İçlerinde kendi isimlerinin bu kadar ekmeğini yememiş sanatçılar var. Aklıma şunu getirdi.
Kullanıcı adı “İkaruskitapfigur” olan bir sahafın paylaşımı bu. Bence bu tarz hesapların adını sansürlemeye gerek yok. Millet görsün de bunlardan alışveriş yapmasın.
Katılıyorum. Bir yazardan beklenmeyecek bir ucuzluk olarak görüyorum.
Bu işlerden pek anlamam ama tarayıcıda siteye özel bir içerik engelleme olmuş mu diye kontrol edebilirsin. Varsa içerik engelleme eklentilerini de bir kontrol et. Olmazsa bir de Tor tarayıcı varmış onunla dene. ![]()
Forumla ilgili galiba. Kaç telefonla foruma girdim, fotoğrafları açmıyor.
@Agape nerdesin sayın cadım ![]()
Bazı sağlık sorunları ile uğraşmaktaymış.
Acil şifalar dilerim ![]()
Türk Sinema Tarihinin Usta Sanatçısı Cüneyt Arkın vefat etmiş. Bir büyük oyuncu daha aramızdan ayrıldı.
Okuması daha kolay olur diye rıhtım içeriğini paylaşıyorum.
Covid bitti geriye bişey kalmadı ben covid oldum. Nasıl ama
Hiç olmamıştım şuana kadar.
Geçmiş olsun, bitmediğine hatta artacağına dair bazı görüşler var.
Ben hiç olmadım ve dikkat ediyordum ama son 2-3 aydır ben de dikkati bıraktım.
İki doz aşı oranı yüzde 80 civarıymış, bununla ilgili bir çalışma var mı? Okumadım ama aşı nedeniyle belki ilk ortaya çıktığı kadar geniş etkileri olmayabilir.
Gerçekten çok üzüldüm. Çocukluk ve ilk gençlik yıllarımızın kahramanlarından biriydi. Işıklar içinde uyusun.
Sabah duyunca çok üzüldüm, gerçek sanatçılarımızdan biriydi. Huzur içinde uyusun, böyle böyle bir devir kapanıyor maalesef ![]()
Sanırım sigarayı bırakıyorum. Wellbutrin’e başlayınca tadı bir iğrenç gelmeye başladı, içime de çekemiyorum zaten.
Ohh ne güzel işte. Kitaplara para vermekten sigaraya para vermekten kurtuldun.
Sırada ne var?
Faturalara da para vermesem iyi olur :d