Rıhtım Kamarası

Ferit Edgü aramızdan ayrılmış. Bana en sevdiğim yazar kim diye sorulsa cevap olarak kendisinin adını verebileceğim belki de tek kişiydi. Yazdıklarıyla beni şekillendirdi, hem de aramızda kuşaklarca fark olmasına rağmen. Sürekli yakalayacağım ilk fırsatta kendisini canlı göreceğimi söylüyordum kendime, nasip olmadı. Artık yazdıklarını tekrar tekrar okuyarak kendisini yaşatacağım/yaşatacağız. Hoşçakal Edgü.

5 Beğeni

Hakkında yazılanları merak etmiş :blush:

28 Beğeni

Lozan Antlaşmasının 101.yılı kutlu olsun.

Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK olmak üzere tüm şehit ve gazilerimize minnetle.

18 Beğeni

Geçen sene Lozan iptal olmadı mıydı?

2 Beğeni

Jelibonları Haribo’ya peşkeş çekmeye çalıştıkları için ses etmiyorlarmış baştakiler.

1 Beğeni

Evet iptal oldu. Onun yerine gizli maddelerde bahsi geçen Bornoz Antlaşması revize edildi ve artık yerli milli bornozlarımızı üretebileceğimiz için küçük Amariga olacağız.

2 Beğeni

Yok yere (muhtemelen geçici) sahibi olduğum Kindle’ı deneme zamanım geldi. Okuyalım mı?

Bu arada epub yazarın talebiyle DRM free yayınlanmış. :saluting_face:

@isos81 Bir umut summonlayayım seni de. :blush:

3 Beğeni

Okuyalım hocam. (20k)

1 Beğeni

Gece konuyu açarım ya da vaktin varsa sen açabilirsin, ben yolda okumaya başlayayım bugün. :slight_smile:

Konuyu açınca bana da bi etiket atsana. İşler çok karışık ama bir molaya da ihtiyacım var. Bir denerim belki sizle beraber okumayı. :slight_smile:

1 Beğeni

Anlaştık. Kısa zaten, iyi de başladı. :+1:

1 Beğeni

2 Beğeni

Yaklaşık 10 sene önce modluk yaptığım forum aklıma geldi gece gece. Malum kapandığından web.archive.org’dan bakayım dedim. Ne günlermiş. :smiley:

2 Beğeni

Devamını merak ediyorum.

Kitabımı mail ile gönderip, incelemesini rica edebileceğim yabancı kitap inceleyici, yorumcusu vs insanlar yazabilirseniz, hemen mailleri göndereceğim.

Neyin devamını merak ediyorsunuz?

7 Beğeni

Dünden bu yana Fenerlisi ayrı JK’lisi ayrı mobing yapıyor. Yether be kardesım. Biz de insanız be. Sanırsın ben çıktım yenildim. Gidin Okan’a sövün kardas.

Ruh hali şuna döndü iyice.

3 Beğeni

Hilâl (@birkitolog) ile bir röpörtaj yaptık.

6 Beğeni

Ressam Jacek Yerka’dan.

“Her kitap yığınının ardında bir bilgi seli vardır.”

12 Beğeni