Rıhtım Kamarası

https://x.com/daisybumkeyk/status/1775555729765650926?s=46&t=7nRgkUA7KNDEfj1I7qwfWA

Metis’in kitap kapakları telifliymiş. Bir kaos daha böylece sonlanmış oldu sanırım. :face_with_spiral_eyes:

17 Beğeni

John gevuruna bak ya ortalığı velveleye verdi bizi de günaha soktu sjdjsjdjsdj

10 Beğeni

Boş yaptı, ismine yakışmadı.

1 Beğeni

@J.S sana bir kötü bir iyi haberim var. :slight_smile:

1 Beğeni

Hayırdır inşallah :slight_smile: 20 karakter.

1 Beğeni

Önce iyi haber mi kötü haber mi?

1 Beğeni

Kötüden başlayalım :sweat_smile:

Sigaraya zam gelmiş.

2 Beğeni

Benimkine daha gelmedi ama evet bugün öğrendim bende :grin: İyi haberi merak ettim :joy:

1 Beğeni

İyi haber ise sigaraya zam gelmiş. :slight_smile:

3 Beğeni

Benim için pek iyi sayılmaz :joy: Bende kitaplara indirim gelmiş falan diyeceksin sandım :sweat_smile:

1 Beğeni

Şaka yapıyorum. :slight_smile: Sigara zammını görünce sen aklıma geldin.

Belliydi zaten herşeye bir zam dalgası geleceği. Haziran - Temmuz da bir dalga daha gelir gibi.

Kitaplara da zam gelmeye başlamadıysa bile bayramdan sonra peyderpey başlar.

2 Beğeni

Üzülmediğim tek zam sigara olabilir. Keşke 1000 tl olsa paketi. :slight_smile:

O değil de sana kedi vereyim mi? Yoldaş olur sana. Ne dersin? :cat:

2 Beğeni

Yok ya olmasın. :slight_smile: Tiryaki değilim ama duman savurmalı şeyleri, neşeli içecekleri ben de severim. :slight_smile:

Ben bakamam.

Nüfusları arttıkça kuzenler ve kardeşim de arada bir söylüyor ama ben bakamam diye kabul etmiyorum.

1 Beğeni

Bakarsın bakarsın. Kedi bakmak dünyanın en kolay işi. Günde minimum 5 dk ayırman yeter. Fazlası sana kalmış. :slight_smile: Bi düşün, tamam dersen cumartesi getiririm. Maması, tuvaleti ıvırı zıvırı her şeyi benden. :slight_smile:

2 Beğeni

Sayın Kurbağa Denetmen @Arqonquin ile Rıhtım dedikodusu yapıldı. Foruma bulaşma maceraları paylaşıldı. Hasbihal edildi. Gülündü, eğlenildi.

24 Beğeni

Hem pdf hem epub okuyabileceğim e-kitap okuyucu ariyorum. Önerebileceğiniz hesaplı marka model var mı?

1 Beğeni

Uzun bir araştırma sonucunda ben Onxy Air 2 aldım. Çok memnunum aldığıma da, android işletim sistemine sahip, her türlü belgeyi okuyabiliyorsunuz. Ayrıca e-kitap formlarını da okuyabiliyorsunuz. Ayrıca not alabiliyorsunuz, aldığınız notları saklayabiliyorsunuz. Bu cihazı almadan önce defterlere not alıyordum. Sonra hangi deftere hangi kitap ile ilgili notu aldım bulamıyordum. Sonra defteri bir yere istiflemek falan durumu vardı. Bu cihazı alınca artık tüm notları burada tutuyorum ve çok rahat bir şekilde dosyalayabiliyorsunuz.

İnceleyin derim

3 Beğeni

@isos81 hocam Ankara’ya yolluyorum bayramda elini öpsün diye @Kehribar 'i. :grin:

3 Beğeni

Teşekkürederim tavsiyeler için ancak linkteki arkadaşlar beni bayağı bir aşar :slight_smile:

1 Beğeni