İlla bilen birinin yanıt vermesine gerek yok, birlikte üzerinde tartışabilirsiniz. Onun da keyfi ayrı.
Ayrıca tüm etkinliğe katılamıyoruz ama ben ve @nefarrias_bredd de vakit buldukça yanıt veririz sorularınıza.
İlla bilen birinin yanıt vermesine gerek yok, birlikte üzerinde tartışabilirsiniz. Onun da keyfi ayrı.
Ayrıca tüm etkinliğe katılamıyoruz ama ben ve @nefarrias_bredd de vakit buldukça yanıt veririz sorularınıza.
Şu an işteyim hocamlarım ama. Ne derseniz uyarım ben. Açıyım akşam konu o zaman?
Geçen yaz 79’dum, en son Dök İçini Rahatla’ya yazdığımda 94 olmuştum, en son tartıldığımda 90’dım.
Sigaranın bağımlısı değilim ya öylesine can sıkıntısından içiyorum günde 3-4 tane. Alkolü ciddi oranda canım çekiyor ama onda da bağımlılık denecek bir durum yok.
Risperdal adında çok ciddi kilo aldırıcı bir ilaç kullanıyorum 8 senedir. Bu ilaca başlamadan önce 57 kiloydum. 3-4 sene içinde 120’leri görmüştüm. Sonra allah’tan tekrar 79-87 bandına çekmeyi başardım kiloyu. Bu kış hastalıklar falan derken tekrar kayış koptu ve 90’ın üzerine çıktım. Şimdi hedef 70’ler tekrardan.
Ben her soruyu cevaplarım bildiğim kısmıyla, yeni okuduğum için 3 ay önce, bilgiler taze.
Merhabalar. Ben Birkaç gün önce Amazon KDP sistemiyle kitaplarımı yayınlamaya başladım. Bunu bilen var mı bilmiyorum. Ama süreç özetle şu şekilde: Talimatları izleyerek sıfır maliyetle kitabınızı e-book olarak yayınlıyorsunuz ve dünyadaki kindle kullanan insanlar satın alarak indiriyorlar ve okuyorlar.
Sorumlar ise şunlar:
1- Bu kitaplarımın reklamını ingilizce olmasına rağmen - ki türkçe yayınlanamıyor - burada paylaşıp sizlerin incelemesine sunabiliyor muyum?
2- Sizlerden kdp yayıncılığını bilen kimse varsa, benimle pazarlama ve reklam konusunda fikir alışverişinde bulunabilirlerse, minnettar olurum.
Teşekkürler…
Çok fazla bilgili değilim. Prog. fantasy okuyucusu olduğum için aşinayım sadece. Bildiğim kadarıyla:
Kindle’ın sizin kitabınızı ön izleme olarak ne kadar paylaşıyorsa sizde o kadar paylaşabilirsiniz. Ücretli olan kısımlar başka hiçbir yerde bulunmamalı.
Gördüğüm kadarıyla ve takip ettiğim self publisherlar yazdıkları türdeki communitylerde reklam yapıyor. Zaten genel reklam ve pazarlama yöntemleri çalışmayabilir niş bir türde yazıyorsanız. Fantasy alt dalları konusunda Reddit subları self publisherlarla oldukça barışık.
Hangi türde yazıyorsunuz bu arada?
İBB Yayınları Genel Yayın Yönetmeni Ahmet Bozkurt Cumhuriyet’in 100. Yılında Türk Edebiyatı kitabını anlatıyor.
insan davranışları beklentisi ile buna da anlam yüklemeyin, sensorları bozulmuş, yazılımsal bir sorun olmuş vs vs olaganüstü bir durum, robotların insan davranışları falan sergilediği yok.
Güney Kore’de bir robotun aynı yeri defalarca temizlemeye çalışıp başaramayınca intihara teşebbüs ettiği bildirildi
Valla hocam yakın zamanda gpt üyeliğini salıp Claude’a geçtim. Yer yer benden güzel kod yazıyor alet, varoluşsal sancılar içerisindeyim. Robotun varoluşsal krizinden önce benimki gelir
Ulan adamların robotu bile başarısız olunca intihar filan ediyor. Biz istifa bile ettiremiyoruz. Bizdeki yer süpürgesinin anca görevden affını yapabilirim.
Yıllardır ertelediğim The Wire’ı izleme isteği… lütfen uzaklaş çünkü şu an hiç sırası değil.
Bizon sürüsü için güzel örnekler, aramızdan bazıları güzel otların olduğu yerleri bile biliyor. Çok berbat bir terminoloji bu. Saçmalığıni bosverdim,korkunç sınıfsal ve cinsiyetçi aslında.
Dünya’nın en malakça muhabbetlerinden biri. Tamam hepiniz Alfa, Sigma bilmemnesiniz. Bu neymiş. Hayır eminim kurtlar üzerinde yapılan deneyi de detaylıca okumamışlardır bu muhabbeti yapanlar.
God says, “I am Alpha and Omega,”
Hele bize ne oliyir?
Beslenme olayını iyice düzene soktum. Alkol de almıyorum pek ama canım sıkıldıkça birkaç sigara yakıyorum hâlâ. 2-3 aya sanırım eski formuma dönerim. Senin nasıl gidiyor?
Bayrama kadar iyiydi , bayramda anne evi olumca istemeden kilo aldim. Totalde 6 vermistim 1.5 aldi. Sonrasinda hemen siki program.
Kosularim baya duzene girdi. Cocuk biraz yoruyor ondan dolayi geve acligi veya yorgunluk olabiliyor ama simdilik iyi.
Alkol sigara dengen iyi olmus. Umarim can sikan bir durum yaşamazsın. Bu tip mucadelelerde erken donemde stres sikinti olursa insan gerisin geri donuyor.
Kitaplığımdaki ciltli bir kitap kendiliğinden düştü. Hacimli bir kitap ama neyse ki baktım yırtılma vs yok. Hafiften sırtında çok hafif ezilme var sadece ama bana ufak çaplı bir kalp krizi geçirtti kitabın yere düşmesi
Eve bi hoca çağırmakta fayda var