Hürriyet kitap sanat 2021
Depoda bir şey kalmadı.
Ayrıca, 2022 katalog daha hazırlanmamış. Koç uni yayınları yurt dışında basıldığı için abi inanılmaz pahalanmış. 100 liralık kitap 571 olmuş. EVET ŞAKA DEĞİL.
Fiyatlara yüzde 40 gelecek deniyor. @alper ve @Matelot hocam,
Gurabahane-i Laklakan bir adet Mersin de var.
Ayrıca Şinasi Hisar Kitaplar ve Muharrirler III, Geçmiş Zaman Fıkraları var.
Tarık Dursun K. YKY’den çıkmış. Bulabildikleriniz %50 indirimli.
@Blackheart hocam maalesef Hulki Aktunç - Toplu Öyküler 2 hiçbir yerde yok. Ama hakları YKY’de. 2022’de basilabilir belki.
Pardon Hulki Aktunç soran @theaydin idi :))
Bir edit daha, artık kolay kolay ciltli kitap basılmayacakmış.
Her merak ettiğimiz kitabı alamayacağımız günler geldi / geliyor gibi.
Eskiden (lafa bak; eski
) örneğin İdefix’ten 150 TL’ye 7-8 kitap alabiliyorken, şimdi 3 kitap alabiliyorum.
Tarık Dursun’un telifi mi çıktı ellerinden yani? Füruzan’da bir gelişme var mı?
Evet abi, hatta şu an sayfasına gir TDK. eserleri çıkmıyor. Füruzan için zamanında, toplu esere pek sıcak bakmadığını duymuştum. O yüzden sadece toplu öyküler gelmez bence.
Tarık Dursun K’nin ilk okuduğum kitabı ortaokul sıralarında Bilgi baskısı Kurşun Ata Ata Biter kitabıydı. Çocukken okumuş olmamın etkisi ile en sevdiğim kitabı olabilir. Galiba bu kitabı 3-4 kez okudum.
Everest veya İş Kültür yayınlarına geçmiş olabilir.
Benim de aklıma Everest geldi, umarım tüm kulliyatını basarlar. Çok dağınık maalesef eserleri.
Andy Weir’ın Kurtuluş Projesi, Bill Gates reyizin 2021’de okuyup en beğendiği 5 kitap arasına girmiş. Bir diğeri de Kazuo Ishiguro’nun robotik konulu yeni bilim kurgu romanı Klara ile Güneş.
Reyizin kitap inceleme videoları da yüksek bütçeli yapımlara dönüşmeye başlamış. Güzel adamsın Bill reyiz. ![]()
https://www.gatesnotes.com/About-Bill-Gates/Holiday-Books-2021
Şu ara overfantasy/scifi olduğum için araya farklı tür sıkıştıracağım. Sonrasında Logic Beach’in girişinden devam edebilirim. İlginç duruyor girişinde okuduğum kadarıyla. Biraz Arcturus’a Yolculuk havası aldım ama daha bilimsel diyeyim.
En son da aradan epey zaman geçeceğini düşünerek videonun da gazıyla Kurtuluş Projesi’ne devam ederim belki. O zamana kadar ana karaktere olan gıcığım geçer belki. 
Vaktiniz varsa okuyun…
Logic Beach kesinlikle tavsiye, kendi başlığındaki görüşlerimizi okudunuz zaten.
Kurtuluş Projesi’ne başlayıp kitabı yarım mı bırakmıştınız?
Hatırlayamadım. Ben de bir ara kesinlikle okuyacağım, kaçarı yok.
İş Kültür’ün almadığını biliyorum. Everest’te de yakışır. Şöyle bi toplu öyküler de bassalar tadından yenmez.
Sanırım Demir Özlü’nün de telifi bitti. Aynı hata orada da çıkıyor.
Evet, karakter ile daha bir yalnız kaldığımız ve sürekli bir espri bombardımanına maruz kaldığımız bir kısım var. Oralarda tıkanıp bıraktım ama tıkanan benimdir bir tek muhtemelen. Yoksa bayağı ilginç ilerliyordu. 
İş Kültür yeni serisi nedeniyle olabilir diye düşünmüştüm.
YKY’den gittiğine göre Delta baskısı yapılma ihtimali de kalmadı.
Sami Baydar - Dünya İnancı arıyorum ben de uzun zamandır. Yeniden de basılmayacakmış maalesef.
Demir Özlü 2021’de vefat etti. Belki teklifi başka yayınevi almış olabilir.
Abi bakayım Pazartesi sordurayım.