Kidega bir sorun çıkarmadı oradan almıştım. Değişim için numara verdiler ancak yazdığım gibi ilk baskılar hep hatalı değişim yapılsa bile hatalı kitapla değişim yapılacak mantıken para iadesi iyi bir seçenek duruyor. Bundaki sorunda şu her zaman %50 indirim ile almıyoruz alfa kitaplarını ve gelecek bir zam var 95 TL etiket fiyatı olur 120 TL. Arada para farkı olacak yenisini aldığımızda.
@Jaunerouge editörlükte göz ucuyla bakılıp baskıya hazırlamışlar.
Youtube kanalı olan bir hanımefendi var Betül Palacı; geçenlerde paylaştığı alışveriş videosunda onun da satın aldığını görüp sordum. Ondakinde de aynı sorun varmış. O kadar şanslıyız ki az sayıda baskı hatası olan kitaplar bizlere denk geldi.
Görünen o ki kitapların tamamı hatalı basım. Ben risk almayıp Kidega’ya iade edeceğim. İkinci baskıda hatalar düzeltilse bile fiyat muhtemelen artacaktır. Bu konuda Alfa’ya aynı fiyatla satışa sunması için baskı yapmalıyız bence.
Valla arkadaşlar konuyu ilk andan itibaren takip eden birisi olarak; kitapların tamamı hatalı. Bende değişim vs tarzı durumlar ile uğraşmamak adına, okumaya başladığım seriyi bitirmek için gidip 1 tanede ciltsiz kitaptan aldım ve okumamı tamamladım. Eğer seriye başlamadıysanız, yeni baskıların çıkmasını bekleyin. Zaten 5. kitaba kadar okunacak 3000 sayfa var ve hemen herkesin de okuyacağını sanmıyorum. En mantıklısı şu anda bu gibi duruyor. Kitega tarzı sitelerde sanırım Alfa’nın söylediklerinden dolayı, yenisi ile değiştireceklerini sanıyorlar ama öyle bir şey olmayacak.
Şükür düzeltmeleri iyi oldu. Haftaya yenileri çıkmış olur sanırım. Elde iade için bekletiyordum. Bana mağazasında yeni yıl denilmişti ama sorun büyük olunca öne çektiler.
@eXcitinG bu konuda aslan pay sizin, siz okumasanız ancak okuyunca haberimiz olacaktı.
Haklısınız. Belki bir şekilde kitabı alma ya da indirimli alma fırsatınız olur da kaçırırsınız diye yazmıştım. Kitaptaki metni daha önce okumuştum. Kitap, okuma listemde olsa da 2 yıldır okumak nasip olmadı. Ayrıca @Jaunerouge’un okumasından kıvanç duydum.