Görünen o ki kitapların tamamı hatalı basım. Ben risk almayıp Kidega’ya iade edeceğim. İkinci baskıda hatalar düzeltilse bile fiyat muhtemelen artacaktır. Bu konuda Alfa’ya aynı fiyatla satışa sunması için baskı yapmalıyız bence.
Valla arkadaşlar konuyu ilk andan itibaren takip eden birisi olarak; kitapların tamamı hatalı. Bende değişim vs tarzı durumlar ile uğraşmamak adına, okumaya başladığım seriyi bitirmek için gidip 1 tanede ciltsiz kitaptan aldım ve okumamı tamamladım. Eğer seriye başlamadıysanız, yeni baskıların çıkmasını bekleyin. Zaten 5. kitaba kadar okunacak 3000 sayfa var ve hemen herkesin de okuyacağını sanmıyorum. En mantıklısı şu anda bu gibi duruyor. Kitega tarzı sitelerde sanırım Alfa’nın söylediklerinden dolayı, yenisi ile değiştireceklerini sanıyorlar ama öyle bir şey olmayacak.
Alfa’nın kendi sitesinde 5. kitabın ciltli versiyonu için “Stokta Yok” yazıyor. Bu da tamamının hatalı olduğunu doğruluyor bence. Maalesef.
Evet, o kesinleşti zaten. Alfa yeni baskı yapıp değişim sağlayacak.
Şükür düzeltmeleri iyi oldu. Haftaya yenileri çıkmış olur sanırım. Elde iade için bekletiyordum. Bana mağazasında yeni yıl denilmişti ama sorun büyük olunca öne çektiler.
@eXcitinG bu konuda aslan pay sizin, siz okumasanız ancak okuyunca haberimiz olacaktı.
Kesinlikle öyle @eXcitinG bilgilendirmese haberim olmazdı benim de. 

Rica etsem, çeviri harici konuşulan konuyu kendine ait bir konuya veya uygun başka bir yere taşır mısınız? @SJack @Agape @Arqonquin
Her gönderide “aha yeni bir çeviri hatası” diye heyecanlanıyorum ama sonu sürekli hüsran oluyor. 
Hangi kitap bu acaba?
Anadolu’da Kadın - On Bin Yıldır Eş, Anne, Tüccar, Kraliçe, Muhibbe Darga.
Size sormamıştım ama kitabı ezbere biliyor muydunuz?
teşekkürler
Haklısınız. Belki bir şekilde kitabı alma ya da indirimli alma fırsatınız olur da kaçırırsınız diye yazmıştım. Kitaptaki metni daha önce okumuştum. Kitap, okuma listemde olsa da 2 yıldır okumak nasip olmadı. Ayrıca @Jaunerouge’un okumasından kıvanç duydum.
Ben gılgamış destanı olabileceğini düşünmüştüm, ilk gördüğümde.
Okuduğum kitap bu. Ama @Matelot 'un yönlendirmesi de doğru çünkü Muhibbe Darga’nın kitabı kaynak gösterilmiş.
İthaki Yayınları Kapsül serisinin kitapları özel ayraçlı mı?
Bunu hemen almalıyım 
Hayır, ayraç yoktur.
Üç Silahşörler hatalı 5. cilde sahip olanlar ayıplı mal hükümlerinden yararlanarak kitabı iade edebilirler. 14 günlük süre cayma hakkına ilişkin süredir. Cayma hakkı tabii ki ayıba göre daha pratik bir yol ancak süre sınırlaması var. Kitaptaki hata hukuki dille söylersek gizli ayıp. Okurun kitabı okumadan veya bugünkü gibi tüm okurlarca ayıplı olduğu duyurulmadan kitabın ayıplı olduğunu öğrenebilmesi için yapabileceği tek şey sayfa numaralarını kontrol etmek. Ki, bu ayıp sayfa numaralarını kontrol ederek tespit edilebilecek bir ayıp da değil. Bu sebeple 14 gün geçmiş olsa da kitabı iade edin mutlaka. Süre geçti diye düşünmeyin.