İyi yıllar ahali Bir yıl geride kaldı ve zorluydu. Bu sene daha güzel olması dileğiyle.
Herkese iyi yıllar diliyorum. 2025’te kim ne istiyorsa ulaşır umarım.
Bunu istiyorum, ama zor
Sen de biraz olacak şeyler iste canım
Doğru diyorsun ama gözüm kaldı
Sanırım iki sene sonra ilk kez kitap aldım. 4436 lira tuttu. İçim ürperdi.
Sen 4436 Milyar. Sen bu parayı naptın?
Bakalım benimki ne kadar olacak
Onu kocam ekstreyi görünce düşünürüm.
İnsan alışıyor. Şu yazarkasa parodi videolarından izletebilirsiniz, yardımcı olabilir.
X’e şöyle bir şey gelmiş.
Bir kullanıcının profiline giriyorsunuz, X1 'e barnağınla dokunuyorsun ve X’in yapay zekası Grok o profil hakkında bir özet yapıyor.
Artık yavaş yavaş kimseden fikir almaya ihtiyaç kalmayacak, yakında akıl hocamız da YZ olacak.
Vallahi alışsa da alışmasa da aldım. Normalde kendi kartımdan alırdım ama bu sefer ona kitledim.
Yapı Kredi Yayınları kitap kulübü kuruyormuş. Hayatımda ilk kez bir kitap kulübüne katılacağım o zaman. Heyecanla bekliyorum.
20 yıl sonrasından sesleniyorum Tony Judt, bizi Avrupa 'ya elbette almadılar, boşuna bekleme gelmiyoruz.
Yanılyorsunuz, 20 yıl sonrasından sesleniyorum ama tam da yeniden o savaşın arefesindeyiz, kurumsal faşizm yükseliyor. Almanya yine tıpkı sosyal demokratların bundan 100 sene önceki ihanetleri ile aynı günleri yaşıyor.
Kitap kulübü online değilmiş… İstanbul’da olanlar gidebiliyor sadece. 26 yıl İstanbul’da yaşadık halbuki. YKY benim gitmemi bekledi galiba.