Rıhtım Kamarası

Hayırlı olsun :slight_smile: Açıköğretim hiç kolay değil haberin olsun. İnsanlarda nedense öyle bir algı var ama öyle göründüğü gibi değil. Başarılar şimdiden :slight_smile:

2 Beğeni

Kömür üretiminin neredeyse 3 de 1’i Çin’in…

3 Beğeni

@epiryanu Teşekkürler. Sosyal bilimlerde lisans almak hep içimde vardır bakalım nasıl olacak. :slight_smile:

@MelihAntepli Kolaylık, zorluk göreceli kavramlar onun için bir şey diyemeyeceğim. :sweat_smile:

@balim_hukuk_burosu Teşekkürler. Kaynak materyaller ve video derslere göz attım, çok keyifli göründü. Size de başarılar dilerim :slight_smile:

3 Beğeni

Ben de okudum ve çok keyif aldım. Üstüne ÇEKO bitiyor. Seneye Felsefe veya Tarihe başlayacağım. Sosyoloji okunacak en keyifli ve yararlı AÖF bölümü. Şimdiden tebrik ederim.

5 Beğeni

Ben 3 yılda bitirdim. ÇEKO da 2,5 yılda bitecek gibi. Tüm derslerin kitaplarını okudum. Bu sene Hukuk Fakültesinden mezuniyetimin 20. yılı. O zaman da okurdum birçok hukuk öğrencisinin aksine. Okumanızı ve oradan hareketle keşfetmeninizi tavsiye ederim. Son 5-6 yılda kitaplığım en az %25 büyümüştür. Bunda sosyoloji okumanın büyük payı var. Sosyoloji her alan için tam kavşakta duruyor, onu atlayarak geçmek mümkün değil.

6 Beğeni

2 Beğeni

Üç Silahşörler 5 (Ciltli) ile ilgili hangi başlıkta konuşulmuştu hatırlayamadım, değişim ile ilgili gelişmeyi buraya yazıyorum.

Ben kitabı yaklaşık 1 ay önce kidega’dan almıştım. Kitapla ilgili sorun ortaya çıkınca 3 gün önce Kidega’ya yazmıştım, site üzerinden bildirime bakmayı unutmuşum :slight_smile: az önce aklıma gelince bakayım dedim. Hatasız baskı için değişim onayı ve kargo numarası göndermişler.

6 Beğeni
1 Beğeni

Bendekinde de aynı sorun mevcut. Bütün kitaplarda aynı sorun varsa mağduriyetimiz nasıl giderilecek? Değişim talep ettiğimizde bile aynı sorun olması kuvvetle muhtemel. :roll_eyes:
5.cildin 36,37,40,41,44,45,48,49,52,53,56,57,60,61 sayfaları 4. kitaba ait.

2 Beğeni

Alfa yeni hatasız baskı yapmış mı acaba? Yoksa senin hatalı ürünü gönderip, tekrar hatalı alma ihtimalinde var. Bence bir Alfa ile iletişime geçmen ya da aldığın satış sitesiyle irtibata geçmen daha iyi olur hocam. Boşa kargo sıkıntısı çekmemiş olursun.

Alfa sanırım çözüm sunmayacak bu işle ilgili, alınan yere atmış olayı ama iade süresi geçenler ne yapacak belli değil.

1 Beğeni

Akılçelen bile iade almıştı, alıyor kitapları. İlginç. Geçen çevirmene yaptıkları, tehditvari cevapları falan derken şimdi de bu durumla karşılaştık. Alfa’dan kitaplığımda pek kitap yok, böylece olmamaya da devam edecek sanırım. Ne gibi bir yöntem izleyecekler merak ettim.

1 Beğeni

Normal de çözüm bulması lazım hocam sonuçta baskı hatası var ama eğer bize olan güven sarsılsın diyorlarsa başka tabi.

Dün kampanya kısmında ucuz bulduğum bir Dolap gönderisi paylaşmıştım.Bugün sayfaya tekrar baktım ki öfff ölücü sahaflarla dolmuş.Sahibi de yazık sonunda çemkirmeye başlamış.Rıhtımı takip eden sahaflar gerçeğiyle hayretle yüzleşmiş oldum ve paylaşımımı kaldırdım.Tanımadığım bir insanın sinirlenmesine sebep oldum alakasız bir şekilde,pes doğrusu.

1 Beğeni

İade talep ettim.

1 Beğeni

Kidega size değişimin hatasız baskı ile yapılacağını mı yazmış? Yoksa sadece değişim mi demiş?

Ben kitabı 14 Eylül’de almışım. Sorunu tek tek anlatıp değişim istemiştim. Gelen cevap:

Merhaba,

Kitabınızın hasarlı gönderilmesinden dolayı üzgünüz, özür dileriz.

Hasarlı gönderdiğimiz kitap ile ilgili değişim işlemlerini başlatıyoruz, belirtilen kitap en kısa sürede kargoya verilecektir.

Size hasarlı olarak gelen kitabı, ----------- müşteri numarası ile karşı ödemeli olarak bize geri gönderebilirsiniz.

Anlayışınız için teşekkür ederiz.

demişlerdi ama ben 1-2 saat önce yeniden yazdım değişim yerine iade talep ettim. Yeniden almak için 2 . baskıyı beklerim.

Bakalım ne olacak. :slight_smile:

3 Beğeni

Seninle aynı zamanda almışız. Cevap gelsin ben de yazarım ona göre. :slight_smile:

1 Beğeni

Muhtemelen ben de iade ederim. Çünkü değişimden gelecek kitabın da hatalı olup olmayacağı belli değil.

1 Beğeni

Haklısınız, hiç kolay değil. Kolay olmamasının sebebi de ders içeriklerinde karşılaşabileceğiniz mantık hataları ve gereksiz bilgiler yumağı. Ben 3 bölüm bitirdim ve son olarak Fotoğrafçılık ve Kameramanlık okudum. Şöyle söyleyim fotoğrafcılığa amatör anlamda merakım olmasından dolayı açıköğretim ders içeriklerinin %80’inin artık kullanılmayan teknolojiler üzerine olduğunu rahatlıkla söyleyebilirim. En basitinden hala kitaplarda karanlık oda teknikleri anlatılıyor. Türkiye’de bildiğim kadarı ile karanlık oda kalmadı. Ayrıca her dönem sınavı sonrası bir çok mantıksız soruyu sınav sonrası itiraza gönderiyorduk. Onunla da kalmadı en son bölüm başkanı ile mail trafiğimiz oldu ve son olarak sordum sorulara mantıklı bir yanıt bile alamadım.
Aslında sınavsız üniversite doyurucu ve sağlıklı bilgiler sağlasa ben aralıksız olarak gönlümden geçen bir çok bölümü okumak istiyorum ama son yaşadığım tecrübeler sonrası hiç hevesim kalmadı.

1 Beğeni