Diğer söylediklerinize bir itirazım yok. Özellikle şu söylediklerinizle ise tamamen aynı fikirdeyim.
Çeviri doğruluğu yüksek, Türkçe 'ye çevrilmiş İngilizce kitap arıyorum. Planım, kitabı İngilizce okumaya çalışıp kendi çevirimi profesyonel çeviriyle karşılaştırıp İngilizcemi geliştirmek.
İthaki Yayınları’nın;
Karanlık kitaplık serisi
Bilimkurgu klasikleri serisi
Modern Serisi
Pangea Serisi
Gölge Serisi
Kapsül Serisi
Bu serilerden hangilerinde kitapların içinde özel ayraç oluyor?
Ben Pangea ve BKK dizisinde var diye biliyorum. Karanlık kitabın yok.
Pangea’da da yok sanırım. Bende Pangea’dan çıkan 2 kitapta da ayraç yok.
Ben var diye hatırlıyorum. Belki de İthaki kararsız kalmıştır bu konuda. Bir yapıp bir yapmamıştır.
BKK’de kitap kapaklarının aynısından ayraçları oluyor.
Ama her kitaptan çıkmıyor. Hadi diğer siteleri anlıyoruz ama ilknokta’dan gelen yeni çıkmış kitabın içinden bile çıkmayabiliyor… Neyse…
Modern’e özel bir standart ayraç var ama kitapların içinden çıkmıyor, genel dağıtıyorlar o ayraçları. Gelenleri ben elimde tutmayıp çöpe attım. Pek bir anlamı yok diye.
Diğerlerinde seriye özel bir ayraç yok.
Karanlığın Şahidesi ile Tüm Panayırların Heyulası kitaplarında ayraç yok. Bunları kitapçıdan aldığım için birkaç tanesini kontrol edip öyle aldığım için biliyorum ama 1000 tane basıp belki 100 tanesine ayraç koymuşlardır o kadarını bilmiyorum
Klavyede bakmadan on parmak yazmak müthiş bir hismiş. Yazım hızım bir hayli düştü ama yakın zamanda alışırım.
Biz bile hissedilir şekilde sallandık. Dilerim Düzce’de bizim gibi sadece depremi hissederek atlatmışlardır.
Size ve hisseden diğer forumdaşlarımıza geçmiş olsun. Geçen haftalarda bizde sallanmıştık ama bu daha uzun sürmüş sanırım.
Allah beterinden korusun.
Düzce’de evde kalıyorum,daha güvenilir olduğu için kampüse çıktık ve sınıfların durumu böyle.Depremden yarım saat sonra boğazımın acıdığını farkettim ev arkadaşım sürekli çığlık attığımı söyledi ki ben 4 deprem yaşamış biri olarak hiç böyle bir şey hissetmemiştim.Umarım göreceğimiz en büyük deprem budur 99 depreminde kücüktüm ama etkisini yıllarca hissettik…
Çok geçmiş olsun. Etkisi çok geniş alanda hissedilmiş.
Çok geçmiş olsun hem size hem bölgedeki herkese. 6 çok ciddi bir şiddet eşiği, bölge daha büyük bir felaketten tam sınırdan kurtardı gibi gözüküyor haberlerde.
Ben Düzce’de olmamama rağmen uykumdan uyanıp korktum, Düzce’de olan herkese ve size çok geçmiş olsun
Herkese çok geçmiş olsun
Ben son anlarında uyanıp rüya gördüğümü sanıp geri uyudum sabah gerçeği öğrendim
Yıkılan binaların ve hayatını kaybedenlerin olmaması çok sevindirici umarım daha kötüsü yaşanmaz.
Çok geçmiş olsun. Ankara’da gece 4:10 civarı uyandım, demek depremden uyanmışım ama depremi anlamadım, sabah gördüm. Herkese çok geçmiş olsun.
Büyük bir badire atlatmışsınız, geçmiş olsun.
Teşekkürler herkese.Yıkılan bina yok ama yıkılma kararı alınan çok yapı var maalesef.