Rıhtım Kamarası

Daha fazlası: https://black-larina-71.tiiny.site

6 Beğeni

Gezegen temalı çikolatalar :chocolate_bar:

19 Beğeni

Kitabı okumuş olan veya herhangi bir yerde inceleme yazısı yazan varsa düşüncelerini paylaşırsa okumak isterim. Yazarın portföyünde nasıl konumlandırırsınız vs…

2 Beğeni

Bunun devamı basılmadı sanıyorum.

2 Beğeni

Evet, fuar öncesi sorulduğunda devam edecek demişlerdi. Bakalım artık :roll_eyes:

2 Beğeni

Kitapyurdunda 2020 tarihli. Her kitap için 6 sene beklenecekse biraz zor :sweat_smile:

2 Beğeni

Bu kitabı zamanında @isos81 hocamdan satın almış ve yeğenime doğumgünü hediyesi olarak vermiştim. O gün bugündür küsüz yeğenimle :sweat_smile:. Yaktın beni Pegasus. Devamı gelecekse barışırız artık. Parçalanmış Deniz serisini de almıştım ama onu hediye etmemiştim yoksa diğer yeğen de küserdi. Devamı da meçhul üstelik :slightly_smiling_face:.

5 Beğeni

Hiç beklemediğim yazarların devam kitaplarını ve yeni serilerini çıkarmışlıkları vardı geçen sene. Epik fantastik alanında da eksikleri veya yeni seriler çıkarmalarını bekliyorum. Her şeyi dandik İthaki baskısı ile okumak istemiyorum :grinning_face_with_smiling_eyes:

2 Beğeni

90 ‘lı yıllarda aynalar daha güzeldi :melting_face:
Paint temalı bir ayna :mirror:

7 Beğeni

Yazarı veya kitabı okuyan varsa düşüncelerini merak ediyorum :innocent:

1 Beğeni

Top Secret yazıyor hocam nasıl okuyalım :face_with_hand_over_mouth::sweat_smile:

4 Beğeni

Bu kitabı okumadım ama yazarın başka iki kitabını okumuştum. Ve beğenmiştim. Tüm kitapları var bende. Yani bu tarzı seviyorum. Dan Brown okuduysanız, tarzları çok benziyor. Gizemler, bulmacalar, kovalamaca.

2 Beğeni

Abi atletle fotoşopa girmeseydin :smiley:

3 Beğeni

Alfa tahmini olarak ne zaman Robin Hobb’un diğer eserlerini basar ya​:pensive_face: Bir de yazardan yeni seriler gelsin yazılan yorumları beğeniyorlar. Kafa karıştırıcı :thinking:

1 Beğeni