Rıhtım Kamarası

Bugün buraya dadandım ama, bu sefer inanıyorum Hepsiburada’dan bedava kupon çıkartacağım.:slight_smile:

Böyle bir şeyi ben de sanki bir kitapta okumuştum. Kurgudışı bir kitaptı ama şu an anımsayamadım. :thinking:

1 Beğeni

Böyle bir rivayet hep vardı. Hatta Müttefiklerin nazilerden önce davranmak için acele ettikleri bile söyleniliyordu.

Konu hakkında biraz google üzerinden bakındım.

Müttefikler savaş sonrası uranyum tesisleri vs bulmuşlar ama kamuoyuna açıkladıkları kadarıyla Nazi’ler bu çalışmaları yapmış olsalarda bir sonuca varamadılar şeklinde olmuş.

Bununla ilgili Kampen om tungtvannet diye Norveç mini dizisi izlemiştim. Naziler bomba için gerekli ağır su diye bir maddeyi ele geçirmek için uğraşıyordu hatırladığım kadarıyla.

Hepsiburada’dan 10 tl çıktı. Bunu nasıl kullanacağım acaba? Bilgin var mı?

Abi ben de sayfa boş. Bilen biri yok mu? :slight_smile: @alper hocam yanıtlayabilir diye düşünüyorum. :slight_smile:

1 Beğeni

Ödeme ekranında hepsipay / kart ile öde kısmı oluyor. Eksik olan kısmı kartınızdan hepsipay cüzdana aktarıp otomatik ödeme tamamlanmış oluyor.

Verilen hepsipayların 1-2 saat süresi oluyor, o sürede kullanılmaz ise iptal oluyor.

1 Beğeni

Ben kullandım. 10 tl otomatikman kullanılıyor ve düşüyor. Örneğin ben 4 kutu maske aldım 135 tl tuttu. 10 tl düştü ve 125 tl kesildi kredi kartımdan.

1 Beğeni

Evet, Almanlar Amerikalılardan önce atom bombasını keşfetmişti, Albert Einstein bunu duyarak Almanlar, atom bombasını icat ettiğini belirten mektubuyla Amerika Başkanına bildirmişti. O mektup sayesinde Amerika’nın atom bombası projesi başlattı. Naziler 2.dünya savaşında meşgul olduğu için maliyet yetersizliği ve sabotajlar dolayından atom bombası üretilmedi. Birçok kaynaklar öyle yazıyor. Ha bundan başka yıkıcı silah vardı da neden kullanılmadı ki?

Anlattıklarınız mantıklı

2 Beğeni

Arkadaşlar merhaba;

YKY’den yetkili birisine ulaştım. Mail atacağım. Toplu mail atayım diyorum. Sizlerin sormak istediği kitaplar var mıdır?

Eskiden bastıkları polisiye kitaplar güzeldi. Polisiye basıp basmayacaklarını sorabilirsen sevinirim.

@epiryanu teşekkürler :slight_smile:

Sordum abi. Dünyayı sordum :))

1 Beğeni

Yetişemedim. Harry Potter harici fantastik basacaklar mı, planları var mı diye sormak isterdim. Bir dahakine artık. :slight_smile:

2 Beğeni

Aklıma fantastik gelmedi ama, yeni bir seri yapacak mısınız diye sordum. :slight_smile:

Arkadaşlar merhaba, Hepsipay cüzdanıma 10 lira yüklenmiş. Bunu nasıl kullanabilirim? Bilgisi olan var mı?

Ödeme sırasında şu yeri seçin hocam;

Alacağınız ürün 10 TL ve altıysa direk cüzdan bakiyesinden düşerek kullanabilirsiniz. 10 TL üstü ise cüzdandaki bu 10 TL yi kullanıp kart bilgilerinizden kalan tutarı çekecektir.

Düşmüyor abi çok ilginç. Ayrıca, hepsimat noktası seçince kargonun ücretsiz olması gerekmez mi?

@vordue, ücretsiz kargo kodu falan var mı bildiğin? :slight_smile: