Rıhtım Kamarası

Dostum kendisi tam olarak troll abidesi boşverin bir arada bana takmıştı.

1 Beğeni

Puşkin - Gogol

5 Beğeni

Şerefinize rıhtım ailesi :beers:

13 Beğeni

Ben de isterim. Adres veriyorum…

2 Beğeni

Adrese gerek yok. Gel buraya ısmarlıyayım :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Şöyle de bir renk katmak isterim. :slightly_smiling_face:

3 Beğeni

19’unda Antep’ten geçtiydim. :smiley: :smiley: Haber etseydin beni burda bırakın derdim.

2 Beğeni

Altınoluktayım, Antep nerden çıktı :joy:

1 Beğeni

Antepli’ye ithafen öyle dedim. :joy:

2 Beğeni

Oo hocam afiyet olsun, bayramda tur kapsamında bisikletle alınoluktan geçicem, alırım bi dal :grinning::grinning:

2 Beğeni

Bayramdan önce gelmen lazım. 2-3 güne döneceğim :melting_face:

2 Beğeni

Sağlık olsun. Benim zaman net belli değil turun durumuna göre bayramı bulur diye düşünuyorum. İçmiş kadar olduk. Teşekkürederim. :blush:

2 Beğeni

Erken gelebilirsen haberim olsun, beklerim :blush:

2 Beğeni

Öykü 1955’de yazılmış. Nereden aklına gelmiş / biliyor diye düşündüm, biraz araştırınca dokunmatik ekran - tabletlerin tarihinin çok eski olduğunu gördüm.

2 Beğeni

Yeni süpermen ve lois lane hayırli olsun

1 Beğeni

James Gunn bayağı Superman hayranı birisi. Hatta Brightburn diye alternatif bir Superman hikayesi olarak yapımcısı olduğu bir film vardı. Yönetmen de olabilir unuttum.

2 Beğeni

DC den adam olmaz bu saatten sonra. Zaten treni kaçırdılar. İnsanlarda artık süper kahraman filimlerindne sıkıldı. Ben sıkıldım en azından. Marvel’i bıraktım kendi haline. DC zaten yılda bir zor geliyor ama onu da eskisi kadar takip etmiyorum.

Süpermen konusunda ellerindeki en iyi aktörü kaybettiler.

3 Beğeni

Nerede soracağımı bilemedim buradan sorayım, James Joyce için hangi yayınevini önerirsiniz?

1 Beğeni

@sultiderler Çekiliş için tebrikler. En azından bir kazananın rıhtımdan olması teselli oldu. :slight_smile:

2 Beğeni

Ay çok teşekkür ederim :blush: Kazanmayı hiç beklemiyordum doğrusu, unutmuşum da katıldığımı. Sürpriz oldu benim için :tada:

1 Beğeni