Ha bide yılın ilk eriği fuar zamanı çıkar ve fuarın arka giriş çıkış kapısında satılır. @Asli_Dagli ile kaç sene önce baya geyiğini yapmıştık. Güzel, mesut ve mutlu günlerdi. O zamanlar insanlar torba torba kitap alır, maskesiz bir şekilde evinin yolunu tutardı.
Dolar 9.91 olmuş Bu saatten sonra artan fiyatlar için çok zam gelmiş falan diyemeyeceğim
Evet, ben o zamanlar daha İstanbul’da ikamet ediyordum. Ben geldim pandemi başladı. Mükemmel şanssızlığım… Ne hayallerimiz vardı Aslı’yla fıt fıt fuara gidecektik falan. Neyse sağlığımız yerinde olsun. Nasılsa ayda birkaç kez görüşüyoruz. Keyfimiz güzel olsun hepimizin yeterli. O günler de gelir yine.
Edip Akbayram’ın Güzel Günler Göreceğiz albümü 1996 yılında yayınlanmış. 25 sene geçmiş üzerinden. Hadi hayırlısı.
Albümle yaşıtım. Sen beni anladın.
En azından fabrika ayarları hiç değişmemiş dostum. 79 dan beri çok oynadılar bizim ayarlarla.
Bence güzel bir şey albümle yaşıt olman, ya şiirle yaşıt olsaydın.
İyice karamsarlığa kapılmayalım diye şiirin yazıldığı yıldan değil de şarkının çıkış yılından yola çıkayım dedim ama şimdi içimdeki bütün yaşama sevinci tamamen söndü.
SEKA fabrikasını sevgiyle anıyoruz.
En azından bizden daha az süredir işkence görüyorsun. Yaşlılar bu raundu kazandı.
Aynısının Karanlık Kitaplar versiyonunu düşünüyorum
Tabi bu arada benim için hepsi olmasa da seçmece olarak Karanlık Kitaplar serisi de var.
İthaki’de 85 i görmeye başladı karton kapaklar. Hakkımızda hayırlısı.
Çıkar telefonu demeyince hepiniz gençsiniz sanmıştım ben.
Ben bir kitabın kapağını ve adını sevdiysem, konusuna bakmadan alırım.
1000kitap’taki bir kullanıcı.
Bu kelimeleri telefondan yazdığınız aklımıza gelmemiştir, çünkü hepimiz bilgisayar klavyesi kullanıyoruz
Kitap fiyatları nabzımdan daha yükseliyor
Ben de @Ufuk 1-2 mesaj yazsın kızgınlık ve dislike emolojilerini kullanayım diye bekliyorum.
Hmmm bu yok bizde, ben fuarda Kırmızı Kedi’de iken Çınar’dan Mortina serisini almıştık. Bir dönem onu biraz okur gibi oldu. İyi oldu hatırladığım, tekrar onları çıkartayım önüne. Bir süre kitap tavsiyesine kapalıyım. Hatta olay çıkarıp ban almam en sağlıklısı sanırım. Siteye filan giremeyim.