Şu sitede verdiğimiz mücadeleyi bile hatırlıyorum. Çok ama çok yoğundu. Hisliydi , yorucuydu… Şimdi bunu söylemek çok saçma gibi de duruyor ama iyi geliyor. Sizleri bu süreçte tanımak güzeldi. Acılardan ötürü değil, insan olan insanları tanıma şansına eriştiğim için…
Kimseyi unutmak istemem ama birebir sabahladığım şu kililere ayrıca teşekkür ederim:
Milletimizin başı sağolsun. Kayıplarımız oldu ama yine de hayat devam ediyor. Rabbim taksiratlarını affetsin.
Gerçekten zor günlerdi. Birbirimize tutunarak atlatabilirdik ancak, öyle de oldu. İyi ki sevdiklerim var.
İyi ki ailem var
ve iyi ki bu forumdaki dostlar var.
İsmail ile yeni mesajlaşmaya başlamıştık. Öyküme yorum yazmıştı. Ben de onun öyküsünü yorumlamıştım yanlış hatırlamıyorsam.
O tarihten sonra foruma hiç uğramadı. Belki şifresini unutmuştur ya da yaşadığı travma dolayısıyla burası aklına bile gelmiyordur. Diğer seçeneği düşünmek acı geliyor.
O zaman foruma giremeyen olursa diye yönetim birşey yapmıştı sanırım. Buraya üye olurken paylaşılan mail adreslerine mesaj gibi birşey atılmıştı. Buna benzer birşey konuşmutuk o kadar yoğunduki ne yaptık tam bazen hatırlıyamıyorum. Süreç sonra whatsapp üzerinden döndü hep.
İsim verip o şekilde ulşamaya çalışıyorduk. Birde o kişinin konuştuğu yakın kişiler varsa onlara haber verilmişti. Soul un durumundan haberim yoktu sen yazana kadar.
The Cricket on the Hearth - Ocaktaki Ağustos Böceği (Tema Yayınları)
The Battle of Life - Yaşam Savaşı (Tema Yayınları)
The Haunted Man and the Ghost’s Bargain - Hayalet Gören Adam ile Hayaletin Anlaşması (Say Yayınlarından çıkmış olan Gelin Odasındaki Hayalet kitabının içerisinde bulunuyor.)
Sadece bir kitabını okumama rağmen eğer eseri sevmişsem, yazar hakkında birden fazla kaynak kullanarak kapsamlı araştırma yapmayı seviyorum. Gerekli zamanlarda bu bilgileri paylaşmaktan da memnuniyet duyuyorum.
Türkiye de sıradan bir gün…
Şansa yaşıyoruz. Burası İzmir’in en işlek caddelerinden birisi. Altından binlerce insan ve araç geçiyor. Allah korusun ne diyeyim artık…
Su siteye bir rihtimin NFL günlüklerini acamadik djfjfjjffj. Bir yerde patlayacakti. Bu oyun hep böyle.Bir generasyon yakalama ve 2/3 yıl domine etme üstüne kurulu.