Rıhtım Kamarası

Kırmızıkedi’de ona geçmiş ama Ankara’da şubeleri nerede onu bile bulamadım :joy:

1 Beğeni

Ankara Mamak’ta var mesela şubesi, bana oradan çıkmış dağıtıma. Genelde saat aralığı veriyorlar ve o aralıkta geliyor. Ben hiç sıkıntı yaşamadım şimdiye kadar.

2 Beğeni

@alper geçtim siparişi teşekkürler.

2 Beğeni

Bu tarz kargolar kurumsal firmalarla çalışıyor.

Kurumsal hizmet veren kargo - kurye şirketleri bireysel hizmet vermiyolar ve şube teslimatı yapmazlar, şube adresi paylaşmazlar.

2 Beğeni
5 Beğeni

Ben normalde adreste bulunamayınca şubeden teslim alıyordum, öyle mesaj geliyordu. O zaman bunlar bulamazsa ertesi gün tekrar geliyorlar gibi sanırım.

2 Beğeni

Bulamazlarsa benim adresimi verebilirsin beni bulurlar.

Şaka :slight_smile:

Öyle bir durumda yeniden dağıtım gün planı talep edebilirsin. Ya da en doğrusu evde bulunamayacaksan internet sitelerinden alternatif teslimat (komşu, farklı adres, farklı gün) talep edebiliyorsun.

3 Beğeni

Forumda güvenebileceğim insanlardan birisin hocam komşu falan olsak o tarz durumlarda tereddütsüz seni verirdim :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

3 yıldır üyeydim ama 1 yıla yakındır girmiyordum.Siz yazınca aklıma geldi davetiye için bir bakayım dedim.Uzun süre giriş yapmayınca hesabım silinmiş.Durduk yere mutsuz oldum… :joy:

3 Beğeni

İsme bak ya. Bana şunu çağrıştırdı;
Zikuvikuzi.
Efendim, anlamadım.
Zıt Erenköy.
Denecekmiş hissi oluşturdu :joy:

Ne sitesi bu acaba?

4 Beğeni

Bir ara aylık ödeme sistemi falan gelmişti diye hatırlıyorum.Korsan dizi - film izlemek için harika bir siteydi, forum tarzında olduğu için içerideki sohbetlerde güzel oluyordu, rütbeler vs vardı.Bayadır yeni alım yapmıyorlar, bir nevi gizli örgüt. :grin:

5 Beğeni

İlgimi çekti. Anime izleyenler de vardır kesin. :yum: Biraz araştıralım buluruz belki.

Düzeltme: Ekşide pek güzel şeyler yazmamışlar :frowning:

3 Beğeni

Bu hâlâ varmış galiba insanlar baya isyan etmiş.

2 Beğeni

Davetiye ile üye oldum, VIP olmak istemezsen para ödemene gerek yok. VIP olunca davetiye, dizi istek vb. tarzı şeyler açılıyor. Şu anda telifli telifsiz bütün içerikleri reklamsız ücretsiz şekilde izliyorum. Ekşi’deki kötü yorumların sebebi de site içerisinde kuralların çok katı olması. Davetiye olmadan üye olmak isteyenler de Patreon üzerinden 2 dolar bağış yaparak üye olabiliyorlar, bir kere ödemeniz yeterli oluyor. O 2 dolar da site bakiyenize yükleniyormuş. Şu ana kadar öz hakiki Dizimag hariç gördüğüm en kaliteli dizi film izleme sitesi. Playerı yağ gibi akıyor. Türkçe/İngilizce altyazı seçeneği de birçok içerikte mevcut.

3 Beğeni

Eeeyyyyy Kayıprıhtım :grinning: Yılın enleri anketi ne oldu? Merakla oy kullanmayı bekliyorum burada ama ses yok :expressionless:

1 Beğeni

Hazırlaması öyle kolay değil arkadaşlar. :joy: Onca görsel, aday ve kontroller zaman alıyor.

2 Beğeni

Tamam, bekliyorum o zaman. Az önce aklıma geldi, dedim bir sorayım. Unutuldu sandım :sweat_smile:

2 Beğeni

Doğa kanunu, vahşi hayat, güçlü zayıf, bunlar tamam da, canlı bir hayvanı vahşi bir hayvana zevk için yem etmek vahşetin tanımı olsa gerek.

[spoiler]https://www.internethaber.com/elma-ile-kandirilip-timsaha-yem-edilen-domuz-video-galerisi-1733565.htm[/spoiler]

En sonda adamın söylediği söz “That was amazing” çıldırttı beni.

Not: Haber eski, ben yeni gördüm.

4 Beğeni

Ey tecrübeli Kayıp Rıhtım ahalisi! Doğum günü hediyesi olarak arkadaşıma kitap aldım (almışken kendime de alayım dedim :smile: ) ancak kitap nedense çok korsan havası veriyor. Ha ayrıca Hepsiburada’dan aldım ancak satıcı Hepsiburada değil. Bandrolü sorgulayayım dedim ancak uygulama hata veriyor bende :sob:.
Bandrol sorgulama konusunda yardımcı olacak birisi varsa çok mutlu olurum.
Ayrıca kitabın içi de biraz garip. Sanki dandik bir mürekkep kullanılmış gibi, yazılar titrek. Ayrıca bazı sayfalarda çizgiler var (mürekkep gibi). Kitabın kapağında da hiç kabartma yok, orijinal olduğuna emin olan kişiler kabartma olup olmadığını söylerse güzel olur. Birkaç fotoğraf ekleyeyim:

1 Beğeni

:frowning:

3 Beğeni