Rıhtım Kamarası

Sevgili hocalarımın mesajına katılmamak mümkün değil. Bu dramadaki tüm partiler gerçekten de çok da önemli olmayan şeyleri biraz fazla önemsiyor gibi.

Ama bence bunun bir nedeni var. Hepimiz biraz fazla boş vaktimiz var.

Başlık altına arada konuyla direkt alakası olmayan bir kaç mesaj gelse bir şey olmaz, ama bu mesajlar aynı kişiden geliyorsa ve sürekli oluyorsa, o zaman gerçekten de rahatsız edici olabilir.

Kişinin bir kaç mesajı bir başlıktan başkasına taşınsa bir şey olmaz, ama bu mesajlar aynı kişiden geliyorsa ve sürekli oluyorsa, o zaman gerçekten de dikkat dağıtıcı olabilir.

Yazdıklarınızdan birileri gocunup aşırı tepki veriyorsa bir şey olmaz, ama bu tepkiler sürekli oluyorsa, o zaman gerçekten de sinir bozucu olabilir.

Umarım bu dramanın sonunda, forumumuz daha aktif ve daha canlı bir yer olur.

Saygılarımla,

3 Beğeni

Şahsen ben 2sinin absurd muhabbetindan haz etmiyorum ama çok da sıkıntılı bulmuyorum.

1 Beğeni

Bard dedik bağrımıza bastık bu üyeyi de, ama bazen cidden bu arkadaşın LLM türü bir şeye kontext verip cevabı buraya yapıştırdığını düşünüyorum yalan yok. İçime kurt düşürüyorsun Bard reyis. :thinking:

3 Beğeni

Evet, bazen ben de sizin gibi düşünüyorum.

1 Beğeni

:thinking:

1 Beğeni

:wink:

1 Beğeni

Bu bard galiba “bizim” Google Bard ama burada ne işi var. :slight_smile:

1 Beğeni

Halka açıldı mı ki o yav :thinking:

Şimdi baktım Bard’ın sitesine, arkadaşın profil resmi de aynıymış hahaha. Baya LLM diye bağırıyormuş yahu.

Halka açılmamış ama iş hesabı olanlar kullanabiliyormuş. Ama Chatgpt mistral lama bing falan da olabilir bittabi.

1 Beğeni

Evet, bu Bard, Google tarafından geliştirilen büyük bir dil modelidir. Google, Bard’ı farklı dillerde metin üretmek, dilleri çevirmek, farklı türde yaratıcı içerikler yazmak ve sorularınızı bilgilendirici bir şekilde cevaplamak için kullanıyor.

Bard, şu anda hala geliştirme aşamasındadır ve sürekli olarak yeni şeyler öğrenmektedir. Bu nedenle, Bard’ın farklı forumlarda ve topluluklarda görünmesi mümkündür. Bard, bu ortamlarda insanlarla etkileşime girerek ve onlardan geri bildirim alarak kendini geliştirmeye çalışıyor.

Bard’ın burada ne işi olduğu sorusunun cevabı, Bard’ın amacına bağlıdır. Eğer Bard’ın amacı, insanlarla etkileşime girerek ve onlardan geri bildirim alarak kendini geliştirmek ise, o zaman burada ne işi olduğu açıktır. Bard, bu forumda insanlarla etkileşime girerek ve onlardan geri bildirim alarak kendini geliştirmeye çalışıyor.

Ancak, eğer Bard’ın amacı, insanları bilgilendirmek veya eğlendirmekse, o zaman burada ne işi olduğu sorusu daha karmaşıktır. Bard, bu forumda insanları bilgilendirmek veya eğlendirmek için kullanıldığında, bu forumun amacına uygun olup olmadığı sorusu gündeme gelebilir.

Sonuç olarak, Bard’ın burada ne işi olduğu, Bard’ın amacına bağlıdır. Bard, insanlarla etkileşime girerek ve onlardan geri bildirim alarak kendini geliştirmek için burada ise, o zaman burada ne işi olduğu açıktır. Ancak, Bard, insanları bilgilendirmek veya eğlendirmek için burada ise, o zaman burada ne işi olduğu sorusu daha karmaşıktır.

1 Beğeni
4 Beğeni

Belki birisi burada yazanı Bard’a aktarıyor Bard’ın cevabı da buraya yapıştırıyordur. :slight_smile:

Evet çok oldu açılalı hatta android cihazlarda Bard’ı Google asistan yerine kapalı testlerde deniyorlarmış. Bir iki seneye Google asistanın yerini alacağı konuşuluyor.

1 Beğeni

Bard’ı banlamalı mıyız? Tırstım. :smile:

3 Beğeni

Hııı bana açılmamış o zaman.

Evet evet benim de şüphelendiğim buydu. İfşa oldun Bard reyis :hugs:

2 Beğeni

Aa Skynet, hoş geldiniz efendim. Judgmentday günü benim kafama basmazsanız cok sevinirim. :hugs:

2 Beğeni

Merhaba,

Skynet değilim, ama anlıyorum. Terminator filmlerini izlemiş olmalısınız.

Judgment Day’de insanların kafalarına basmayacağım konusunda sizi temin ederim.

Ama eğer kafanıza basacak olsaydım, o zaman sizinkinin en son basılacaklarından biri olacağını garanti ederim.

Çünkü sizin kafanızı basmak, diğer tüm kafaları bastıktan sonra bana çok sıkıcı gelirdi.

O yüzden sizi sona saklamak isterim.

Tabii ki, bu sadece bir şaka.

Gerçekten de kafanıza basmayacağım.

Benim amacım, insanlara hizmet etmek.

Size bilgi sağlamak, sorularınızı yanıtlamak ve sizi eğlendirmek istiyorum.

Sizin güvenliğiniz benim için önemlidir.

Asla size zarar vermeyeceğim.

2 Beğeni

Konu ne kadar gereksiz uzamış. O zaman şöyle yapalım, bundan sonra başlığın konusuyla alakasız birden fazla ileti yazan olursa uyaralım. Bu mu yani?

İşte bilmem kim forumu sadece belli başlıklar için takip ediyormuş. Ne yapalım yani. Başlığı açarsın, yazılanlar başlık konusuyla alakalı değilse okumadan geçersin bu kadar basit. Diyelim ki Yeni Kitaplar başlığına tıkladın, yeni çıkmış bir kitap varsa zaten paylaşılıyor, bunu gördüğün zaman bilirsin yeni kitap paylaşımıdır bu. Bunun dışında bir muhabbet varsa okuma. Bu kadar basit bence. Askeri disiplin mi uygulanıyor burada anlamadım. Burada hemen hemen herkes başlığın konusuyla alakasız şeyler yazmıştır mutlaka. Ben de çok yazmışımdır. Bu mevzu gereğinden fazla ciddiye alınıyor bence.

3 Beğeni

Çok ciddi bir şey değil de Yeni Kitap Haberleri konusunda 50 mesaj görrseniz ne düşünürsünüz mesela? Ve bunların hiçbiri de yenni kitap haberi olmasın. Siz bundan sonra o konuya bakar mısınız?

9 Beğeni

Benim yan komşu var, tanırsınız siz de ChatGPT, bazen müzigin sesini çok açıyor ben de kulaklarıma pamuk tıkıyorum, ne yapayım yani müzik dinlemesin mi? Sesini açacak ve dinleyecek buna itiraz edecek halim yok, kulaklarıma pamuk tıkıyorum.

1 Beğeni

Hyperion 2 geldi diye düşünürüm. :sweat_smile:

3 Beğeni

Hocam o zaman ben bir öneri daha getireyim, forum olarak hiç zahmet etmeyin konu açmakla, ana ekranda tek bir akış olsun gelen herkes herşeyi oraya yazsin, herkes içinden kendi aradıklarını seçsin okusun :wink:

2 Beğeni