Sirianni hocam dersine iyi çalışmış domine etti eagles
Su siteye bir rihtimin NFL günlüklerini acamadik djfjfjjffj. Bir yerde patlayacakti. Bu oyun hep böyle.Bir generasyon yakalama ve 2/3 yıl domine etme üstüne kurulu.
Son 3 ayda buna benzer bir profesyonel çevirmen karşılaştırması yapan ya da gören oldu mu?
Olay bu kadarla da sınırlıı değil. Savaş teknolojisi belki de nükleer’den bu yana ilk kez bu ölçekte büyük değişim içerisinde.
Suç ve ceza yorumunu en başa koysa kesinlikle kimse videoyu izlemedi.
Güle güle kullanın, ben teşekkür ederim.
Kupaları isteğe özel siz mi yapıyorsunuz ? Ara kısımları kaçırmışım bir link varsa alabilirmiyim?
Şuraya bakabilirsin Erce.
Çok iyii ya. Ben nasıl kaçırdım özelden bir yazıyım
Yesillensin ortalık.
Merhaba evet kişiye özelde yapıyorum😅
Özelden yazdım ama …
Rıhtıma geleli 5 yıl olmuş. Halbuki kayıt olduğum dün gibi aklımda. Umarım hep birlikte daha nice nice güzel yıllar geçiririz. Seviliyorsun Rıhtım Ailesi
29 Şubat kayıt tartihim o yüzden yanımda kesilmiş pasta yok, benim pastam 4 yılda bir kesilecek
Samsung Galaxy A16 128 GB 6 GB Ram (Samsung Türkiye Fiyatı
Kriptodan kazandığım ilk paraya şu telefonu aldım kendime. Çok üst düzey bir şey değil ama işimi görür diye düşünüyorum. Zaten öyle yoğun kullanan biri değilim. Video izle, çizgi roman oku, discord cart curt. Yeterli olur galiba.
Fazlasını istemedikçe her türlü idare eder sizi.
Şu anki telefonum Galaxy A21s, 4 sene önce 2 bin liraya almıştım. Halen daha işimi görüyor, hiçbir sıkıntısını görmedim. Ama yenileme vakti geliyordu yavaştan ben de en uygun bunu buldum.
Bende m23 var kaç senedir tıkır tıkır çalışıyor. Babaya geçen A25 aldım, telefon uçuyor valla 1 sene içinde kendiminkini yenileyebilirim diye düşünüyorum bende, alırsam A26-A36 gibi bir şey alırım muhtemelen. O ara çıkmış son fiyat/performans modelleri ise onu alır geçerim, güncelleme desteği devam ettikçe tıkır tıkır götürüyorlar
Telefondan ekstrem beklentiler yoksa, standart kullanım için gayet ideal bu orta sınıf telefonlar.