin netflix hesabına kendi bilgisayarımdan girip dizi vs izleyebiliyordum eskiden ama netflix bunu engellemek için yeni şeyler getirecek diye haberler çıkmıştı. Bu olay gerçekleşti mi? Girsem sıkıntı olur mu?
Getirilir mi bilemiyorum ama şu an için böyle bir sıkıntı yok.
Teşekkürler
Bir ara böyle haberler dönüyordu ama gelmemesi iyi olmuş 
Genel profili gizli olan kullanıcıların herhangi bir başlıktaki gönderilerini görüntüleyebilmenin bir yolu var mı?

Bu fonksiyondan bahsediyorum.
Merhaba arkadaşlar yeğenimin ödevinin cevabını bulamadım. Dizideki mantığı göremedim yardımcı olur musunuz ?
İlk iki sayının toplamı ikiyle çarpılmış hocam sanki.
Çok teşekkürler. Kafam bir çok şeyle dolu cidden bu ufak şeyi göremediğime şaşırıyorum.