15 yıl sonra ilk defa kişisel bir bilgisayar sahibim. Çocuklar gibi mutluyum. Bu mesaj da pc’mden ilk mesajım.
Hayırlı olsun. Bende 8 seneden sonra son sistem bir pc yapmıştım.
Hayırlı olsun hocam. Güzel günlerde kullanmanız dileğiyle.
Lapis yayınevini Kütüphane üçlemesi için kutlamak için mesaj atmıştım. Hazır mesaj atmışken de başka böyle fantastik türde basmayı düşünüyor musunuz diye sordum. Onlar da cevap olarak basmayı düşündüklerini ve istek var mı diye sordular. Ben de buraya sorayım dedim. Lapis fantastik olarak ne bassın?
Bu seri daha önce görmedim. Fantastik olarak dozajı nasıl, hangi bilindik türlere yakın? Önerir misin?
Ejderha Mızrağı ve Drizzt’in telifini alıp basabiliyorlarsa şahane olur
Samantha Shannon - The Roots of Chaos serisini bassalar keşke pegasus yazarın diğer serisini tamamlamamıştı lapis bu seriyi tamamlar gibi
Mark Lawrence’ın diğer serilerine el atabilirler. R. Scott Bakker ve İthaki’nin birer serilerini basıp gerisini getirmediği Anthony Ryan, Brian Mcclellan basabilirler. Robert Jackson Bennett basabilirler. Hepsi de yurt dşında çok okunan ve olumlu eleştiriler alan serilere sahip.
Çeviri ve editörlük konusunda da uyar lütfen, ben hem yorum hem mesajla dikkat rica ettim.
Üçleme ve tamamlanmış olup da dilimize çevrilememiş olanlardan bir buket;
Michael R. Fletcher’dan ne bassalar olur.
Ed McDonald - Raven’s Mark serisi
Justin Lee Anderson - Eidyn serisi
Robert Jackson Bennett - The Founders Trilogy
Richard Nell - Ash and Sand serisi
Tekil sorarlarsa bir liste daha hazırlarız. Yeni kuşağa da hitap edebilecekleri Legends & Latte mesela.
Bunlar bana biraz ağza bir parmak bal çalma işi gibi geliyor. Aslında basmaya hiç niyetleri yok da, okuyucuya hayır dememek için “olabilir”, “elbette, neden olmasın”, “ne önerirsiniz” gibi sorular soruyorlar.
Gelen yanıtları yayın yönetmenlerine ilettiklerinden bile şüpheliyim.
Olsun hocam. Ben yukarıdaki istekleri ilettim. Basarlarsa ne ala.
@Epichan şöyle bir etkinlik vardı hocam. Yanmayan Kitap - Mark Lawrence Okuma Etkinliği
2. kitap için yine etkinlik yapılır büyük ihtimalle.
@Pyrewrath Fletcher basan yayınevini yılın yayınevi seçtirmek için ne gerekirse yaparım.
Elbette. Bakarsın kuş taşa çarpar. O yüzden iletmek lazım.
Liveship Traders - Robin Hobb a el atsınlar. Alfa’nın girişeceği yok .
Telifi pahalıdır diye eklemediydim listeye, ekonomik seçeneklere daha sıcak bakarlar belki. Ama biri bassın lütfen.
Etkinliği görünce hatırladım kitabı ama son kitabı çıkmamış. Son kitabı çıktığında okuma listeme ekleyeceğim.
Biraz zor ama şu iki seri olabilir:
ve
Pegasus’un ne yaptığının belli olmadığı Sword of Truth serisi.
Cradle basarlarsa zarar etmemelerini sağlarız.
Evet. Bunun olmasına alsa izin vermeyiz.
Bu arada yayınevi cevap yazmadı. Görüldü attı sadece. Belki @isos81 hocam haklıydı ama biz yine de denedik. Soruyu cevapsız bırakmak olmazdı. Şaşırtıp burada yazılanlardan basıp sürpriz yaparsalar iyi olur.
Zibilyon takipçili fenomen olmayınca o kadar maalesef. Yine de her şey mümkün.
Arkadaşlar aranızda puzzle ile uğraşan var mı? Birkaç sorum olacak