Rıhtım Kamarası

Sinners nasıl özgün senaryo almış ya

5 Beğeni

Timothée Chalamet‘in bence hakkı yendi. MBJ düz bir rolle ödülü aldı ki bence listede ilk 3’e bile giremezdi.

Paul Thomas Anderson’ın hakkı Magnolia ya da Boogie Night ile verilmeliydi bu filmle değil neyse ödülü geç de olsa verdiler.

Animasyon kategorisinde ödülü Little Amélie almalıydı. KPop Hunters değil..

Ödüller verildi ancak ödül törenlerinin eski havası kalmadı artık. Tat vermiyorlar.

2 Beğeni

Filmin özünü anlamamışsın Amerikaya yapılan göçü vampir teması üzerinden işlemişler ve özgün bir senaryoya sahipti.

1 Beğeni

(izlemedim) Amerikalılar mı vampir göçle gelenler mi vampir?

1 Beğeni

İnternette From Dusk till Dawn esprisi o yüzden yapıldı demek. Buradan Blade Origin’e bağlamasınlar…

1 Beğeni

Göçmenlik temasını vampirler üzerinden anlatmış kendisi ondan söz ediyorum. 2 ana karakterlerden birisi İtalyan mafyasına katılırken diğeri ise İrlanda Mafyasına katılıyor.

1 Beğeni

Geceden Şafağa filminde ise iki kardeşin yaptığı soygun sonrası düştüğü vampir barı üzerinden anlatılıyordu hikaye. The Sinners ile Geceden Şafağa çok farklı filmler. Vampir filmlerini yada Korku filmlerinin alt mesajlarını anlamayan insanlar yüzünden çıktı o espiri.

1 Beğeni

Onu anladım bende diyorum ki hangi taraf vampir? Bana kalırsa göçmenlerin kanını emen Amerika vampir. Ama filme kalırsa göçmenler vampir de olabilir :slight_smile:

1 Beğeni

Göçmenler vampir ama filmin sonunu söylemek istemiyorum mutlaka izlemelisin.

2 Beğeni

GRRM’nin Karabasan kitabı da benzer yollarda yürüyor. Türü seviyorsanız okuyun hocam.

1 Beğeni

Bağımlısı olduğum yer :heart_eyes:

Video yeni çekilmiş, izlemeye yeni fırsat buldum. Burada da paylaşmak istedim.

3 Beğeni

Ruhşen Doğan Nar’ın blogunda, beni en çok etkileyen beş yerli ve beş yabancı bilimkurgu eserini anlattım.

On'un Tercihi: Gizem Çetin - Ruhşen Doğan Nar

4 Beğeni

Bağlantı doğru mu kontrol eder misiniz? Hata alıyorum, giremiyorum siteye.

2 Beğeni

Bende açıldı.

2 Beğeni

Benden kaynaklanıyor olabilir o zaman. Teşekkürler.

2 Beğeni

Mükemmel bir edit olmuş.

3 Beğeni

Senin yüzünden böyle şeylere maruz kaldım tenks

Bi şarap içeyim dedim film de acayip alkol övüyor burnumdan geldi :slight_smile: vampir beklerken twerk yedik

2 Beğeni

Oscarlık değil man in black gibi bir film. Dün çirkin üvey kardeş izledim buna bin basar.

1 Beğeni

Reklam yazarları reklamlar

1 Beğeni

Tayland da bulunan bir apartman :dragon_face:

4 Beğeni