Rıhtım Kamarası

:metal::metal::metal:

6 Beğeni

Çizgi roman bir hastalık sayesinde bulunmuş :slight_smile:

11 Beğeni

FB_IMG_1716485116729

Gandalf’ın Tolkien’in zihninde şekillenmesine vesile olan portre.

16 Beğeni

Gandalf’ın Tolkien’in zihninde şekillenmesine vesile olan portre.

Bilginin kaynağı nedir?

2 Beğeni

https://tolkiengateway.net/wiki/Der_Berggeist#:~:text=Der%20Berggeist%20("The%20Mountain-,below)%2C%20holiday%20in%20Switzerland.

3 Beğeni

Yazarlıkta her şey ilham kaynağı olabiliyor demek ki.

3 Beğeni

İş Bankası’nın bastığı Tolkien kitabında denk geldim ben. Yavaş yavaş OrtaDünya şekilleniyor. :slight_smile:

6 Beğeni

Beyler bildiğiniz wattpad harici hikaye yayınlama sitesi var mı aktif? Epik Novel’e yüklüyordum eskiden yazdığımda ama orasıının orijinal seri kısmı ölmüş.

1 Beğeni

Kiracı olduğum için yine taşındım, 57 koli kitap paketlediğimi kutuların üzerine rakam yazarak biliyordum, bu kolilerin üçü henüz çıkmadı ortaya, açmadığım kutu çok az kaldı onların da kitap olmadığını biliyorum, diğer ev gereksinimleri. Şimdi o kayıp 3 kolide hangi kitaplar vardı kim bilir, eskiden olsa kitaplığın fotoğrafını çeker, aynı sırayla dizmeye çalışırdım ama genel bıkkınlık ve sinir yüzünden ilk defa yapmadım. Kitaplarınızı böyle kaybetseniz ne düşünürdünüz?

Belki eski göz aşinalığı ve okunmuş kitap hatıralarıya LAN bu kitap eksik diye bir kaçını zihnimde bulup yeniden alacağım ama geçmiş olsun.

8 Beğeni

Benim de epey kitabım vardı, taşınırken ciddi sıkıntı, paketle, taşı, yerleştir, tekrar paketle, ben artık açmıyorum bile kolileri, genel bir bıkkınlık ve yorgunluk oluyor yaş ilerledikçe. Kaybetmenize üzüldüm, anlıyorum sizi. Sata sata :broken_heart: 21 koliye indirdim. Sahip çıkması daha kolay oldu en azından.

3 Beğeni

Ben en cok nakliye ne tuttu onu merak ediyorum. Cok gecmis olsun. Ama ben bu kadar hassas oldugum seyi kendim hallerdim. Arabama yahut arkadasin arabasina tek tek dizerdim. Sehirler arasi fazla seyahat oluyorsa sikinti buyuk ama mecbur dijitale gececeksin.

Gecmis olsun

2 Beğeni

Çok can sıkıcı, geçmiş olsun. Umarım bir yerlerden çıkar o koliler.

2 Beğeni

Benim ismin yanında pasta dilimi çıkmış. Bunun nedeni nedir ki? Doğum günüme var daha :blush:

4 Beğeni

Foruma üye olduğunuz tarihin yıldönümü.

Bu da forum topraklarında doğduğunuz gün. Forum doğum gününüz kutlu olsun. :slight_smile:

6 Beğeni

Aha… Teşekkürederim. Şaka maka 5 yıl olmuş. İyice yaşlanmışız :blush: Nice senelere hep beraber inşallah :pray::nazar_amulet:

9 Beğeni

Son dönemde denetmenler değiştiği için kime yazacağımı bilemedim yüzden buradan sormak istiyorum. Benim neden “Kraliyet Meydanı” nda konu açma iznim yok acaba? (daha önceleri açabiliyordum)

Ekleme: aramada siz gözüktüğünüz için sizleri etiketliyorum yardımcı olabilirseniz sevinirim.
@Agape @Arqonquin

3 Beğeni

Kriterler her ay güncelleniyor. Son zamanlarda yeterince vakit geçirmediyseniz konu açamayabilirsiniz.

2 Beğeni

Her ay kriter mi güncellenir ya, forum olarak şahlanan Başkanlık sistemine mi geçtik :smiley::laughing::smiley:

4 Beğeni

Yanlış anlatmışım. Kriterler belli fakat aktivite düşünce ve sistem kendini yenilediğinde uygunluk da değişiyor.

1 Beğeni

Neoklasik aktivite düşüncesinden epistemolojik bir kopuşu temsil eden heterodoks yaklaşımla konuya yaklaştık diyorsun :smiley:

Adamlar bizi ne hale getirdi ya… Nereye baksam bir ampul beliriyor.

5 Beğeni