Rıhtım Kamarası

Sağlığınıza duacıyız Cadı hazretleri, siz nasılsınız efendim.

3 Beğeni

Ooo cadı hazretleri. Siz buralara gelir miydiniz :face_with_hand_over_mouth:

Harpten çıkmış ve yeniden harpe girecekmiş gibi yorgunum, bitkinim :grin: Siz nasılsınız efenim?

3 Beğeni

Sabri Gürses çevirisi okumalısın. :slight_smile:

1 Beğeni

Site bile olsa yeter :face_with_peeking_eye:

1 Beğeni

Yeni aldığım kitapları kütüphaneye yerleştireyim dedim bugün. O arada da okuduğum kitapları programda güncelledim. Benim kütüphane de 511 adet okumadığım kitap varmış. :open_book:

3 Beğeni

Canlı izlediğim maçta kaos çıktı. :slight_smile:

1 Beğeni

Amatörde sıradan bir gün. :slight_smile: Amatörde asıl haber dayak yenilmeden dönülen deplasmandır.

Şakası bir yana amatörler hep böyle ya. İki ilçe, iki köy arasında bile sanki Yunan’ı denize dökmüşler gibi yıllardır anlatılan maç sonu dayak olayları oluyor.

Bunlar aynı ilin iki ucu. Niyeyse düşman olmuşlar. Maçı görsen oyuncular sinirli, taraftar sinirli, herkes sinirli. Hakeme bağırıp duruyorlar, birbirilerine bağırıyorlar. Görsen dersin ki bunlar dünyayı kurtarıyor heralde. :slight_smile:

1 Beğeni

9 Beğeni

Herkese sağlıklı, mutlu bir yıl diliyorum Rıhtım ailesi. :heart:

20 Beğeni

Herkese mutlu ve güzel bir yıllar diliyorum.

19 Beğeni

Bir yılı daha geride bıraktık. 2025 hepimize sağlık, huzur, para ve mutluluk getirsin sevgili rıhtım ailem :slightly_smiling_face:

18 Beğeni

Mutlu yılları Rıhtım

16 Beğeni

Herkese mutlu yıllar! :tada: Sağlık, huzur ve mutluluk diliyorum hepimiz için. Güzel kitaplar okuduğumuz, yazdığımız ve çizdiğimiz bir yıl olsun :hatching_chick:
Yeni başlangıçlara :sparkles:

17 Beğeni

Herkese sağlıklı, huzurlu ve bol okumalı bir yıl diliyorum. :partying_face:

17 Beğeni

Herkese iyi yıllar diliyorum. Daha sağlıklı, mutlu bir geleceğe, daha fazla kitap okumak için zamana ve paraya sahip olmak dileğiyle.

13 Beğeni

Herkese sağlıklı,mutlu ve huzurlu bir yıl diliyorum. Bundan sonraki yıllarımız hep iyi geçsin. :v:t2::heart::sparkles:

13 Beğeni

Marifetin bu kadar mı 2024 derken 2025’in bize sunması muhtemel senaryo yukardaki söylenen sözden 1 dakika sonrasıdır. :joy:

12 Beğeni

Sevdiklerinizle beraber sağlıklı ve mutlu bir yıl geçirmeniz dileğiyle yeni yılınızı kutlarım :heart:

17 Beğeni

Herkese mutlu, huzurlu, sağlıklı ve bol kitaplı yıllar diliyorum. Gelen gideni aratmasın :partying_face:

13 Beğeni