Rıhtım Kamarası

Güvenilir siteleri tercih edin. Amazon, Trendyol ve Hepsiburada gibi. Kötü ya da alakasız gönderi gelse dahi iadeniz daha kolay olur.

2 Beğeni

Beklenen video geldi. :slight_smile:

4 Beğeni

https://www.dreamersfigure.com/

https://www.gerekliseyler.com.tr/

Daha aklıma gelmeyen vardır ama bu sitelerde güvenlidir. @SJack in dediği siteleri de tercih edebilirsiniz. Ne alacağınıza bağlı.

3 Beğeni

Gerekli Şeyler ve Arkabahçe’de figür de satıyorlar bildiğim kadarıyla. Özellikle Gerekli Şeyler Türkiye’de bu işe ilk giren yer, muhtemelen enteresan bir koleksiyonları vardır. Arkabahçe Beşiktaş Sinanpaşa pasajında. Gerekli Şeyler çeşitli yerlerde var.

3 Beğeni

Gömmüş, gömerken araya da sponsor almış :smiley: Daha iyisini biliyorsa kendisi otursun bir dizi yazsın. Eleştirmek kolay.

Not: Diziyi hiç izlemedim ama merak da ettim şimdi.

Eleştiriyor diye de dizi yapması şart mı Melih? :joy: Mesela kitap yorumlarsın yeri gelir eleştirirsin ama sen kitap yazabilir misin?

@isos81 bir de dans yorumunun altına birisi yorum yazmış; kıyafet dövme vs diye orada koptum ben. :joy:

1 Beğeni

Ya beğenmediğim kitap çıkıyor evet ama beğendiklerim daha fazla. Yani hep eleştiri var, ben bir diziyi de evet bu çok güzel bir dizi dediğini görmedim. Eleştirim buna. Yani Malazan beğenmezsin olabilir, Zaman Çarkı okumuşsun beğenmemişsin olur, Vakıf, Robot serilerini okuyup beğenmezsin olur ama hepsini de sevmedim deyip eleştirmezsin be :smiley: Hiç mi beğendiğin bir kitap çıkmadı diye sormaz mısın?

Eleştirilerinden biri bile haksız değil ki. :joy: Hepsi birbirinin çakması hepsi kötü. Belki 100 diziden ikisi üçü iyidir.

1 Beğeni

Ben dizi bile izlemiyorum ama sadece eleştirim böyle her şeye kulp bulunup eleştirilmesi. Arada beğense laf etmeyeceğim :sweat_smile:

Arada beğendikleri çıkıyor da kaynıyor işte. Ama dediğim gibi 100 yumurtanın 97’si kokmuşsa kalan 3’ü pek göze batmıyor.

3 Beğeni

Murat Somer’i daha 50k takipçisi varken videoları daha patlamadığı zamandan beri takip ederim. Kendisinin yazdığı senaryolar var ama Türk dizi sektörüne hitap etmediğini için (malum artık süper baba gibi değilde dilber gibi diziler revaçta) henüz hayata geçmediğini söylemişti bir ara…Zaten onun eleştirdiği noktalar insanların dizilerden kötü etkilendiği için senarist ve yapımcıları uyarıcı eleştiriler yapıyor. Mesela ülkede kadına şiddet olayları hızla ilerlerken dizilerde karılarını, kızlarını ve/veya sevgililerini döven tipleri devamlı ön plana çıkardıkları için kızıyor ki haklı. Daha çok mantık hataları üzerinde de duruyor.
Sonuç itibari ile izleyicinin daha iyi kaliteli dizileri hakettiklerini ve senaristlerin izleyiciye saygı göstermesi gerektiği ana fikri üzerinde iş yapan biri kendisi.

:wink:

4 Beğeni

Eleştirsin tabi, niye eleştiriyorsun demiyorum ama bir şeyi de beğen arkadaş :smiley: Her şeyi eleştiriyor lafım ona sadece.

1 Beğeni

Üniversitede Radyo ve TV okurken hocam da aynısını demişti. Bizim halk çok daha iyilerini hakediyor ama bunu istiyor ve bu yüzden de dizi sektörü hep böyle fotokopi kağıtlarından ibaret. Murat Soner de hakkıyla bir şeylere dikkat çekmeye çalışıyor ama ters etki yaratıyor sanki. :joy: Geçen Altın Menemen ödüllerinde bazı sahneleri eleştirdikten sonra rtük’ün ceza verdiğini söylemesi de iyi bir şey. Hala bir umut var diye düşünsem de pek ümitli olamıyorum.

4 Beğeni

bu iyi bir cevap bencede, yine ileteyim dedim sana :smiley:

2 Beğeni

Takipteyim bakalım :smiley:

Körlük kitabına başladın mı?

@SJack etkinliğe sende katıl, hazır yakalamışım seni :smiley:

1 Beğeni

Otostopçunun Galaksi Rehberi 3 güne biterse seve seve katılırım ama pdf olarak. :joy: Beğenirsem bir iki kitap daha ekleyip alırım ama sonra.

2 Beğeni

Etkinliğin başlamasına daha 7 gün var. 15 Şubat’ta başlıyoruz. Katıl da pdf olarak katıl sıkıntı yok. Zaten beğenen olursa Görmek içinde sonra bir etkinlik düzenleyeceğim :smiley:

1 Beğeni

Sen de eleştirmişsin. Eleştirmek kolay. Daha iyisini biliyorsan oturup bir Youtube kanalı aç. :slight_smile:

1 Beğeni

Bir kaç yazı yukarıda açıklamasını yaptım, aynı örneğin benzerini @sjack yaptı demin hocam orayı oku :smiley:

Bu arada Körlük kitabı etkinliğinde hala düşünüyor gözüküyorsun onu katılıyorum yapalım @isos81 :smiley:

15 ine kadar araya bir kitap atayım dedim etkinlikle beraber gideyim diye. Gerçi bu hafta kafam hiç yerinde değildi iyi ki başlamamışım arada kaynardı :frowning:

2 Beğeni