Albümle yaşıtım. Sen beni anladın.
En azından fabrika ayarları hiç değişmemiş dostum. 79 dan beri çok oynadılar bizim ayarlarla. 
Bence güzel bir şey albümle yaşıt olman, ya şiirle yaşıt olsaydın. 
İyice karamsarlığa kapılmayalım diye şiirin yazıldığı yıldan değil de şarkının çıkış yılından yola çıkayım dedim ama şimdi içimdeki bütün yaşama sevinci tamamen söndü. 
SEKA fabrikasını sevgiyle anıyoruz.
En azından bizden daha az süredir işkence görüyorsun.
Yaşlılar bu raundu kazandı. 
Aynısının Karanlık Kitaplar versiyonunu düşünüyorum 
Tabi bu arada benim için hepsi olmasa da seçmece olarak Karanlık Kitaplar serisi de var.
İthaki’de 85 i görmeye başladı karton kapaklar. Hakkımızda hayırlısı.
Çıkar telefonu demeyince hepiniz gençsiniz sanmıştım ben.
Ben bir kitabın kapağını ve adını sevdiysem, konusuna bakmadan alırım.
1000kitap’taki bir kullanıcı. ![]()
Bu kelimeleri telefondan yazdığınız aklımıza gelmemiştir, çünkü hepimiz bilgisayar klavyesi kullanıyoruz 
Kitap fiyatları nabzımdan daha yükseliyor 
Ben de @Ufuk 1-2 mesaj yazsın kızgınlık ve dislike emolojilerini kullanayım diye bekliyorum.
@Ufuk bırak artık milleti kancaya asmayı. Bize zaman ayır.
Hmmm bu yok bizde, ben fuarda Kırmızı Kedi’de iken Çınar’dan Mortina serisini almıştık. Bir dönem onu biraz okur gibi oldu. İyi oldu hatırladığım, tekrar onları çıkartayım önüne. Bir süre kitap tavsiyesine kapalıyım. Hatta olay çıkarıp ban almam en sağlıklısı sanırım. Siteye filan giremeyim.
Bkm ve kidega indirimi sonrasında amazon yüzde 50 indirimi geri çeker değil mi sizce de?
Hala adımı yanlış yazıyor
Kancaya asmak keyifli ama ben survivor daha çok seviyorum, loop attıkça rahatlıyorum 
@alper ben denedim haberin olsun 
Dur daha Amazon indirime girecek. 
Şu an tek hedefim Asimovlar. Bana cazip gelmesi için %50 üzerinde indirime girmiş olması lazım ki zaten öyle olduğu taktirde beni çok sarsmaz diye düşünüyorum. Onun dışında şimdilik listemde bişey yok (lütfen kitap önerme
) Yani evde stoklardan hayatıma devam edeceğim.