Kurbağa rozetlerin yoksa onlardan da al ama şu ara hava soğuk baharı bekle. Çok müşkül durumda kalabilirsin. Sinek yok, yaprak yok, dere desen buz tutmuş.
Ne diyor Aşık Reyhani 'den uyarlayan Alper
Bahar gelsin şu karşı derelere gidelim
Belki derdimize çare bir sinek
Toplayıp devşirip aramızda pay edelim
Açılın yapraklar, kaçışın sinekler
O derede yaprakların bir delisi
Kurbağadır tüm canlıların en alisi
Yeşil çimenler, gök gibi berrak dereler
Vrak da vrak ah ulan vrak
Yeşil yaprakta bir vrak sesi var
O yaprağın bu derede ne işi var
Vraklayan kurbağanın kötü bir sesi var @Ufuk 'tan başka kim ola o kurbağa
@alper sana yollamadan önce dinlemem, hatalarını söylemem için kendi kısmını okuyup bana yollamış. Kulaklarım kanıyor, kendi sesimi duyamıyorum şu an, bir süre şiir okuyamam
Henüz sipariş vermedim belki iki ayrı sipariş yapabilirim. Takas, Malazan ve Rıhtım seçkisi 26’sında çıkacakmış.
@Agape Daha iş kültür var, (sepet yüzde 45 ile 600 TL’yi geçti, birbirimize bakıyoruz ara ara ) Alfa var ve hatta DEX’in 3 kitabı var, Koridor var… Delta’yı aradan çıkardık ama 2-3 adet olsa da YKY var.
Paran mı var derdin var. Benim kendi kitabım çıksa alamam vallahi. 150 lira bütçem var Malazan ciltlisini bekliyorum. Ekle çıkart yapacağız bir şeyler.
@alper ev vergisi, araba sigortası, araba muayenesi, dask, karanlık kitaplık okumaya çalışırken astigmat sahibi olmam ve gözlüğe 1500 lira bayılmam, doğalgaz faturası, zamlar derken sert bir şekilde çakıldı bütçemiz. Bir de eşimin ameliyat işi çıktı. Daha dişçi sorunumuz var.
Sanırım burada bir yerlerde bir “Yunan Tragedyaları Okuma Sırası” gibisinden bir şema paylaşılmıştı. Bir türlü bulamadım onu (indirmiştim hatta). Böyle soldan sağa doğru oklar aracalığıyla sıralanmıştı. Bilen biri var mı?