https://x.com/daisybumkeyk/status/1775555729765650926?s=46&t=7nRgkUA7KNDEfj1I7qwfWA
Metis’in kitap kapakları telifliymiş. Bir kaos daha böylece sonlanmış oldu sanırım. ![]()
https://x.com/daisybumkeyk/status/1775555729765650926?s=46&t=7nRgkUA7KNDEfj1I7qwfWA
Metis’in kitap kapakları telifliymiş. Bir kaos daha böylece sonlanmış oldu sanırım. ![]()
John gevuruna bak ya ortalığı velveleye verdi bizi de günaha soktu sjdjsjdjsdj
Boş yaptı, ismine yakışmadı.
@J.S sana bir kötü bir iyi haberim var. ![]()
Hayırdır inşallah
20 karakter.
Önce iyi haber mi kötü haber mi?
Kötüden başlayalım ![]()
Sigaraya zam gelmiş.
Benimkine daha gelmedi ama evet bugün öğrendim bende
İyi haberi merak ettim ![]()
İyi haber ise sigaraya zam gelmiş. ![]()
Benim için pek iyi sayılmaz
Bende kitaplara indirim gelmiş falan diyeceksin sandım ![]()
Şaka yapıyorum.
Sigara zammını görünce sen aklıma geldin.
Belliydi zaten herşeye bir zam dalgası geleceği. Haziran - Temmuz da bir dalga daha gelir gibi.
Kitaplara da zam gelmeye başlamadıysa bile bayramdan sonra peyderpey başlar.
Üzülmediğim tek zam sigara olabilir. Keşke 1000 tl olsa paketi. ![]()
O değil de sana kedi vereyim mi? Yoldaş olur sana. Ne dersin? ![]()
Yok ya olmasın.
Tiryaki değilim ama duman savurmalı şeyleri, neşeli içecekleri ben de severim. ![]()
Ben bakamam.
Nüfusları arttıkça kuzenler ve kardeşim de arada bir söylüyor ama ben bakamam diye kabul etmiyorum.
Bakarsın bakarsın. Kedi bakmak dünyanın en kolay işi. Günde minimum 5 dk ayırman yeter. Fazlası sana kalmış.
Bi düşün, tamam dersen cumartesi getiririm. Maması, tuvaleti ıvırı zıvırı her şeyi benden. ![]()
Hem pdf hem epub okuyabileceğim e-kitap okuyucu ariyorum. Önerebileceğiniz hesaplı marka model var mı?
Uzun bir araştırma sonucunda ben Onxy Air 2 aldım. Çok memnunum aldığıma da, android işletim sistemine sahip, her türlü belgeyi okuyabiliyorsunuz. Ayrıca e-kitap formlarını da okuyabiliyorsunuz. Ayrıca not alabiliyorsunuz, aldığınız notları saklayabiliyorsunuz. Bu cihazı almadan önce defterlere not alıyordum. Sonra hangi deftere hangi kitap ile ilgili notu aldım bulamıyordum. Sonra defteri bir yere istiflemek falan durumu vardı. Bu cihazı alınca artık tüm notları burada tutuyorum ve çok rahat bir şekilde dosyalayabiliyorsunuz.
İnceleyin derim
Teşekkürederim tavsiyeler için ancak linkteki arkadaşlar beni bayağı bir aşar ![]()