Çok büyük bir dünya ve ben çok yabancısıyım ama en azından İthaki başlayınca ben de ithaki ile başlayayım dedim. 
Bu fiyatlar benim belimi büküyor maalesef fiyatlarıyla,hani şimdiden söyleyeyim de ben 
300 olsa da pahalı. Benim kız da istemişti, iyi ki almamışım. 10 gün sonra çöp olacak bir alet.
Zikuvikuzi sitesinde davetiye gönderme imkanı olan var mı aranızda? Site çok hoşuma gitti.
Küfür mü ediyorsun Ahmet, bu nasıl site ismi?
Ya sitenin ismini 2 kez yanlış yazdım. En doğrusu buydu.
Ben de ilk duyduğumda küfür gibi gelmişti.
Sanat severlere duyurulur. https://twitter.com/GuzelSanatlarGM/status/1481273854148362245?s=20
AVM veya güvenlikli site girişlerine güvenlik elemanı olarak koysalar, gerçek zannederim.
Aynı duygusuz ifadeler. ![]()
Bu davetiyeden varsa ben de alırım, çok makbule geçer 
Hocam fusion konusunda bu adamlardan baya umutluydum, onlardan da baya bir vakittir ses gelmiyor.
…Diyecektim ki evvelki sabahtan yeni haber saifesini fark ettim.
Hala umutluyum ![]()
Scotty kargoyu kullanan oldu mu acaba?
KY kullanıyor haliyle ben de.
Buraya gelen şube - acente sıkıntısız. Bugüne değin kargoyu aldıklarının ertesi günü teslim ettiler. Yarın ne olur bilmem. 
Kırmızıkedi’de ona geçmiş ama Ankara’da şubeleri nerede onu bile bulamadım 
Ankara Mamak’ta var mesela şubesi, bana oradan çıkmış dağıtıma. Genelde saat aralığı veriyorlar ve o aralıkta geliyor. Ben hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.
@alper geçtim siparişi teşekkürler.
Bu tarz kargolar kurumsal firmalarla çalışıyor.
Kurumsal hizmet veren kargo - kurye şirketleri bireysel hizmet vermiyolar ve şube teslimatı yapmazlar, şube adresi paylaşmazlar.