Rıhtım Kamarası

Bkm ve kidega indirimi sonrasında amazon yüzde 50 indirimi geri çeker değil mi sizce de?

Hala adımı yanlış yazıyor :rage: Kancaya asmak keyifli ama ben survivor daha çok seviyorum, loop attıkça rahatlıyorum :grinning_face_with_smiling_eyes:

@alper ben denedim haberin olsun :slight_smile:

1 Beğeni

Dur daha Amazon indirime girecek. :joy:

Şu an tek hedefim Asimovlar. Bana cazip gelmesi için %50 üzerinde indirime girmiş olması lazım ki zaten öyle olduğu taktirde beni çok sarsmaz diye düşünüyorum. Onun dışında şimdilik listemde bişey yok (lütfen kitap önerme :joy:) Yani evde stoklardan hayatıma devam edeceğim.

1 Beğeni

Öneri istediğin zaman da bana gelme. Ben istediğim zaman kitap öneremeyeceksem önermem daha iyi. İnşallah yüzde 52 indirime girer de bugda kalırsın.

2 Beğeni

:joy: :joy: :joy: Böyle yerçekimsiz ortamda bilimkurgu okurken birden ortadünyanın içine düşebileceğim ama sonunda da gerilimli bişeyler hissecedeğim bişey var mı elinizde.

1 Beğeni

Bak çok düşmüş sen seversin al :grinning_face_with_smiling_eyes:

:clap: :clap: :clap: Altın yayınlarına buradan koymuş oldukları etiket fiyatı dolayısı ile tebriklerimizi gönderiyoruz. Sanırım yayınevi kendi adı gibi gram altın üzerinden artış yapıyor.

2 Beğeni

Bu emoji özelliğini @alper için kısıtlayamıyor musun? Sadece somurtuk surat ve zıplayan kurbağa atabilsin :slight_smile:

2 Beğeni

Bence 100 kızgın surat alan üye için Antipatik rozeti gelsin.

3 Beğeni

İki gündür yazarsın diye bekliyorum. Bu kadar emoji var, başka türlü kullanamam ben.

Bu arada isminin baş harfi @BiblofilYouTube olan arkadaş da gözümden kaçmadı. :rage:

3 Beğeni

100 tane atan için de somurtkan.

4 Beğeni

Bene Huysuz Şirin rozeti daha yakışır.

1 Beğeni

O huysuz kurbağadır.

Opera Anlık Görüntü_2021-11-11_172326_forum.kayiprihtim.com

5 Beğeni

Bazen sistem çok rapor edilen kullanıcıyı kendisi engelliyor. Belki bu öfkeli ifade olayında da çok öfke alan üye için bizlere sitem “Bu kullanıcı topluluk sakinlerini çok öfkelendiriyor. Kontrol etmeniz gerekebilir.” gibi bir şey derse ilk kimi banlayacağız biliyoruz en azından.

@Erdo hep kazana düştün diye oldu bunlar…

1 Beğeni
1 Beğeni

Ortada bir kazan var mı? Varsa kime göre var, neye göre var. Kazan orada dururken biz kazanabilir miyiz?

image

2 Beğeni

Yuvarlak kafa önemli.

Çin’de yeni bir çılgınlık başladı ama bu sefer işin içinde her şeyden habersiz bebekler var. Çin’de yuvarlak kafa ülkede çok moda ve bir güzellik sembolü. Çinli ebeveynler de bebeklerinin kafalarının düz kalmasını engellemek ve daha yuvarlak hale getirmek için binlerce dolar harcayıp bebeklerine aylarca özel kafa yuvarlama kaskları takıyor

1 Beğeni

Çin’de ayak bağlama geleneğide vardı. Kız çocukların ayakları defalarca kırılarak 8 - 9 santimetrede kalacak şekilde ayarlanıyordu.

Fotoğraflar pek hoş değil, uyarayım.

Bildiğim kadarıyla bu çok eski bir gelenek. Devrim bunu yasaklamıştı.