Rıhtım Kamarası

Ben de Ankara’da yaşıyorum, ilk kitabın ilk fuarının heyecanıyla çok da iyi bilmediğim bir şehre gidiyorum :slight_smile: Bu Kasım’a yetişmiyor ama bundan sonraki Ankara kitap fuarında farklı bir kitapla yer alacağım, orada görüşmek dileğiyle :person_raising_hand:

5 Beğeni

Umarım memnun kalırsın, iyi yolculuklar dilerim. Ankara olursa kesinlikle gelirim, bir imzanı alırım :slight_smile:

Aslında Ankara’da yaşayan forumdaşlarla bir buluşma ayarlayabilsek çok güzel olur. Aynı şehirdeyiz ama yüz yüze tanışamıyoruz bir türlü :sweat_smile:

2 Beğeni

Tebrikler. Ankara Kitap Fuarı olursa ziyaret ederiz artık sizi. :slight_smile:

2 Beğeni

Bu iletiyi tüm başlıklara yazmanıza gerek yok. Öneride bulunmak isteyen olursa yazacaktır merak etmeyin.

Kitap tavsiyesi yalan ya, muhtemelen dandik bir kitabın reklamını yapıyor.

1 Beğeni

O değil de şu yazdıkları ile okuru ikna edeceğine nasıl ikna oluyorlar. İlginç. :slight_smile:

1 Beğeni

2 dakikalık bir denetmenlik verseler de silsem mesajları.

İşte bunlar hep Reiki. :slight_smile:

Maalesef en az 2 yıllık verebiliyoruz. İsterseniz hemen hazırlayalım denetmen paketinizi.

1 Beğeni

2 yol çok yahu. Benim bünyem kaldırmaz.

Dedim sana denetmen yok, denetmenliği bırakma diye amma nerdeee dinleyen. @alper gibi sakalımız yok ki :smile:

3 Beğeni

Ne bünyesi?

7 Beğeni

Neyse @Arqonquin gerekeni yaptı. Tişikkirlir sipirmin.

2 Beğeni

El arttırıyorum size yirmi yıllık denetmenlik teklifi istiyoruz.

Ne ara istifa ettiniz hocam Robot Denetmen değil miydiniz ?

Evet, muhtemelen :slight_smile: .

1 seneye yakın olacak denetmenliği bırakalı. Taraf tutuyormusuz falan filan uğraşamıyorum artık. Forumun içine edip sonra da çekip gidiyorlar.

1 Beğeni

Mark Lawrence’ın 10. SPFBO final adayları belirlenmiş.

@isos81 Güzel bir şeyler vardır aralarında kesin, sence? Yok mu okusam dediğin? :innocent:
@Lorien_archers Senin de göz atmanda fayda var hocam. :wink:

3 Beğeni

Bir ara her SPFBO’nun ilk üç kitabını okumayı hedeflemiştim hatta başlamıştım da. Aşağıdaki listeyi yapmıştım ama bir süreden sonra devam etmedim. Sonra okumayı kökten bıraktım zaten.

2024 bitince belki tekrar başlarım kim bilir, güzel bir dönüş olabilir okumaya. :slight_smile:

3 Beğeni

Totem olsun bu lütfen. Senin önerdiklerinden ikisini okudum ben de. Black Stone Heart şukela ama Sufficiently Advanced Magic’e bir türlü ısınamadım. İnatla da ara ara bir kaç sayfa okuyorum ama. 2025 daha güzel olacak. :+1:

2 Beğeni

Orconomics de sevmemiştin sanki (ben gülmekten ikiye yarılmıştım. :sweat_smile:)

Totem olur umarım. Dinlemek çok güzel de fantastik dünyayı acayip özledim.

1 Beğeni

Kapaklara bakınca benim ilgimi bir Runelight çekti de 736 sayfaymış o da. Daha kısa bir şeyler yok.mu hocam :sweat_smile:? Şu sıralar eldeki hacimli kitapları sırayla bitirmeye çalışıyorum da. (Tılsım, Tuhaf Bir Tehlike, Karanlık Orman, Ölümün Sonu, Körelten Hançer, Leviathan Uyanıyor)

1 Beğeni