Hmm bilemedim, benim yakınımda teslimat noktası olmadığından hiç kullanmadım hepsiburada da o seçeneği.
Yüklenen hepsipapeller sadece belirli bir alanda kullanım şartı ile yüklenmiş olabilir belki de. Seçtiğiniz üründe geçerli olmamış olabilir.
Hmm bilemedim, benim yakınımda teslimat noktası olmadığından hiç kullanmadım hepsiburada da o seçeneği.
Yüklenen hepsipapeller sadece belirli bir alanda kullanım şartı ile yüklenmiş olabilir belki de. Seçtiğiniz üründe geçerli olmamış olabilir.
Tamam oldu abi teşekkür ederim. Şimdi, ücretsiz kargo nasıl yapabilirim ona bakıyorum.
Arkadaşlar merhaba 500 lira limitli bir e-book reader almak istiyorum. Satmak isteyen Letgo da bulan ya da başka bir mecrada gören var mı? Ocak ayında 3 kitabı bilgisayardan okudum çok zorlandım.
İş Bankası Kültür Yayınları’ndan çıkan II. Dünya Savaşı - Resimli Harp Tarihi isimli kitap yeniden baskı yapacak mı? Bu konu hakkında yayınevinden bilgi alan oldu mu hiç?
Yer tabi ki Adana.
Net bir bilgi değil ama artık ciltli basılan tüm prestij kitaplarının tekrar baskı yapmama durumu yüksek ihtimal. Söz konusu kitap özelinde net bir bilgiye ulaşırsam size iletirim.
Bu da İzmir versiyonu
Elinde Stephen King’in Göz kitabı olan sayfa sayısını söyleyebilir mi? Benim elimde olan kitap 206 sayfa fakat internette farklı gözüküyor. Sebebi nedir?
Hangi baskı var elinizde. Ben de olan 2016 tarihli 16. baskı 240 sayfa
@Kaan_Usengul 16 baskı ile 17 baskının ebatları farklı. King kitaplarının yeni baskılarında ebatları büyüdü.
Mayıs 2021 19. baskı.
Medyum ve Doktor Uyku kitapları var. Onlar da 2020 basım. Üç kitabın boyutları aynı.
Tüm Stephen King kitaplarının 2020 baskılarında boyutları değişti mi?
Hangi yıl hatırlamıyorum ama bir kitap hariç (Bu kitabı da şimdi hatırlayamadım ) tüm yeni baskıların ebatları büyüdü. Fotoğrafta olan Medyum - Doktor Uyku ebatlarında basılıyor artık.
Nick Cave & Bad Seeds Türkiye’ye geliyormuş. Konserlerine gitmeyi çok çok isterim ama grubu benden başka dinleyen arkadaşım yok. O yüzden ne kadar heyecanlı olsam da bir o kadar da hevesim kaçmış vaziyette.
Onlar hayatta mı ya?
The Weeping Song’u severim.