Yok ya olmasın. Tiryaki değilim ama duman savurmalı şeyleri, neşeli içecekleri ben de severim.
Ben bakamam.
Nüfusları arttıkça kuzenler ve kardeşim de arada bir söylüyor ama ben bakamam diye kabul etmiyorum.
Yok ya olmasın. Tiryaki değilim ama duman savurmalı şeyleri, neşeli içecekleri ben de severim.
Ben bakamam.
Nüfusları arttıkça kuzenler ve kardeşim de arada bir söylüyor ama ben bakamam diye kabul etmiyorum.
Bakarsın bakarsın. Kedi bakmak dünyanın en kolay işi. Günde minimum 5 dk ayırman yeter. Fazlası sana kalmış. Bi düşün, tamam dersen cumartesi getiririm. Maması, tuvaleti ıvırı zıvırı her şeyi benden.
Hem pdf hem epub okuyabileceğim e-kitap okuyucu ariyorum. Önerebileceğiniz hesaplı marka model var mı?
Uzun bir araştırma sonucunda ben Onxy Air 2 aldım. Çok memnunum aldığıma da, android işletim sistemine sahip, her türlü belgeyi okuyabiliyorsunuz. Ayrıca e-kitap formlarını da okuyabiliyorsunuz. Ayrıca not alabiliyorsunuz, aldığınız notları saklayabiliyorsunuz. Bu cihazı almadan önce defterlere not alıyordum. Sonra hangi deftere hangi kitap ile ilgili notu aldım bulamıyordum. Sonra defteri bir yere istiflemek falan durumu vardı. Bu cihazı alınca artık tüm notları burada tutuyorum ve çok rahat bir şekilde dosyalayabiliyorsunuz.
İnceleyin derim
Teşekkürederim tavsiyeler için ancak linkteki arkadaşlar beni bayağı bir aşar
Merhaba arkadaşlar. Bugün buraya kendi kitabımdan bahsetmeye geldim
Kitabımın adı Gümüş Kapı. Bilgiyolu Kültür Yayınları (Test kitaplarından tanıdığımız Birey Yayınlarının alt markası) tarafından düzenlenen 2023 İlk Gençlik Korku-Gerilim Roman Yarışması’nda birinci olmuştu. 12 yaş ve üzerine hitap ediyor. İflah olmaz bir Stephen King hayranı olarak, kitabı yazarken elbette favori yazarıma bazı göndermeler yaptım. Yarışmanın jürisi arasında Türkiye’de korku edebiyatının en saygın isimlerinden Işın Beril Tetik ve Demokan Atasoy da var.
Kayıp Rıhtım Forum’a ciddi anlamda yazmaya başladığım zamanlardan, 2018’den beri üyeyim. Buradan çok şey öğrendim, özellikle Aylık Öykü Seçkisi benim için küçük bir atölye gibiydi. Yeri geldi yeni yarışma ve duyuruları öğrendim, zaman zaman eleştirilip kendimi yazma konusunda geliştirdim. Bu yüzden bu forum benim için hep özeldi ve öyle de kalacak. Yayınlandığım zaman hep ilk burada duyurmayı hayal etmiştim. Okuyan ya da çevresindeki 12 yaş üstü gençlere okutan biri olursa yorumlarını heyecanla bekliyorum.
Bu arada bu yarışmadan sonra bir de Tudem’in çocuklar için Mizah Romanı Yarışması’nda 3. oldum. Bir aksilik olmazsa bu yıl o da yayınlanacak. Kayıp Rıhtım’ın bana en büyük katkısı Diskdünya olmuştu. Mizah yazarken ondan etkilenmemem imkansızdı. Şimdi Terry Pratchett’la aynı yayınevinden mizah kitabı yazarı olacak olmak da tarifsiz bir mutluluk
Gelsin gelsin, hoş gelsin de son anlattığı hikayeden sonra kendisinden bi tık korkmuyor değilim.
Ne güzel, şöyle büyükçe bir toplaşabilseydik keşke ya. Bensiz güldüğünüzü de not aldım.
@pcd öncelikle tebrikler. Merak da ettim doğrusu. Bir kitap siparişi verdiğim zaman alıp okumayı düşünüyorum. Çocuk kitaplarını severim.
Kutlarım Pelin hanım. Kitabınızı yeğenim için mutlaka alacağım. Tabii konusunu merak ettiğim için muhtemelen önce ben okurum .
J. D. Barker’in 6. Yaramaz Çocuk kitabının özel ayracı var mı acaba? Serinin diğer 2 kitabından ayracı çıktı ama 3. kitabında ayraç yok. Acaba yayınevi o kitaba ayraç yapmadı mı yoksa bana gelen kitapta mı ayraç yok?
April Yayıncılık’a kitap dosyası göndermiş olan var mı? Süreç nasıl işliyor?
Günaydın arkadaşlar iyi bayramlar herkese. Bir konuyu merak ediyordum da belki rıhtım beni aydınlatır diye düşündüm. Şimdi world de daha doğrusu libreoffice writer da bilgisayar üzerinden bir kurgu yazıyorum ancak bilgisayarı sürekli yanımda taşıyamadığım için aklıma bir şey geldiğinde telefona not alıyorum hemen. Ancak not almanın dışında writer ile telefonu eşleyecek bir uygulama var mı acaba? Yani bilgisayarda metin üzerinde yaptığım değişiklikler telefonda, telefonda yaptığım değişiklikleri de bilgisayarda görebileceğim bir yol var mı acaba?
Google docs veya online word deneyebilirsiniz.
Google docs en basit çözüm olacaktır diye düşünüyorum. İşin teknik yönüyle de vakit harcarım diyorsanız Obsidian + git ile versiyonlama bence en ideal çözüm ama uğraştırabilir.
42 senelik hayatımda ilk defa Ankara ya geldim. Ulaşımı nefis. Bir yerden bir yere giderken kırmızı ışık görmeden şehri tavaf edebiliyorsun. Ancak her yer toplu konut projeleri ile dolu. İstanbul’dan fazla toplu konut projesi vardır diye düşünüyorum. “Normal” vatandaşlar nerelerde oturuyor merak ettim doğrusu. O yıllardır “Ankara memur şehri” algısını silip attı bu durum
30 yıllık Ankaralı 5 yıllık da İstanbullu olarak diyebilirim ki İstanbul pişmanlıktır.
Keçiören’de yaşıyorlar.