Rıhtım Kamarası

“Bir foto” dedikleri kısmı kaçırmışım :frowning: Boşuna heyecan yapmışım :frowning:

Gideyim de uyuyayım bari ne yapayım :frowning:

Görsel smacs 0723 galaksi kümesini gösteriyormuş. 4.6 milyar yıl önceki halini tabii xd

Webb

Hubble

Ekşiden gördüm içeriği. Biri nerelerin fotoğrafları paylaşılacak onu da baya detaylı yazmıştı da bulamadım.

Edit: Buldum.

4 Beğeni

Fotolar geldi hocam.

https://instagram.com/nasawebb?igshid=YmMyMTA2M2Y=

1 Beğeni

@BiblofilYouTube nerelerde, hiç sesi çıkmıyor diye düşünürken, sessize aldığım bir konuda babasının kalp krizi geçirdiğinden bahsetmiş.

Çok geçmiş olsun, dilerim her şey yolundadır.

7 Beğeni

“Benim el yazım çok güzeldir” mi diyorsunuz? Yılmaz Morgül’ün el yazısını görmeden karar vermeyin!

“Fasuli” adlı mekana giden Yılmaz Morgül’ün bıraktığı el yazısı:

2 Beğeni

Biraz tebessüm…

1 Beğeni

Çok geçmiş olsun. İnşallah sıkıntılı bir durum yoktur.

Buralardayım sevgili dostum. Her şey yolunda çok şükür ama zor bir dönem geçirdiğimizi itiraf etmeliyim. Aynı zamanda iş için il değiştirdim kısa süreli ve burada(Adana) pek düzenim yok. Kitap okumakta da, foruma girmekte de zorlanıyorum. Yine de her gün bakmaya çalışıyorum foruma.

Merak edecek bir şey yok. Babam da gayet iyi. Eve çıktı. Umarım bir daha yaşamayız, Rabbim kimseye yaşatmasın.

29 Beğeni

Her şeyin yolunda olmasına çok sevindim. Tekrardan çok geçmiş olsun.

2 Beğeni

Ben çok beğeniyorum bu adamın Narrative videolarını. Yazar olmak isteyenlere de şiddetle tavsiye ediyorum.

Twitter bende açılmıyor. Bir sorun mu var? Sizde açılıyor mu?

1 Beğeni

Büyük geçmiş olsun. .

2 Beğeni

Açılmıyor masaüstünde. Uygulamayı bilmiyorum.

@BiblofilYouTube Geçmiş olsun Burak.

3 Beğeni

Yine aynı kapıya çıkacağını düşünüyorum onlar için. Her türlü eşit bir şekilde kazanacaklar. Yoksa kim yapar ucuz bir platform bizim için? Gerçi yapanı var. bkz: Disney+

1 Beğeni

Çok çok geçmiş olsun hocam.

1 Beğeni

Dijital platformlarda reklam olayı hiç hoşuma gitmiyor. Fiyatı normale göre iyi olsa da hevesi kırıyor.

Açıkçası Disney+ açılış için iyi bi’ başlangıç ama 1 yılın sonunda üstüne koyması lazım bayağı. Şu an parasını hak ediyor. Hem yerli hem yabancı orijinal yapımlarını - Marvel hariç - merakla bekliyorum. Umutluyum. İnş güzel işler yaparlar.

4 Beğeni

Microsoft, akıllı telefon furyasını kaçıran nokia’ya da yardım eli uzatmıştı, geçmiş olsun.

3 Beğeni

Sela sesi uzaktan gelmeye başladı :slightly_smiling_face: Neyse bi’ bakalım belki güzel bi’şey çıkar ortaya. (Kendi söylediğime de inanmadım ama iyimser olayım dedim)

3 Beğeni

2 Beğeni