Rıhtım Kamarası

Şimdi konuştum. Artık katalog olarak çıkmayacakmış. 2021 yılına ait pdf.'i bulup atacaklar bana (buradan da paylaşırım). 2022 siteye yüklenecekmiş.

3 Beğeni

Goodreads’ta kayıtlarını oluşturmaya çalışıyorum ama illaki excell diyorum.

1 Beğeni

Ben kendim Excel tablosu yapıyorum. Yayınevi olarak. Alt grup ise, türlere ayırıyorum.

Yayınevi

Tür

Kitap ismi - Yazar - Çevirmen - ISBN Kodu - Baskı Yılı - Sayfa Sayısı - Kaç Gaymeye Aldım. :slight_smile:

3 Beğeni

Şehir dışı mecburen ama bundan sonra şehir içi kendi kargomu kendim teslim ederim.

Doğalgaz, akaryakıt ve gıda zamlarının ardından sıra kargoya geldi. GKN Kargo Yönetim Kurulu Başkanı Gökhan Akyürek , Türkiye’de 7-8 kargo şirketinin faaliyet gösterdiğini ve bu şirketlerin 15 Aralık itibariyle kargo ücretlerine yüzde 40 zam yapacağını söyledi.

2 Beğeni

alış fiyatı yok ama baskı tarihi ve yeri var. Sütun sıralaması yaptın mı yazara, çevirmene, yayınevine hangisine istersen ona göre listeleyebiliyorsun. Bence oldukça kullanışlı

Hangisi anlamadım abi uygulama mı?

3 Beğeni

Eyvallah dostum çok teşekkür ederim. Bunu nereden almıştın? 2022 belli oldu mu acaba?

Bu arkadaşlar paylaşmışlardı. Hem gazetede hem de sitelerinde yayınlanmıştı galiba.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim hocam emeğin için. :four_leaf_clover:

1 Beğeni

Şu an izliyorum, izlerken buradan da izlemek isteyen olursa diye link koyuyorum ve izleyeceklere keyifli ve bol kahkahalı seyirler diliyorum :popcorn: Soyut Padişah | Ortaoyuncular 1989 - YouTube

1 Beğeni

Excel tabii… Hem kayıt için hem de sıralamalar için.

1 Beğeni

Kitaplar tertemiz geldi. Öyle bir sağlam paketlemişti ki satıcı, yanında bomba patlasa bomba zarar görür. Üstüne bir de hediye kitap yollamış. Beklentilerinizi düşürünce hayat şov yapıyor resmen xd

8 Beğeni
  1. Cep telefonundan yazdım
  2. Gözlüksüz yazdım
  3. Başkaca sözüm yoktur, affola

Şu canım katologlardan pdflere düştük ya!

5 Beğeni

Abi kağıt tedariğinden ötürü böyle yapılacakmış. Vallahi şu kataloglar harika idi. :frowning: Artan maliyetler yüzünden ciltli de çıkarmaz oldu YKY, sert karton kapak yapıp geçiyor. Üzüyor bizi.

2 Beğeni

Sarı vurgulayıcı ile üzeri çizilenler 2021 yılında basılması planlanıp basılmayan kitapları, yeşille üzeri çizilenler ismi değiştirilenleri (genelde ufak tefek değişikler) ve mavi ile üzeri çizili olanlarsa haftaya basılacak kitapları belirtmektedir.

Rantanplan’ın yazarı Les Cerveatux’un ismi listede Le Cervaux olarak yazılmış.

8 Beğeni

Dikkatli olmak lazım. Decepticon olabilirler.

Ay’ın uzak tarafında çalışmalarını sürdüren uzay aracı Yutu-2, gözünü küp şeklindeki bir nesneye çevirdi.

Çin’in uzay çalışmalarını inceleyen gazeteci Andrew Jones dün yaptığı paylaşımda, nesneye “gizemli bir ev” dendiğini bildirdi.

5 Beğeni

Ahmet Mahmut Ünlü’nün (Cübbeli Ahmet Hoca) bir konuşmasında geçen “Öp beni, yut beni, yala beni, şap beni, şup beni… Manyak manyak işler” sözleri Haluk Bilginer ve Oyun Atölyesi ekibi tarafından şarkılaştırılmış.

Çok beğendim :joy: :joy: Bu kadar erken çıkmasaymış bu yazın hiti olumuş :joy: :joy:

3 Beğeni

12 Beğeni