Rıhtım Kamarası

Elveda kitaplar… Hoşça kal maceralar… Merhaba depresyon, yalnızlık, karamsarlık ve diğer berbat şeyler…

2 Beğeni

200 dolar ton başına yaklaşık %20 ek maliyet demek. Seçimden sonra hem dolar, hem yakıt, hem sanayi elektriğine vs. gelecek zamlar ile ilk etapta en az %50 etiket fiyatı artışı olur.

2 Beğeni

Sanıyorum bunların kitap kağıdı ile alakası yok. Mukavva karton ve onun dış kaplaması galiba. Anladığım kadarıyla yerli üretici tarafından Ek gümrük vergisi için başvurulmuş bu ürünlerde ve soruşturma başlatılmış. Soruşturma sonuçlanana kadar geçici vergi getirilmiş.

Resmi gazetede bahsedilen Ek 1 ve soruşturmaya konu başvurunun özeti aşağıdaki gibi.

3 Beğeni

Bir süre önce Ayrıksı Kitap’ın deposunda yangın çıkmıştı. Aradan epey zaman geçti, Ayrıksı’nın kitap basmadığını fark edince sorayım dedim. Aşağıdaki yanıtı verdi yetkili. Gerçekten üzüldüm. Çünkü üç-dört tane güzel polisiye seri basmışlardı. Böyle yayınevlerinin ayakta kalmasını isterim. Bir bakayım almadığım seri varsa alayım.

6 Beğeni

Bu kadar basit bir şey ve bir insan ölüyor.

1 Beğeni

Bedevilik 20 karakter

1 Beğeni

Çok üzüldüm.
Martin Beck ve Kurt Wallender gibi serileri bastılar, hem de tıkır tıkır bekletmeden. Yakın zamanda okuyamayacak olsam bile polisiye temelli bir yayınevi gelişsin diye 13-14 tane kitaplarını almıştım.

2 Beğeni

Evet, gerçekten üzücü. Ben de Martin Beck ve Kurt Wallander serilerinin tamamını almıştım. Bunun dışında Donna Leon ve Michael Connelly’nin kitaplarını basıyorlardı. Onları da almıştım. Hem de dediğin gibi hızlı bir şekilde bastılar. Ellerinde basılmayı bekleyen kitaplar varmış ama maddi sıkıntılardan basamıyorlar. Umarım en kısa zamanda gerekli desteği bulup toparlanırlar.

4 Beğeni

Selam Alper, KayıpRıhtım sayfasını nasıl karanlık mod’a alabilirim? Teşekkürler.

Merhaba.

Masaüstü veya mobil tarayıcıda sag üst kısımdan profil avatarınıza tıklayın açılan sekmeden en altta bulunan profilin işaretine tıklayın.
Tercihlere giriş yapın.
Yeni açılan sayfada bulunan menülerden “Arayüz” menüsünü seçin.
Temayı buradan değiştirebilirsiniz.

3 Beğeni

Çok sağ olasın Alper, SJack yardımcı oldu, hallettim, keşke çok önceden fark etseymişim bu modu…

1 Beğeni

Daha önce forumda bir kitap serisi paylaşılmıştı. Çok eskiden ciltli olarak basılmış kitaplar. Sanırım etiketi üstündeydi. Etiketteki fiyata göre kitabın fiyatı altı sıfır atılmış haliyle 7,50 TL’ye denk geliyordu. Forumda paylaşılan gönderiyi bulamadım. Yardımcı olur musunuz?

1 Beğeni

12 Beğeni

Selamlar, forumda kişileri engelleyebiliyor muyuz? Var mı öyle bir özellik.

1 Beğeni

Var.

1 Beğeni

ooo süpermiş, aşırı entelleri engelleyeyim de kafam rahat etsin. yazdıklarını anlamaya çalışırken zaman kaybediyorum boş yere.

2 Beğeni

Kişinin profiline girin. Normal yazan yere tıklayın ve engeli basın.

5 Beğeni

Hayat birden güzelleşti değil mi? :sweat_smile:

3 Beğeni

çok teşekkür ederim. gerçi biraz hedef göstermiş gibi olmuşsunuz ama isos’la bir derdim yok :smiley: sevdim kendisini.

1 Beğeni