Yılın konseri bu olabilir.
Ühü fiyata gel.
Eğer rahat ederseniz kamp ışığı da önerebilirim. Kafaya takılanlardan. Dikkat etmeniz gereken hafif olması.
Bunlar hep sahne önü. Yok mu sahnenin sonu, arkalar falan
Yok abi sadece bunlar, bulamadım.
Öyleyse eğer 550 bile pahalı ya da bize pahalı geliyor artık.
Ben kullandım hocam bir dönem. Kullanışlı bir tool ama pek de fiyatına ya da alışkanlıklarınızı değiştirmenize değdiğini düşünmüyorum. Tezi texstudioda yazdım, iş güç için rapor teklif falan yazmak gerektiğinde yine texstudio kullanıyorum hala. Bence daha güçlü ve daha basit bir çözüm. Dandik yazılarımı da pycharm/git ikilisiyle yazıp yönetiyorum.
Dilekçe konusunda ne kadar işe yararlar bilemem tabi; ama latex şablonu varsa texstudio o işi de görür bence.
Söylediğiniz programları bilmiyorum, mutlaka hepsine bakacağım.
Çok teşekkürler.
Texstudio’nun öğrenme eğrisi biraz diktir hocam, ama bence öğrenmeye değiyor.
Pycharm/git de aslında yazılım için kullanılan tool’lar, ama “yazı yazıdır” deyip bu amaç için de kullanmaya başlamıştım, baya güzel oluyor. Yeri gelmişken yine reklamını yapayım.
Benim kullandığım scrivener 3 idi bu arada. Belki yeni versiyonu varmıştır ve daha da geliştirmişlerdir bilemedim.
Biraz inceledim, ilgimi çekti. Deneyelim görelim.
Yazılım için kullanılıyorsa pek işime yarayacaklarını zannetmiyorum. Muhtemelen Word’den veya Pages’ten aldığım verimden fazlasını alamam, ama yine de yazılımcı arkadaşlar nasiplensin bu önerinizden.
Enstitünüz latex şablonu sağlıyorsa (şekil bir a) direkt olarak onun üzerinde çalışmaya başlayabilirsiniz hocam, öyle çok daha kolay olur işiniz. Import eder ordan yürürsünüz.
Yazılım işiyle uğrasanlar zaten mecburen kullanıyordur hocam. Ama merak ettim, yazılım harici yazarlık için kullanan var mı diye bakındım biraz. Varmış baya.
Geçenlerde TRT - 2’de Ennio Morricone şöleni vardı. Şimdi Star Wars - Imperial March’ı yorumlamışlar.
Haftalık 25 sayfa laboratuar raporu için latex kullanmıştık. Zor zamanlardı gerçekten…
Baktım da maalesef böyle bir güzellik sağlamamışlar. Sizin örneğe baktım, ne kadar kolay olurmuş halbuki.
Pr çalışması değilse bende bir şey bilmiyorum. Amaç, fakirleşmeyi konuşmamak.
Kötüye birşey olmaz asla… En yakın babayiğit At di… O da öldü…
ABD’de aşırı sağcı bir papaz, bir kitap yakma etkinliğine ev sahipliği yaptı. Papaz, cemaat üyelerini “şeytani” malzemeler olarak tanımladığı şeyleri yok etmek için “Harry Potter” ve “Alacakaranlık” gibi kitapları ateşe atmaya çağırdı.
Biz burada neredeyse kitap alamayacağız, adamlar alıp yakıyorlar
Ben Harry Potter okumuştum, sanırım o yüzden Expecto Patronum yapabiliyorum, şimdi taşlar yerine oturdu.
Kaputt’u okurken şöyle bir cümle gördüm.
… kristal kadehlerde bir kırmızı Bourgogne şarabını, yogun ve ılık bir Volnay 'i soluk renkli Mumm şampanyasıyla karıştırıyordu. Türkischblut’tu o , “Türk kanı”, ormanlarda bir av partisinden dönen Alman avcıların geleneksel içkisi.
Türkischblut Türk kanı mı demek, neden bir içkiye bu adı vermişler acaba.
Şöyle bir şey de buldum.