Rıhtım Kamarası

Trendyol

https://onual.com/forum/showthread.php?tid=29004

1 Beğeni

Çin, Rusya ve kafkasya bölgesinde çıkan araştırmalar konusunda çok eksiğiz. Bunların yayınlanması çok iyi olur. Rusça yayınlar konusunda Selenge çok iyi bir ivme çiziyordu. Çin konusunda umarım bu toplulukta güzel çeviriler yaparlar.
TDAV’da bir ara iyiydi ama son dönem yayınladıkları kitaplara bakmadım.

3 Beğeni

Ver mehteri. Daha zamlı maaşı alamadan zamlı alışverişe başlıyoruz.

2 Beğeni

Ankara anlık

8 Beğeni

Bir yılı daha iyisiyle kötüsüyle geride bırakıyoruz. Umarım 2024 yılı hep sağlık, mutluluk, para, huzur getirir. Yeni yılımız kutlu olsun, bol kitaplı geçsin rıhtım ailesi :krs:

Not: Seneye görüşürüz :joy:

11 Beğeni

Çok teşekkür ederiz Sevgili MelihAntepli, iyiki varsınız…

2 Beğeni

Booktuber, bookstagram vs YZ onların da “işini” :slight_smile: elinden alacak gibi.

Hadi hayırlı olsun.

#DoğanKitap ilk yapay zeka bookstagramını tanıttı. Doğa ile tanışın: https://instagram.com/doganeokuyor/

2 Beğeni

İstanbul’u iyi bilen arkadaşlara bir sorum olacak: Beşiktaş’ta (Zorlu PSM) civarında otogar, YHT garı vesaire bulunuyor mu acaba ?

1 Beğeni

Maalesef ikisi de yok ancak Metrobüs ve M2 metro hattı ile YHT’ye erişim mevcut

3 Beğeni

Teşekkür ederim hocam.

2 Beğeni

2024 te İzkitap kitap fuarı sonunda Kültürpark’a geri dönüyormuş. İzmirliler için ciddi sevindirici bir haber oldu bu. Sadece kafamı kurcalayan Tüyap’ın düzenlediği kitap fuarının düzenlendiği zamana denk geliyor nerdeyse. Tuyap bu sene olmayacak mı acaba?

6 Beğeni

Bu saatten sonra istedikleri yerde yapsınlar. Kös kös bakıp dönüyoruz. Sahafların da yanına yaklaşılmıyor. Rafta daha ucuz olan kitap sahafta iki katı. Yıpranmış, karalanmış bir de. Sırf etkinlik diye gidiyordum bu sene gitmeyi düşünmüyorum. Gaziemir bana yakındı fakat Kültürpark çok uzak.

4 Beğeni

Genel olarak bende kitap incelemek için gidiyorum. Dediğiniz doğru sahaflar iki koridor içerdeki sıfırından daha pahalıya satıyor yıpranmış kitabı. Ben bazı yayınevlerinden toplu alımlarda konuşarak %50-60 indirim aldığım için iyi oluyor fuar bana. Lokasyon olarak ailecek gittiğimizden çok zor oluyor ulaşım Fuarİzmir bizim için. Kültürpark bu yüzden çok rahattı oradan çıkıp alsancak vs yapabiliyorduk.

1 Beğeni

Tüyap bu yıl İzmir’de yok. Sadece beş yerde olacak.

2 Beğeni

Belediye kullanmaya devam etmiyor mu Fuardaki binaları? Memurlar orada devam diye orayı kullanamıyorlar diye biliyordum ben, çıkacaklar mı acaba o tarihe kadar :thinking:

Festival tadında falan diyor, açık havada kitapçıları toplamaya çalışmaz umarım :joy:

Dibindeyim ama gider miyim ben de bilmiyorum valla, fuarların bir esprisi kalmadı bu fiyatlarla artık.

2 Beğeni

Valla benimde ilk aklıma gelen bu oldu. Kaldı ki tarih seçimden sonra :thinking:

Bana da öyle geliyor. Yanına da bir iki çim konseri tamamdır :smile:

2 Beğeni

Bu sene öncelikli okuma planım, kitaplığımda bulunan 2015 öncesi okuduğum ve kitaplığımda tutmaya devam edeceğim kitapları yeniden okumak ve bundan daha da öncelikli olanı satın alıp kitaplıkta tozlanmaya bıraktığım kitapları okumak.

Listelerimi hazırladım, çıktılarını aldım sayılır gerisi “plana uymak”. :slight_smile:

Birileri gibi “plana uy” diye konuşup / yazıp sonra plan zaten bu değildi, bunları okumamaktı demeyeceğimi buradan taahhüt ediyorum. :slight_smile:

19 Beğeni

Kitapları fişlemişsin. Kimi sarı, kimi yeşil boyanmış. Eti cin de dikkatten kaçmadı bu arada :smile:

2 Beğeni

:slight_smile:

Eti Cin ve tadella ile kendimi ödüllendirerek motive ediyorum. :slight_smile:

2 Beğeni

:slight_smile:

Melih kesin sigaraya zam geldiğini öğrenmiştir, başka hiç bir şey Melih’i bu kadar sarsıp şiir yazdıramaz. :slight_smile:

3 Beğeni