Arkadaşlar size bir soru bir PC alacağım ( dizüstü) bu linkteki ürün sizce nasıl ? Fiyat performans açısından başka bir önerisi olan var mı ?
Hocam isterseniz bu başlıktan sorun, kamara da her muhabbet dönüyor sonra arada kaynamasın. Bu PC işlerinde günceli takip etmek önemli çünkü, ben hiç bilmiyorum mesela şu an .
Teşekkürler. Gerçek şu ki siz bu mesajı yazarken ben PC yi almış bulunmaktayım. Piyasayı takip ediyoruz aslında. Sadece öyle alternatif gözümüzden kaçan birşey olabilir diye sormuştum.
Benim pc bozukken birkaç muhabbet dönmüş hepsine birkaç kelam yazmak isterim.
Ukitap benimde bir ara içinde bulunduğum. Sonra organik olarak oradaki birkaç arkadaş ile buluşup güzel zaman geçirdiğim. Bu arkadaşlar sayesinde ufkumun açıldığı bir site idi. Sonra siyasi tartışmalar, sitenin iyi yönetilememesi yüzünden herkes dağıldı. Üzücü oldu. İstanbul da biz baya buluşma organize etmiştik.
Yapay zeka ile ilgili çok uçuk gelişmeler var. Hem iş dünyasında hem de özel işlerde kullanmak aslında verimliliği çok artırabilir. Ama bunların araştırılması için vakit gerekiyor. Geçen ay ben iki tane yapay zekanın ücretli aboneliğini aldım. Birisini beğenmedim. Benim aklımdaki gibi oluşturmuyor. Daha insan zekasına ulaşamamış şaka tabi belki prontları doğru yazamıyorum diye düşünüyorum. Bunu bir araştıracağım.
@birisi43 Bende bir süredir pc araştırıyordum. Dizüstü alacaktım Lenova ve Asus markasının çok güzel ama çok pahalı geldi. Sonra Monster alayım dedim. En son arkaşlar beni masaüstüne ikna ettiler. Geçen gün vatanda pc parçalarına %20 indirim vardı. Bazı parçalarını buradan aldım. CPU kaldı onuda bir sonraki ay alıp pc’yi tamamlamayı düşünüyorum.
Tamamı artık BAE’li bir şirketin kontrolüne geçen GETİR, Fibabank desteği ile bankacılık işine girmiş.
Getir Finans kampanyaları ile yeni enpara olabilir belki de olmayabilir
Bu haftanın tek güzel yanı Vox Machina’ya perşembe günü kavuşuyor olmamız olacak sanırım.
Uğur hoca yazmış.
Son teknoloji, küçük parçacık veya foton havuzlarını bir yerden başka bir yere taşımayı yani “ışınlanmayı” mümkün hale getirdi.
Makro evrende ışınlanma vs derken şundan
ışınlanma ile sonumuz şöyle olmasın.
Peki ya sondaki gibiysek ve ilkteki gibi çıksak nasıl olur? Çığır açar bu teknoloji.
Bu durumda şöyle yapmak lazım.
Makine bizi enerjiye dönüştürürken ilk fotoğraftaki gibi birini bulup makineye sokmalyız. Karşıdaki makine bizi enerjiden yeniden madde formuna dönüştürüken birleştirip ilk fotoğraftaki sonucu ulaştırır.
İki insandan bir insan yaparak nüfus sorununa da çözüm bulmuş oluruz.
Nereye yazsam bilemedim, o yüzden buraya yazayım dedim. Mark Lawrence lapis yayınlarından çıkacak kitabının paylaşımında yorum yapan okuyucuların yorumlarını beğeniyor sanırım. Benimkini beğenmiş, diğerlerini beğenmiştir diye düşündüm çok tatlı bir hareket bence
Evet. Umarım bir sıkıntı yokturdur.
“Yeni Kitap” başlığını rahat bırakayım. Yeni kitap dışı yazılanlardan şikayet edip, kendim alakasız şeyler yazdım.
Kimden ötürü senden ötürü @MelihAntepli
“Yeni Kitap” başlığını rahat bırakayım. Yeni kitap dışı yazılanlardan şikayet edip, kendim alakasız şeyler yazdım.
Kimden ötürü senden ötürü @MelihAntepli
Ah bu ben yok mu bu ben, yazdırır
Melih sen Antepli misin?
Sokrandı ya da sokranmak diye bir kelime duydun mu?
Bunu soran ilk kişisin hocam. Şaka şaka herkes muhakkak bir kere sorar Köken oradan ama ne gitmişliğim, ne görmüşlüğüm var hocam.
Yok duymadım hiç ama sen deyince internetten baktım. ‘‘Homurdanmak’’ gibi bir anlamı varmış.
Ahmet Ümit 'in yeni kitabında denk geldim. Evet homurdanmak, söylenmek anlamına gelirmiş.
Antepçe galiba.
Büyük ihtimal o bölgeye aittir. Oralı diye biliyorum kendisini.