16 sayfalık gazetenin 12 sayfası tam sayfa reklam. Kalan 4 sayfadan birinin yarısı resmi ilanlar. Gazete ilan gazetesi gibi olmuş.
Gazeteler bugün ilan gazetesi gib çıkmışlar.
16 sayfalık gazetenin 12 sayfası tam sayfa reklam. Kalan 4 sayfadan birinin yarısı resmi ilanlar. Gazete ilan gazetesi gibi olmuş.
Gazeteler bugün ilan gazetesi gib çıkmışlar.
Güzel özetlemişsiniz, teşekkür ederim. Anlatımızla daha da merak ettim serisi.
Benim favorim KSK forması oldu . İmalat-ı Harbiye Ankaragücü, Gençler, Antalya ve Samsun da güzel.
Üç büyükler yine ense yapıp yatmışlar.
Hepsi birbirinden güzel olmuş. Fakat Beşiktaş’ın fikrini milletimizin büyük çoğunluğu kavrayamamış (beklenildiği üzere).
Armadaki Türk Bayrağı’nın ön plana çıkarılması ve kırmızı renkte sadık kalınması çok naif bir düşünce.
Aynı fikirde değilim.
Arma hariç bu formanın benzerlerinden ben de 3-5 tane var. Kırmızı mı bordo mu o da ayrı bir mesele Hem zaten BJK armasında Türk bayrağı var. Neyse bence bir arma ile anlatmak yerine koyacaklardı oraya bir şekilde Akaretler 7’yi Avni beyleri, mim mim grubunu vs vs.
Bak mesela Karşıyaka, Ankaragücü, Samsun, Gençler formaları, kendi tarihleri ile o ayrıntıları formalarında ne güzel ifade etmişler.
Üç büyüklerin üçü de kötü formalar yapmışlar.
Fener de o iplere yok bağımsızlık, zincir diye anlam yüklüyor. BJK yüzüncü yıl forması gibi o ne öyle. Tarihlerinden bir o ip mi çıkıyor.
Bak sana katılıyorum bu konuda. Ben de pek sevmedim, nostaljik bir hava vermiş gibi sanki ama Cumhuriyetin 100.yılına dair pek bir anlam ifade etmiyor gibiler. KSK, Ankara Gücü ve Gençler Birliği formaları benim hoşuma gitti
Normal sezon forması gibi forma yapmışlar. Bir de utanmadan FB -BJK 1500 civarı GS 2500 civarı istiyor.
Oh Oh. Fiyatlara bak ya
O kadar para verilmez ya klasik forma gibiler. 3 büyükler harici diğer formaların tasarımları çok çok daha güzel. Keşke diğer takımları örnek alıp daha özenli tasarımlar yapsalarmış.
Bence nostalji de var, o iplerde. Daha farklı bir tasarım olabilir miydi? Neden olmasın ama bence tasarımı ve az nostaljik hissettirdiği için hoş olmuş.
Fenerin kendi 100. yıl forması çok daha güzeldi, hatıra şeridi gibiydi. Onun benzeri denenebilir miydi, emin degilim
Ben Galatasaraylıyım ama o forma nedir ya… Anlattığin herseyi geçtim 100 yıldır oturtulmaya çalışılan “parçalı” forma ilkesine bir kere ihanet. İstediğin kadar çubuğa mubuğa şöyle anlamı var böyle anlamı var de, yıllar geçer görsellik kalır ve 3 büyüklerin formalarında torunlarıma aktarabileceğim hiçbir şey yok.
Karşıyakayı özellikle sevdim. Diğerlerini de tebrik ediyorum.
Beşiktaş hiçbir şey yapmasa bile daha çok şey yapmış olurdu. Armadaki Türk bayrağını //scale-2x// yapıp geçmişler. Armasında bayrak taşıyan takımımdan daha iddialı ve yüzüncü yıla giriyorken bile hâlâ var olan cumhuriyet düşmanlarına daha çok meydan okuyan, üstüne daha çok emek verilmiş ve zaman ayırılmış bir tasarım beklerdim.
Hükümetle aramız bozulmasın cumhuriyetçi de değil demesinler diye potansiyel bir linç ihtimalinde hemen bir tarafa manevra yapabilmek için küçük adımlarla yapılan korkak atraksyonlar hiçbir şey yapmamaktan daha iyi. Sessiz dur da akıllı sansınlar derler o misal.
KSK forması güzel olmuş. Yine de Kara-Kızıl forma aldım.
İsabet olmuş.
“suç atamadan”
Allah’tan güzide memleketimizde isabetli suç atan çok…
Atatürk’ün sevdiği türküleri yapay zeka yardımı ile Atatürk seslendirmiş.
Bu sözün gerçekliği kanıtlanmadı diyorlardı. Bu kitapta belgelere dayandırıyor mu?
Bu yazıyla ilgili bir görsel, resim vs yok. Sadece kitabın yazarı İngiliz Başbakanının neden yenildiklerini bu sözlerle dile getirdiğini söylemiş.
Profil fotoğrafım, dolunay tutan bir el. Bir arkadaşım bu fotoğrafın aynısını çekebilmem için iki yıl önceki doğum günümde bana dolunaylı gece lambası aldı. Fakat şöyle karanlıkta güzel bir fotoğraf çekemedim. Çünkü ışık görünmeyecek kadar loştu ve yanıp sönüyordu. Bozuktu herhalde. Yapacak bir şey yoktu.
Bu geceye kadar böyle sürdü ta ki ben altında bir düğme olduğunu keşfedene kadar. Meğer pırıl pırıl ve sürekli yanan bir modu da varmış. Yeni keşfettim. İki yıl sonra.