Rıhtımda herkes internetten alışveriş yapıyor. Bir ben varım kitapçıdan kitap alıp ekonomiye katkı yapan ![]()
Döner o ne pizzası…
↔
![]()
Muhabirimiz yanlış bilgi edinmiş.
Peki dürüm olarak SSK mı Hatay mı? ![]()
Güzel günler hatırına malazan çekilişi yapsak mi? @isos81 ben 2 adet bağış yaparım.
SSK kesinlikle…
Abi anketlik bu.
Ssk hocam. Hatay usulü döner sevmiyorum ben. Sos, ketçap, mayonez falan bunlar bozuyor. Ben sade seviyorum. Alman döneri gibi sos içinde yüzenler benlik değil. Etin kendi yağı ve lezzeti yeterli. ![]()
Forumun aktif bir üyesi olarak bu listede bulunmamak üzdü şu an ![]()
Döner eskiden en fazla ketçaplı yenirdi. Şimdi yok sos yok mayonez yok turşu yok cips yok özel bilmem ne. Et ekmek ve salata üçlüsü her zaman en iyisiydi. Bir de o full dönerler her yerinden patlıyor. Yerken nasıl zevk alıyorlar anlayamıyorum.
İlk kitaptan elimde fazladan vardı çekiliş yapılacaksa ben de bağışlayabilirim ![]()
Siz ve daha aklımda olan başka forum üyesi olan arkadaşlar da vardı. Hatta gönderdikten sonra aklıma gelen arkadaşlar da oldu ama ben bu konularda pek becerikli değilim. Bence yazı ile iştigal eden arkaaşlar, siz çok daha güzel forum içi eğlendirici yazılar yazarsnız.
Ben yanına turşu, soğan bir de cin biber şu mermi dedikleri falan. Biberin hangisi varsa artık. Antepteysem isot isterim. ![]()
Döner de yağlıysa hele üff. Yanına da duruma göre acılı şalgam ya da kapalı kaliteli buz gibi ayran. Varsa turşu suyu ile karıştırırım. Ama asla açık ayran içmem. Mikrop yuvası.
Döneri mecbur kalmadığım sürece et olarak yerim. Ben erkeklerin fazla tavuk tüketmesine karşıyım. ![]()
Hiç sorun değil ya, tabii ki öyledir zaten ![]()
Bence kendinize haksızlık ediyorsunuz, gayet güzel yazmışsınız ![]()
Sesli gülüyorum :)))
SSK diyenler, Hatayca Batıkent şubesinden et&tavuk yemesini öneririm. Kaldı ki aspavalar overrated
Hatay usulü döner pek sevmem ama tercih edeceğimde ben de sadece Hatayca Batıkent şubesine gidiyorum.
Ben artık hatay usulü furyasından dolayı normal ekmek arası güzel döner yapan yere rastlayamaz oldum. Üzücü. ![]()
Ankara’da olanlara Gazi mahallesi Bi Döner’den gobit et döner yemelerini tavsiye ederim. Şimdi diyince bile canım çekti.
Bir de Aspava nasıl overrated olabilir ya ilk kez böyle bir düşünce duyuyorum, sebebini merak ettim. ![]()
Batıkent HF, Can, Öncü, Maydanoz’ un da soslu dürümleri güzel oluyor.
Ben daha çok kaşarlı pideciyim. Batıkent Maya çıtır kaşarlı pide favorim. ![]()
Soslu döner yediğim zaman ben ne yediğimi anlayamıyorum. Tadını alamıyorum. Sos çok baskın geliyor. Bir de benim şöyle bir düşüncem var. Bir şeyin acılısı varsa şayet ben kesin bu bayat. Bunun bayat olduğunu gizlemek için acıyı basmışlar diyorum. ![]()
Bu yüzden ne sos isterim ne acı. Yanına ekstra isterim dilersem kullanırım.
Aynen, salçayı basıyorlar artık iğrenç iğrenç ne yediğimizi anlamıyoruz. Yoğun patates ve salça tadından tat falan gelmiyor. Protesto ediyorum!!
Ben de Maydonozu seviyorum ama normal tavuk döneri de severim. Bizim burada bir ayvalık tostu yapan yer var favorim ama. Ayvalık tostu pek leziz oluyor ![]()
Ya bazı mekanlar o salçayı direkt tenekeden sürüyor. Hiçbir işlem yok. Ahahaha
Hocam 180 yıllık gizli sos. Nesilden nesile aktardık sadece 3 kişi biliyor.