Rıhtım Kamarası

Hmm bilemedim, benim yakınımda teslimat noktası olmadığından hiç kullanmadım hepsiburada da o seçeneği.

Yüklenen hepsipapeller sadece belirli bir alanda kullanım şartı ile yüklenmiş olabilir belki de. Seçtiğiniz üründe geçerli olmamış olabilir.

Tamam oldu abi teşekkür ederim. Şimdi, ücretsiz kargo nasıl yapabilirim ona bakıyorum. :slight_smile:

1 Beğeni
2 Beğeni

Arkadaşlar merhaba 500 lira limitli bir e-book reader almak istiyorum. Satmak isteyen Letgo da bulan ya da başka bir mecrada gören var mı? :slight_smile: Ocak ayında 3 kitabı bilgisayardan okudum çok zorlandım.

2 Beğeni

İş Bankası Kültür Yayınları’ndan çıkan II. Dünya Savaşı - Resimli Harp Tarihi isimli kitap yeniden baskı yapacak mı? Bu konu hakkında yayınevinden bilgi alan oldu mu hiç?

@theaydin bunun cevabını verebilir belki. :slight_smile:

1 Beğeni

Rusya’da terk edilen eski bir istasyonun yeni sahipleri özel drone ile görüntülenmiş :relaxed::bear:

17 Beğeni

Yer tabi ki Adana.

4 Beğeni

Net bir bilgi değil ama artık ciltli basılan tüm prestij kitaplarının tekrar baskı yapmama durumu yüksek ihtimal. Söz konusu kitap özelinde net bir bilgiye ulaşırsam size iletirim.

3 Beğeni

Bu da İzmir versiyonu :slight_smile:

3 Beğeni

Elinde Stephen King’in Göz kitabı olan sayfa sayısını söyleyebilir mi? Benim elimde olan kitap 206 sayfa fakat internette farklı gözüküyor. Sebebi nedir?

Bendeki de 206 sayfa
@alper bendeki 17. baskı Ocak 2020. Niye bu kadar fark var acaba?

1 Beğeni

Hangi baskı var elinizde. Ben de olan 2016 tarihli 16. baskı 240 sayfa

@Kaan_Usengul 16 baskı ile 17 baskının ebatları farklı. King kitaplarının yeni baskılarında ebatları büyüdü.

2 Beğeni

Mayıs 2021 19. baskı.

Medyum ve Doktor Uyku kitapları var. Onlar da 2020 basım. Üç kitabın boyutları aynı.

Eski baskıların ebatları yenilere göre küçüktü.

2 Beğeni

Tüm Stephen King kitaplarının 2020 baskılarında boyutları değişti mi?

Hangi yıl hatırlamıyorum ama bir kitap hariç (Bu kitabı da şimdi hatırlayamadım :slight_smile: ) tüm yeni baskıların ebatları büyüdü. Fotoğrafta olan Medyum - Doktor Uyku ebatlarında basılıyor artık.

2 Beğeni

Nick Cave & Bad Seeds Türkiye’ye geliyormuş. Konserlerine gitmeyi çok çok isterim ama grubu benden başka dinleyen arkadaşım yok. O yüzden ne kadar heyecanlı olsam da bir o kadar da hevesim kaçmış vaziyette. :confused:

1 Beğeni

Onlar hayatta mı ya?
The Weeping Song’u severim.