YKY Ankara Kızılay’da var ama çok küçük bir mekân. Orada da olmaz sanırım. İstanbul’daki büyük şubelerini hep kıskanıyorum, bizim küçük mekânı görünce
O sırada Samsun’da hiç YKY olmaması Ankara’ya gelirlerse başka yerde toplanırlar belki.
Samsun da yok mu ya, ilginç. Ankara’da da yapacaklarını sanmıyorum ama takipteyim bakalım
Her şeyin İstanbul’da olması sinirimi bozuyor. Osmanlı döneminden beri diğer şehirler üvey evlat muamelesi görüyor.
Yokmuş gerçekten. Belki gözümden kaçmıştır diye baktım yine, ama yok.
Herkese açık etkinlik değil miydi ya bu kitap kulübü? Değişik tercih, online ı da kolayca yapılırmış.
Hadi onu da geçtim, buluşmaya 300-500 okuyan gelse napcanız Ne herkes söz alıp düşüncesini paylaşabilir, ne fikirler çarpışabilir. Konuşanın sesi bile herkese gitmez.
Neyse, denemiş olurlar bakalım .
Bu arada kitap kulübünün en temizi, kendi çevrende kendi içinde max 10 kişiye kadar olandır. Ama bizim ülkede o çevre de zor tabi .
Dediğiniz gibi çok kalabalık olduğunda neler olacağını merak ediyorum. Herkese söz verilme gibi bir durum olmaz. Belli başlı kişiler konuşur herhalde.
Kendi çevremizi oluşturmak daha güzel olurdu, ama öyle bir çevre yok.
Beşiktaş yine hoca konusunda garip işler yapıyor.
Bari sen üzme bizi
Merhaba arkadaşlar. Sizlere 2020 yılında Karakum Yayınları’ndan çıkan Servis Dışı adlı öykü kitabımı tanıtmak istiyorum. İçerisinde 8 adet öykü bulunan bu kitabımda çeşitli akımların etkisini de görmek mümkün. Post-Öykü, Demlik gibi dergilerde yayımlanan öykülerim de kitapta yer alıyor. Genel olarak öykülerimde post-modern, büyülü gerçekçilik ve fantastik ögeleri kullanıyorum. Eğer bu akım ve türlere ilginiz varsa kitabımı öneriyorum. Eğer okursanız yorumlarınızı da bekliyorum. Benim için çok kıymetli. Şimdiden teşekkür ederim.
@alper dikkat ediyorum kaç gündür gönderi vs paylaşmıyor. Acaba bir sıkıntı vs mı var? Gören, duyan, bilen haber ederse sevinirim.
Bir şey olmamasına sevindim, kaç gündür kayıp çünkü
Buradayım be buradayım.
Bu ara kitap okuma ve kitap takip edemeyince paylaşımlardan eksik kaldım forumda.
Bir şey olmamasına sevindim, bakıyorum kaç gündür paylaşım falan yapmıyorsun, merak ettim.
İyi sadece elini vurmuş masaya.
Bugün haberim olmadan AKP’ye üye yapıldığımı fark ettim. 2023’te de bu haberler çıktığında bakmıştım ama o zaman bir şey gözükmüyordu.
E-devlet’ten “Siyasi Parti Üyeliği Sorgulama” yazıp aratarak bakabilirsiniz.
Storytel’i yıllık 1200 TL’ye yeniledim. Geçen sene sanırım 800 TL vermiştim. 2024’te 50 kitap dinlemişim, kitap başına 16 TL yapıyor. Bu sene de 50 olsa 24 TL yapacak. Bence müthiş bir F/P oranı.