Rıhtım Kamarası

Çok iyi ya :sweat_smile:

1 Beğeni

20 yıl sonrasından sesleniyorum Tony Judt, bizi Avrupa 'ya elbette almadılar, boşuna bekleme gelmiyoruz. :slight_smile:

Yanılyorsunuz, 20 yıl sonrasından sesleniyorum :slight_smile: ama tam da yeniden o savaşın arefesindeyiz, kurumsal faşizm yükseliyor. Almanya yine tıpkı sosyal demokratların bundan 100 sene önceki ihanetleri ile aynı günleri yaşıyor.

2 Beğeni

Kitap kulübü online değilmiş… İstanbul’da olanlar gidebiliyor sadece. 26 yıl İstanbul’da yaşadık halbuki. :slight_smile: YKY benim gitmemi bekledi galiba.

4 Beğeni

YKY Ankara Kızılay’da var ama çok küçük bir mekân. Orada da olmaz sanırım. İstanbul’daki büyük şubelerini hep kıskanıyorum, bizim küçük mekânı görünce :smiling_face_with_tear:

2 Beğeni

O sırada Samsun’da hiç YKY olmaması :smiling_face_with_tear: Ankara’ya gelirlerse başka yerde toplanırlar belki.

2 Beğeni

Samsun da yok mu ya, ilginç. Ankara’da da yapacaklarını sanmıyorum ama takipteyim bakalım :slight_smile:

2 Beğeni

Her şeyin İstanbul’da olması sinirimi bozuyor. Osmanlı döneminden beri diğer şehirler üvey evlat muamelesi görüyor.

2 Beğeni

Yokmuş gerçekten. Belki gözümden kaçmıştır diye baktım yine, ama yok. :slight_smile:

2 Beğeni

Herkese açık etkinlik değil miydi ya bu kitap kulübü? Değişik tercih, online ı da kolayca yapılırmış.

Hadi onu da geçtim, buluşmaya 300-500 okuyan gelse napcanız :sweat_smile: Ne herkes söz alıp düşüncesini paylaşabilir, ne fikirler çarpışabilir. Konuşanın sesi bile herkese gitmez.

Neyse, denemiş olurlar bakalım :smile: .

Bu arada kitap kulübünün en temizi, kendi çevrende kendi içinde max 10 kişiye kadar olandır. Ama bizim ülkede o çevre de zor tabi :joy: .

2 Beğeni

Dediğiniz gibi çok kalabalık olduğunda neler olacağını merak ediyorum. Herkese söz verilme gibi bir durum olmaz. Belli başlı kişiler konuşur herhalde.

Kendi çevremizi oluşturmak daha güzel olurdu, ama öyle bir çevre yok. :slight_smile:

1 Beğeni

Beşiktaş yine hoca konusunda garip işler yapıyor.
Bari sen üzme bizi