Rıhtım Kamarası

37 adet gönderi şu konuya taşındı: Kurbağa Köyü :frog:

https://www.instagram.com/p/CV2R90bITEy/?utm_medium=share_sheet

1 Beğeni

Hermione her ikisinde de yüz ifadesi kötü. Hele 2001’de teyze gibi duruyor.

2 Beğeni

Daha önce pek ilgilenen olmamıştı ama bendeki ciltli / karton kapak karışık Zaman Çarkı setini Dolap uygulamasında satışa koydum. Belki buradan birinin ilgisini çeker.

Edit: Biraz önce birisi aldı. İptal olmazsa şu anda satış pasif.

Şuan sinirim bozuldu.Annemle dışarıdayken Aras kargo gelmiş ve beni aramadan birisine teslim etmiş kargoyu ve teslim alanın ismi şifrelenmiş ki ilk üç harften biriyle kimseyi tanımıyorum.Ya sen beni neden aramıyorsun beni bulamayınca da gidip başkasına teslim ediyorsun yav?

Çevirmen veya editör dipnot eklememiş. “Oz” hangi kitap biliyor musunuz?

Üstad Oz büyücüsünden bildiğimiz kitap aslında Oz serisinin bir kitabı.

It de Stephen King “O” romanı olabilir.

1 Beğeni

Anladım teşekkürler. “Oz” bir seriymiş. Evet “IT” King’in “O” romanı.

1 Beğeni

Ke… Al… yazar bazen orda. Veya kargocunun isminin baş harfleri. Kargocu alır, bir sonraki gün teslim eder.

Kitap_201908311650358

kitabın etiket fiyatı 370 lira. Şu an piyasada yok. Sadece Türvak satıyor. Merak ettim ne kadar acaba diye. Aradım ve 1500 lira fiyat çektiler :slight_smile: Adamlar da sahaf olmuş.

Kabalcı ‘‘5555 Afişle Türk Sineması’’ kitabına 2222 afiş daha eklenmiş versiyonudur.

3 Beğeni

Arkadaşlar hala devam ediyor sorunum. Tam bir site yetkilisi var mı sorabileceğim? Tek bende mi sorun oluyor ya. Hiçbir görsel yüklenmiyor. Bütün tarayıcılarda deneme yaptım. Çerezlerimi her şeyimi sildim. Hatta telefonumdan Safariden bile denedim yine aynı. Hatta ve hatta kendi mobil internetimden denedim ama yine aynı çok garip bir olay. Sanki sadece bana özel yapılan bir girişimmiş gibi. :smiley:

Ekmek 2.5 TL olmuş… karakter sıkıntısı

2 Beğeni

Forumdan çıkış yapın. Forumun kısayolunu ekrana koyduysanız kaldırın. Doritosları temizleyip yeniden tarayıcıdan gererek deneyin. Eğer bunları yaptıysanız… O sorun bana da oluyor bazen fotoğrafı çektiğiniz açıyla alakalı olabilir. 3:4 olarak fotoğraf çekip deneyebilir misiniz? Bazı genişliklerde maalesef sorun çıkıyor ve fotoğraf dönüyor.

Bende de aynı sorun mevcut. Opera’dan VPN açıp giriyorum, sorun düzeliyor. VPN kullanmadan girersem, yine problem yaşamaya devam ediyorum.

Arkadaşın sorunu, foruma resim yüklemek değil, foruma yüklenmiş olan resimleri görememek. Benim gibi.

1 Beğeni

Ha, ben niye öyle anlamışım ki? Hım soralım.

@danieljackson @magicalbronze

1 Beğeni

@artun12 ve @eXcitinG,

Gizli sekmede, kendi profilinize girmeden herhangi bir konuya göz attığınızda da benzer bir sorun gözüküyor mu? Yoksa resimleri görebiliyor musunuz? Onu da bir kontrol edebilir misiniz?

Profilinizden çıkış yapıp, giriş yapmadan önce de kontrol edebilirsiniz. Önce bunu bir görelim bakalım.

Selam rıhtım aramızda sıcak içecekler için termos kullanan muhakkak vardır. Marka, ebat gibi önerilerinizi paylaşabilirseniz sevinirim. İşe giderken yanıma almayı düşünüyorum.

Kahveyi çok sever ve kahveyi sıcak tutmak için çok çabalarım.

Birçok marka ürün kullandım. En sıcak tutan Stanley marka termoslar bardaklar , en kullanışlı ve rahat WMF Termos bardak oldu.

3 Beğeni

Ne zamandan beri devam ediyor bu sorun? Kullandığımız cdn’nin sslleri yenilenmişti onunla ilgili olabilir. Bilgisayardan denediğinzide açılmıyorsa https://krforum.kayiprihtim.com/original/3X/7/d/7de999184deecb3990a6ecc63161f5bbe99a6e57.jpeg?ver=2021-11-5 şu linke tıklayıp bir kaç kez ctrl+f5 yapar mısınız?