Rıhtım Kamarası

İyi yıllar ahali :buyucu: Bir yıl geride kaldı ve zorluydu. Bu sene daha güzel olması dileğiyle.

18 Beğeni

Herkese iyi yıllar diliyorum. 2025’te kim ne istiyorsa ulaşır umarım.

14 Beğeni

Bunu istiyorum, ama zor :joy:

2 Beğeni

Sen de biraz olacak şeyler iste canım :smile:

1 Beğeni

Doğru diyorsun ama gözüm kaldı :sweat_smile:

1 Beğeni

Sanırım iki sene sonra ilk kez kitap aldım. 4436 lira tuttu. İçim ürperdi.

6 Beğeni

Sen 4436 Milyar. Sen bu parayı naptın?

1 Beğeni

@MelihAntepli

82 Şam, 83 MEdge blue - 84 M Edge, 85 Halep, 86 MTouch. :slight_smile:

2 Beğeni

:grin:

Bakalım benimki ne kadar olacak :melting_face:

1 Beğeni

Onu kocam ekstreyi görünce düşünürüm. :rofl:

2 Beğeni

İnsan alışıyor. Şu yazarkasa parodi videolarından izletebilirsiniz, yardımcı olabilir. :slight_smile:

1 Beğeni

X’e şöyle bir şey gelmiş.

Bir kullanıcının profiline giriyorsunuz, X1 'e barnağınla :slight_smile: dokunuyorsun ve X’in yapay zekası Grok o profil hakkında bir özet yapıyor. :slight_smile:

Screenshot_20250106-172714_X

:call_me_hand: | gerek yoktu belhanda | Instagram

Artık yavaş yavaş kimseden fikir almaya ihtiyaç kalmayacak, yakında akıl hocamız da YZ olacak. :slight_smile:

1 Beğeni

Vallahi alışsa da alışmasa da aldım. Normalde kendi kartımdan alırdım ama bu sefer ona kitledim. :buyucu:

1 Beğeni

Yapı Kredi Yayınları kitap kulübü kuruyormuş. Hayatımda ilk kez bir kitap kulübüne katılacağım o zaman. :slight_smile: Heyecanla bekliyorum.

5 Beğeni

5 Beğeni

Çok iyi ya :sweat_smile:

1 Beğeni

20 yıl sonrasından sesleniyorum Tony Judt, bizi Avrupa 'ya elbette almadılar, boşuna bekleme gelmiyoruz. :slight_smile:

Yanılyorsunuz, 20 yıl sonrasından sesleniyorum :slight_smile: ama tam da yeniden o savaşın arefesindeyiz, kurumsal faşizm yükseliyor. Almanya yine tıpkı sosyal demokratların bundan 100 sene önceki ihanetleri ile aynı günleri yaşıyor.

2 Beğeni

Kitap kulübü online değilmiş… İstanbul’da olanlar gidebiliyor sadece. 26 yıl İstanbul’da yaşadık halbuki. :slight_smile: YKY benim gitmemi bekledi galiba.

4 Beğeni