Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum.
ÇANAKKALE GEÇİLMEZ ![]()
Başta Gazi Mustafa Kemal ATATÜRK ve silah arkadaşları olmak üzere tüm şehitlerimizi saygı ve minnetle anıyorum.
ÇANAKKALE GEÇİLMEZ ![]()
Hogwarts’ın maketini almak istiyorum ama becerebilir miyim, yaptıktan sonra nereye koyacağım bilmiyorum. Çok kararsız kaldım ![]()
şuan sakın yapma.
ani bir kararla HP ye sardın.
bir anda saldırıyorsun. tam 1 ay bekle kararın değişmezse al.
HP’ye hep sarığım ben. Biblo vs gördüm mü alırım, asam bile var
Ama maket bilemedim, çokta güzel duruyor ![]()
Alma diyen yok. 1 ay bekle sonra al . Sen yap dedigimi
O zehirden bizim hanımda muzdarip. O yüzden soruyorum, hangi maket o nerde? ![]()
![]()
Bakalım, hayırlısı ![]()
Bizim burada kitapçıda gördüm 3D puzzle diye ama 1-2 tane kalmıştı, gözüm kaldı ![]()
Olasılıksız a bayılmıştım adamım ya. ![]()
Bende geleceğini öğrenince elimde okuduğum kitaplara ara verip geçtim olasılıksız’a. Şimdilik iyi bir giriş yaptı. Seversem imza günü ne kadar Mobius u da alıp bitirmeyi planlıyorum ![]()
Girişi sevdiysen tamamdır. En eleştirilen kısmı, giristeki dili, edebiyatı falan düşük. Ortadan sonra açılıyor. Bir de olaylar sona doğru anlam kazanıyor. ![]()
![]()
![]()
15 yıl sonra ilk defa kişisel bir bilgisayar sahibim. Çocuklar gibi mutluyum.
Bu mesaj da pc’mden ilk mesajım. ![]()
Hayırlı olsun. Bende 8 seneden sonra son sistem bir pc yapmıştım.
Hayırlı olsun hocam. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
Lapis yayınevini Kütüphane üçlemesi için kutlamak için mesaj atmıştım. Hazır mesaj atmışken de başka böyle fantastik türde basmayı düşünüyor musunuz diye sordum. Onlar da cevap olarak basmayı düşündüklerini ve istek var mı diye sordular. Ben de buraya sorayım dedim. Lapis fantastik olarak ne bassın?
Bu seri daha önce görmedim. Fantastik olarak dozajı nasıl, hangi bilindik türlere yakın? Önerir misin?
Ejderha Mızrağı ve Drizzt’in telifini alıp basabiliyorlarsa şahane olur ![]()
Samantha Shannon - The Roots of Chaos serisini bassalar keşke pegasus yazarın diğer serisini tamamlamamıştı lapis bu seriyi tamamlar gibi
Mark Lawrence’ın diğer serilerine el atabilirler. R. Scott Bakker ve İthaki’nin birer serilerini basıp gerisini getirmediği Anthony Ryan, Brian Mcclellan basabilirler. Robert Jackson Bennett basabilirler. Hepsi de yurt dşında çok okunan ve olumlu eleştiriler alan serilere sahip.