Rıhtım Kamarası

Benzer olay yanlış hatırlamıyorsam Trendyol’da da yaşanmıştı. Çocuk kıyafetleri çok yüksek fiyatlardan satışa çıkmıştı. İğrenç bi’ sömürü yöntemi. İnsanların bu durum karşısında sessiz kalmaması iyi bir şey ama olaydan sonra hâlâ devam ettirilmesi aile için berbat bir şey. Bu yazıyı okumadan önce pizzagate olayının açıkçası gerçek olduğunu düşünüyordum. Bilmiyorum ya, rezil bir hareket yapılan.

1 Beğeni
5 Beğeni

Hocam sanırım Sami Baydar - Toplu Şiirler çıkabilir. Yarın dönecekler bana. Toplu öyküleri de var bende, aslında yazarlığından çok, ressam kimliği ile tanınıyor. 2008’de universitemde Modern ve Ötesi sergisi vardı. Kendisi ile orada tanışma fırsatı bulmuştum. Son yıllarını Merzifon’da geçirdi ve maalesef aramızdan çok erken ayrıldı.

1 Beğeni

Çok teşekkür ediyorum bilgiler için. Umarım yeni baskı yapılır ve gölgede kalmış isimler daha iyi tanınabilir.

1 Beğeni

Arkadaşlar bu telefonlardaki Jiroskop sensörü ile 3D film izleniyor mu? Bunun için VR gözlüğü gerekiyor diye biliyorum. Daha önce yapan oldu mu burada acaba? Tavsiyeleriniz nelerdir?

11 Beğeni

26 Kasım 1933 günü, Hindistan’ın Kalküta şehrinde kalabalık bir tren istasyonunda, genç bir toprak sahibi ailesiyle yürüyordu. O sırada yanından geçen ufak tefek bir adam ona hafifçe çarptı. Aniden sağ kolunda, sanki iğne batırılmış gibi bir acı hissetti.

20 yaşındaki Amarendra Chandra Pandey, Howrah istasyonundayken bu olayı yaşadığında, yakınlarına “Biri bir şey batırdı” diye seslendi. Gizemli adam ise, insanların içine karışıp gözden kaybolmuştu bile.

Amarendra, olayın ardından ailesi ile beraber komşu eyalet Carkhand’daki aile konutuna doğru yolculuğuna devam etmek istedi.

Ancak beraberindeki akrabaları ona hemen kan testi yapmasını söylediler.

Ondan 10 yaş büyük olan ve davet edilmemiş olmasına rağmen tren istasyonunda beliriveren üvey ağabeyi Benoyendra, Amarendra’ya olayı dert etmemesini söyleyip durumu geçiştirdi.

2 Beğeni

Hocam selamlar, az önce aradılar sağ olsunlar. Toplu Öyküleri kalmış 1 tane Sami Baydar’ın. Toplu Şiirler maalesef yok. Başka yayınevine geçmiş.

1 Beğeni

Çok teşekkür ederim @epiryanu.

Rica ederim dostum keşke bulabilse idik.

1 Beğeni

Kitapları kapaklarına bakarak alsaydım,

• Uykusuzlar
  • Ölü Erkek Kuşlar
  • Sevgili

kesinlikle almazdım.

8 Beğeni

Alfa’nın neredeyse bütün Philip Kerr kapaklarında kadın fotoğrafları var. Aynı yayınevi Ian Rankin kapaklarında muhteşem işler çıkarırken Philip Kerr kapakları kötü. İkisi de polisiye bu arada.

https://www.alfayayinlari.com/kisi-goster.php?kisi=40375&s=3

https://www.alfayayinlari.com/kisi-goster.php?kisi=134012

3 Beğeni

Kapak konusunda genel olarak kötüyüz.

1 Beğeni

Malesef :slight_smile: 2020202020202020220

1 Beğeni

Kadının altındaki şehiri de sanırım 2000 ler başı yeni yeni kullanılmaya başlanan CGI programlarından biriyle yapmışlar sanırım. Şununla hiçbir farkı yok bence :joy:
7190538-mariner bay

1 Beğeni

Hayır Alfa’nın farklı çok güzel kapakları var ama bu yazarda özensiz davranmışlar.
Orijinal kapağa benzetmeye çalışmışlar ama bence benzememiş.

1111
1112

Dün, iş yerinde konusu açılınca Dünyanın Geçmişi serisinden bir kaç örnek verdim. O an tekrar farkına vardım ki Dünyanın Geçmişi serisi şimdiye kadar yazılmış en iyi bilim kurgu serisidir. Daha iyisi henüz yazılmamıştır.

1 Beğeni

2.000 TL’ye kadar bir tablet arıyorum. Önerisi olan var mı? Birde Amazon Fire Hd kullanan var mı?

Rekorlara devam ediyor İş Kültür.

Hatırlamak isteyenler için 2020 yılı

is-bankasi

15 Beğeni

İş Bankası’nı takdir ediyorum ben de. Helal olsun.

5 Beğeni