Rıhtım Kamarası

Evet doğru. Bir takvim olarak değil bir obje olarak satılıyor. Valla tanıdık baklavacı var her yıl veriyor buna benzer, odama asıyorum :))

1 Beğeni

Talihsiz Serüvenler Dizisini okuyan var mı? Tavsiye eder misiniz?

Anne Rice diziler çok iyi giderken Martı Yayınları neden kitaplarını tekrar baskı yapmıyor anlamıyorum eğer basmayacaklarsa salsınlarda başka bir yayınevi bassa.

1 Beğeni

Kararsızlık :thinking:

12 Beğeni

1.Bir Leman , bir insana zarar veremez, ya da zarar görmesine seyirci kalamaz.

2.Bir Leman, birinci yasayla çelişmediği sürece bir insanın emirlerine uymak zorundadır.

3.Bir Leman, birinci ve ikinci yasayla çelişmediği sürece kendi varlığını korumakla yükümlüdür.

14 Beğeni

-Bir Leman senfoni yazabilir mi? Bir Leman, tuvalden şaheser tablolar çıkarabilir mi?

+….sen yapabilir misin?

1 Beğeni

Amazon yıllar sonra kargoya özenmiş :face_holding_back_tears::grinning_face_with_smiling_eyes:

5 Beğeni

Buraya da bırakayım;

Bekleriz efenim, Kings of Paradise sonrası ilaç gibi gelecektir. :slight_smile:

1 Beğeni

Arkadaşlar okuyan varsa eğer tavsiye eder mi?

2 Beğeni

Ben kitabı pandemi zamanında okuyup beğenmişim, şu anda da yazarın Huzur Denizi kitabını okuyorum ve o da oldukça güzel, tavsiye ederim.

Ekleme: Aksiyonu bol olan bir kitap değil, sakin sakin ilerleyen bir kitap.

1 Beğeni

Teşekkürler :blush: Sakin, derin bilimkurguları severim iyi oldu o zaman :ok_hand:

1 Beğeni

:clap:

12 Beğeni

Sevgi, saygı, minnet, özlemle.

29 Beğeni

28 Beğeni

İlelebet!

30 Beğeni

Minnet ve özlemle..

29 Beğeni

24 Beğeni

23 Beğeni

Saygı olsun bu çelik atlıların gök tuğuna,
Tuğu kaldırmış olan orduların başbuğuna.

22 Beğeni

Bunun ne olduğunu bilen varmı? Çeşitli adlarını duydum ama Ege de ben bunu yediğimi hatırlıyorum ama adını hatırlayamadım.