Rıhtım Kamarası

Christie’s’de müzayede satılacak olan eser:

Umarım bizden birileri satın alır…

2 Beğeni

Kendimi arıyorum, hükümsüzdür. :slight_smile:

İnegöl’ün kırsal Çayyaka mahallesinde Jandarma Komutanlığı, İNDAK ve UMKE ekipleri ormanlık alanda bir kişinin kaybolduğu ihbarını aldılar.
Gece alkolün etkisiyle arkadaşlarının yanından ayrılarak ormanlık alana giden Beyhan Mutlu’nun (50) kaybolduğunu öğrenen ekipler harekete geçti.
Ormanlık alanda başlayan çalışmalara mahalle ve bölge sakinleri de dahil oldu. Bir süre sonra ekipler, kayıp şahsın ismi ile seslenmeye başladılar. Kayıp Beyhan Mutlu (50), isminin yüksek sesle söylediğini duyunca ekiplere kimi aradıklarını sordu. Arama çalışmalarına katılarak başka bir kişiyi aradığını zanneden Beyhan Mutlu, “Ben buradayım” deyince gerçek ortaya çıktı.

8 Beğeni

Elimdeki zaman çarkı seti uzun zamandır gözüme batıyor. O yüzden elimden çıkarmak istiyorum. Zamanında alırken set yoktu, 1 ve 7 de karton olarak kalmamıştı. Mecburen böyle aldım.

Şekil olarak kıymeti yok ama okumak isteyen için uygun olacaktır. İsteyen olursa bana özel mesaj ile ulaşabilir. Kitaplar sıfır kondisyonunda, bunları aldım ama e-kitap olarak okudum, sayfa bile çevirmedim.

3 Beğeni

Youtube premium kampanyası olan bir kart biliyor musunuz? Papara kampanyası 2 gün sonra bitecekmiş, enpara da malum saçma sapan şartları var.

Hocam isterseniz size ücretsiz youtube pre nasıl yapılır anlatabilirim. Tabii işletim sisteminiz android ise.

2 Beğeni
1 Beğeni

Youtube Vanced uygulamasını deneyebilirsiniz.

Bu uygulamanın özelliği nedir? Ben de tablette bu uygulamayı kullanıyorum. Ücretsiz olarak premium özelliğinden yararlanılıyor. Bu bir açık mıdır? :thinking:
@SJack siz de mi bu uygulamayı önerecektiniz?

Evet ben de bunu önerecektim. Herhangi bir zararını hiç görmedim ben. Açık sanırım.

1 Beğeni

Şuan saat 03.53, kitaplarıma bakarken aklıma geldi konu olarak acaba I. ve II. Dünya Savaşı öncesi, sonrası ya da o yillardan bahsetmiş kitaplari bir başlık altında toplayabilir miyiz? Başka konularda yok değil ana karakteri kadın karakterler olanlarda olur, sınıf mücadelesini konu alan, deniz ve ada hikayeleri gibi böyle cesitlendirelebilir maksat içerik olsun. Yok mu bir yiğit el aticak ben başlık açma işinde çok iyi değilim. Hem ulaşmak isteyenler için kolay olur zamanla içerik genişler ve farklı konuları ele alırız.

Bunu daha çok bir kategori altında yapabiliriz. Ama bu iş tek bir kişinin altından kalkabileceği bir şey değil.

1 Beğeni

Ücretsiz olması, reklamsız olması, arka planda oynatmaya izin vermesi, halihazırdaki youtube kullanımını değiştirmemesi. Bir de video indirilebiliyor galiba, bu özelliği kullanmadığım için tam bilmiyorum.

5 Beğeni

Global işbirliği ve politik iradenin sağlanmasından daha akla yakın bir ihtimal gibi geldi bana.:roll_eyes:

1 Beğeni

Hmm. Bir şeyler deniyor sakalını sevdiğim ama acaba ne deniyor? :thinking:

2 Beğeni

Bence agam bizimle eğleniyir.

5 Beğeni

Bence sona yaklaştık gibi ama hadi hayırlısı bakalım.

Bence daha hâlâ yolun başında ama hayırlısı…

1 Beğeni

Hahahha evrene negatif enerji göndermeyelim lütfen. :smiley:

2 Beğeni

Katılıyorum, böyle şakacılıklar yapması iyiye işaret bence de. Ya da reputation intiharı, göreceğiz.:roll_eyes: