Henüz sipariş vermedim belki iki ayrı sipariş yapabilirim. Takas, Malazan ve Rıhtım seçkisi 26’sında çıkacakmış.
@Agape Daha iş kültür var, (sepet yüzde 45 ile 600 TL’yi geçti, birbirimize bakıyoruz ara ara ) Alfa var ve hatta DEX’in 3 kitabı var, Koridor var… Delta’yı aradan çıkardık ama 2-3 adet olsa da YKY var.
Paran mı var derdin var. Benim kendi kitabım çıksa alamam vallahi. 150 lira bütçem var Malazan ciltlisini bekliyorum. Ekle çıkart yapacağız bir şeyler.
@alper ev vergisi, araba sigortası, araba muayenesi, dask, karanlık kitaplık okumaya çalışırken astigmat sahibi olmam ve gözlüğe 1500 lira bayılmam, doğalgaz faturası, zamlar derken sert bir şekilde çakıldı bütçemiz. Bir de eşimin ameliyat işi çıktı. Daha dişçi sorunumuz var.
Sanırım burada bir yerlerde bir “Yunan Tragedyaları Okuma Sırası” gibisinden bir şema paylaşılmıştı. Bir türlü bulamadım onu (indirmiştim hatta). Böyle soldan sağa doğru oklar aracalığıyla sıralanmıştı. Bilen biri var mı?
Kitapları topluca görmek açısından güzel bir liste ama bu kadar uzun bir listeyi takip etmenize gerek yok. Homeros ve Hesiodos’un eserlerini okuduktan sonra istediğiniz kitaptan devam edebilirsiniz.
Listeyi hazırlayan kişi hazırlarken kronolojiyi ön planda tutmuş, ama onda bile tamamen doğru bir sıra oluşturamamış. Yerinin değişmesi gereken kitaplar var. Ayrıca bu sırayla giderseniz bir yerden sonra tıkanırsınız, farklı yazar ve şairlerin kitapları olduğu için hepsi aynı kalitede değiller.
Ben okurken yazılış sırasını takip etmeye çalışıyorum. Bu yüzden başlarken Homeros ile başlamıştım. Eğer mitolojiye fazla hakim değilseniz Hesiodos ile başlayıp tanrıların yaratılışını öğrenip daha sonra Homeros’a geçebilirsiniz.