Rıhtım Kamarası

Instagram açılmış diyorlar, girmeye çalışıyorum fakat yine de önceki gibi sayfa yenilenmiyor :thinking:

1 Beğeni

Az önce denedim ama hala güncel hızlı bir şekilde çalışmıyor gibi.

Sanırım yoğunluğu kaldıramıyordu ilk başlarda, şimdi rahatça girdim ve birçok arkadaşım da çevrimiçi şu an :slightly_smiling_face:

2 Beğeni

Arkadaşlar size ufak bir soru. Bu üzümün türü ne? Zamanında çalıştığım yere hediye olarak getirilmişti. Yemesi hoşuma gitmişti. O zaman getirenlere sormayı unutmuşum. Elimdeki tek foto da bu. Şaraplık üzüm ama Merlot değil. Bilen varsa şimdiden teşekkürler :slight_smile: Not çekirdeksiz.

1 Beğeni

Kavacık olabilir diye düşünüyorum. Şimdi geldim pazardan babam çok sever ona almıştım

1 Beğeni

Hahahaha

3 Beğeni

Gördüğüm en iyi Yusuf Dikeç yorumu.

3 Beğeni

Bir pencere dört yaşam :heart_hands:

4 Beğeni

Sen mi çektin resmi?

Yok sosyal medyadan alıntı. Resimdeki çoban kendisi çekmiş.

Arkadaşlar son zamanlarda masa başında 6-7 saat geçirir oldum. Masa başında olmadığım zamanlarda da kitap okuyorum ki onu da yarı uzanır yarı oturur bir pozisyonda yaptığımdan boynum birkaç haftadır çok ağrıyor. Masa başında benden çok daha uzun saatler çalışanlar olduğunun farkındayım ve onların bu sorunu nasıl giderdiklerini merak ediyorum. Bu konu hakkında önerebileceğiniz tavsiyeleriniz var mı acaba?

Önce süper ayın fotoğrafını çektik:

Sonra da İshak Azimoglu’dan bir dondurma yedik:

:smiley:

11 Beğeni

Baktığınız yeri gözünüzle tam aynı hizada olacak şekilde ayarlayın. Yani boynunuz öne veya arkaya eğik olmasın. Bunu sağlamak için monitör kolu ya da standı alabilirsiniz.

Koltuğunuz/sandalyeniz de sizi dik oturuş pozisyonunda rahat ettirebilecek türden olmalı.

Yukarıdakileri benzer şekilde - kollarınızın omzunuza ve boynunuza yük bindirmemesi için- dirseklerinizi de rahatça masaya koyabilecek durumda olmalısınız. Bunun için klavye ve farenizi masada uygun olacak şekilde konumlandırabilir, koltuk kolçaklarını masayla aynı hizaya gelecek şekilde ayarlayabilir veya masaya dirseğinizi destekleyecek şekilde eklemeler yapabilirsiniz.

Kitap okurken boynunuzu yastıkla desteklemenin ve ara sıra pozisyon değiştirmenin faydalı olacağı kanaatindeyim.

Ekleme: Forumda daha dün açılmış konusu var, kitap standlarında da bir göz atabilirsiniz.

2 Beğeni

Bilgilendirme için teşekkür ederim. Daha yeni bir stand aldım aslında henüz bugün geldi. Kullanım açısından epey bir rahat görünüyor. Oturuş pozisyonuma ve diğer dediklerinize de dikkat etmeye çalışırım. Umarım bu ağrılar geçer çünkü geçmezse bu gidişle yakın zamanda bir doktora görünmem gerekecek :sweat_smile:

:slight_smile:

Hırsızın yakalanmasını sağlayan kitabın Giovanni Nucci’nin geçen yıl yazdığı, Homeros’un İlyada destanını konu alan “Gli Dei Alle Sei” isimli eser olduğu belirtildi.

5 Beğeni

Enteresan bir şekilde Ogame reklamları görmeye başladım. Anılar canlandı. s1m1m2s2m3k1s3…

2 Beğeni

image

Migroslara 1985 Panda nostalji kutu gelmiş 169 TL içinde 6 tane dondurma var.
Ben çocukken MAX değil de Panda Stix delisiydim. Özellikle MAX da muzlu ve naneli olmazdı. Bu kutuda iki üründe mevcut. İkisi de dehşet. Deneyin pişman olmazsınız

6 Beğeni

Muzluyu ben de çok severdim. En son ne zaman yedin derseniz sanırım 6 yaşımdayken. Köyden Ankara’ya taşınınca bulamadım sonra.

Epeydir böyle Atatürk heykeli istiyordum. Tatildeyken karşıma çıkınca aldım.

15 Beğeni

anıtkabirde mağaza kısmında dolu