Rıhtım Kamarası

Diziler gelmedikçe beş para etmez ayrıca tv+ kullanmayacağım bir platform.

1 Beğeni

Tüm içerikler gelecekmiş ancak en ufak tepkide herhangi bir içeriği platformdan kaldırırlar. Yapmadıkları bir şey değil..

1 Beğeni

Şimdiden sansürlerimiz ve içerik engellemiz hayırlı olsun aldıkları dizilere resmen sansür atıyorlar Mayfair Witches dizisinden bölüm başına 4-5 dakika kesiyorlar sevişme sahneleri full cutlanmış yada öpüşme sahneleri bu kadar rezil bir platform yok.

1 Beğeni

Sanki anlaşmayı Harvey Specter yapmış gibi bir durum :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Beğeni

Daha çok Saul Goodman işi gibi geldi :joy:

2 Beğeni

Havadan sudan

3 Beğeni

Kitabımı da yayınlayıp beni sevindiren Lotus yayın ailesi şöyle bir video paylaşmış. Dosya gönderme kınusunda bence basit ve etkili içerik olmuş, doğru yerlere dikkat çekiyor.

Video burada açılamadı ama tıklayınca youtube üzerinden çalışıyor.

4 Beğeni

Ejderha tasarımlı bir kitap tutucu :dragon::dragon_face:
(Çok yer kaplasa da güzel duruyor)

31 Beğeni

3 Beğeni

Etiket fiyatı 230 TL olan piyasaya yeni sürülmüş kitaba nadirkitap çakal sahafının uygulaması. Ayıp diyeceğim de daha beter bir şey bu.

10 Beğeni

Üstüne yurtiçi kargo keyfi. Paha biçilmez ki

2 Beğeni

Muhtemelen pazarlama hilesi, çok yüksek ihtimalle elinde yok bu kitap, belki de hiç eline geçmeyecek. :slight_smile:

Mesela pazaryeri satıcıları da stoklarında tükenen, olmayan ürün için çok yüksek fiyat girerler, hem kimse almaz hem de yerlerini kaybetmemiş olurlar.

4 Beğeni

128 TL gösteriyor internette. Neden bunu yapıyorlar acaba. Bu sadece çakallık olmaz.

2 Beğeni

Fotoğrafa bakınca aklımda direkt bu müzik çaldı.

4 Beğeni

Sahibinden gibi bir sistem gelmeli ilanlar en fazla 45 gün süreyle yayınlanmalı satılmadığı takdirde tekrar satışa açılmaması lazım. Bu kadarda yüzsüzlük görmedim bir eserin tekrar basılmayacağını duydukları an 350-400 lira olan kitabı anında 3500-4000 lira yapıyorlar.

1 Beğeni

Yazdığım içerikler 160 bin okunmaya ulaştı :partying_face: okuyan, destek olan herkese çok teşekkür ederim. :yellow_heart:

https://wannart.com/sultiderler

22 Beğeni

En azından kargo emin ellerde :blush:

13 Beğeni

1C iyidir :slightly_smiling_face:

4 Beğeni

1F’ye otururum ben :joy:

5 Beğeni

Bizim özlük hakları 1F’de. Galadriel reis asgari ücrete zam yap artık.

Saruman! Köpek!!

4 Beğeni