Rıhtım Kamarası

Cebrâil, Mikâil, İsrafil ve Azrail gökten iniyor gibi sanki o_O

7 Beğeni

Burada daha yağmadan önce ya da yağdıktan sonraki an sanıyorum. Daha kötüydü akşam 22.00 falan olmuş sanırdın saati :smiley:

2 Beğeni

Ben avizenin yansımasına dedim ya xd

3 Beğeni

Ben daha şimdi sen deyince dikkat ettim o kısma :joy:

3 Beğeni

Olağanüstü acil durum uyarısı 112 bilgisi mi olur arkadaş ya. Ülke sonunda iflasını açıkladı, herkes başının çaresine baksın diyecekler sandım.

4 Beğeni

Putin benzer laflar etti geçen, gençliğinde ilk yumruğu atarmış

1 Beğeni

Artık polis, itfaiye, ambulans, afad hepsi için 112 yi arıyoruz ondan 112 acil çağrı diyor.

3 Beğeni

Olağanüstü bir gelişme.

2 Beğeni

@Tonksbeingherself @Howl 2020 sonunda tüm numaralar birleşti, arada trtde videoları döndü ama iyi bir kampanya yapılamadı.

Bence geç kalmış güzel bir gelişme. Acil bir anda orman genel müdürlüğünün, sahil güvenliğin numarasını nerden bilelim.

5 Beğeni

Deprem öncesi uyarı olayı olmuştu bir ara. Telefon aniden ötmeye başlayınca ödüm koptu valla. :sweat:

2 Beğeni

Şey gibi olmuş , acil, çözmen gereken bir çıkmazdasındır, aldığın hizmet ile verdiğin maddi karşılık bir değildir, yasadığın problemi anlatmak için firmaya, kuruma ulaşmaya calışıyorsundur. Derdini anlatan uzun bir aciklayici yaziya cevap verirler; otomatik mesaj ile:/

3 Beğeni

Best regards :relieved:

2 Beğeni

Kaku , Einstein’ı anlatırken, kitaplarında yazdığı cümlelerin birebir aynısı ile anlatmış. :slight_smile: Kendi kitaplarından kopya çekmiş. :slight_smile:

4 Beğeni

Disney plus için önceden başvuru yapınca14 Haziran’da mail geleceği söyleniyordu. Ancak gelen bir mail yok. Sizlerde de böyle mi?

2 Beğeni

Mail bana geldi. Gelmeyenlere de gelecektir ilk günün azizliğidir. Spam ya da istenmeyen kutunuza da bakın oraya düşmüştür.

3 Beğeni

Bana geldi mail sabah, 280 liradan aldım yıllık üyeliği. Kütüphanesi süper, Netflix’in çok çalışması lazım bundan sonra.

Gelen maile tıklayıp ödeme ekranına geldiğinizde indirimsiz fiyat çıkıyor ama karttan 280 çekiyor. Sayfayı yenileyince ya da geri dönünce bir daha indirim olmuyor dediler ama ben denemedim tabiki.

4 Beğeni

Aynen banada mail geldi, bende yıllık üyelikten satın aldım fakat detaylıca bakamadım. Ama uygulaması çok güzele benziyor.

2 Beğeni

Mail bana da geldi fakat bağlantıya tıklayınca sayfa açılmıyor. Şu an aynı durumu yaşayan var mı ?

1 Beğeni

Netflix gibi aynı anda 4 ekran olayı Disney plus için de varmış. 4 ortak ile yıllık 70 TL maliyet ile izlenebilir.

3 Beğeni

Disney maili bana da geldi ama spama düşmüştü, ona dikkat etmek gerekiyor. Üyelik kaydını yaptım ama henüz içeriğe bakmadım.

2 Beğeni