Gece vurunca forumun deaktif zamanında yakalamış demek. Yataklardan iyi hoplattı bizi de, eski kitaplığın tepesindeki birkaç kitap aşağı uçtu benim Önceki büyük depremde tüm dolap ve kitaplıkları yenileyesim gelmişti ama zaman olmamıştı, bu ihtiyaç yine kendini hatırlattı.
Daha büyüğü gelmesin de ben böyle böyle stres atmalarına razıyım fayların, İzmir’in her tarafı aktif fay zaten ciddi büyük risk de yaşıyoruz. Geçmiş olsun tüm İzmirlilere.
Valla hocam ben denemiştim 3 yıl önce. Bu arkadaşlar ttnet altyapısı kullanıyor. Benim o zamanki evde anlaşılan Türk Telekomun yapması gereken bir bağlantı varmış. Türknet, Türk Telekom ve ben şöyle bir döngüye girmiştik:
türkneti arar derdimi anlatırım
türk telekoma havber verip ticket açarlar
türk telekom bağlantıyı yaptık deyip ticketı kapatır
ama aslında kimse gelmez, birinci adıma döneriz
1 ay bu işlerin peşinden koştum, sonra öeh deyip türk telekomdan aldım interneti, o gün gelip bağladılar. Çok ciddi bir çıkar çatışması var hocam, nasıl yürüdüğünü anlamadığım bir ilişki yürüyor bu iki firma arasında🙄
Yok ben artmasın diye yazmadım. Yanlış anlaşılma olmasın. Ekonominin bilinen bilinmeyen tüm sorunlarına rağmen buralarda kalması bile bir şeydir. Zam yapmak da haklarıdır. Yazmaktaki amacım sadece sabit fiyat yasasını savunan arkadaşların şimdiki durumla ilgili düşüncelerini merak ettim.
Goethe’nin Yaşamından Şiir ve Hakikat kitabi tam olarak ne anlatıyor? Biyografi tarz da ama içinde galiba seçme şiirler de var. Faust gibi eserlerinden şiirler var mi yoksa diğer kitaplarında bulunmayan bir içerik mi?
Telif hakkı kuralından bahsediyorsanız ben forum içi paylaşım yapılsın istemedim sadece var olan pdf ben bulamadığım için özel olarak bana atılmasını istemiştim.