Rıhtım Kamarası

Sadece hoşuma gitti :slight_smile:
Fantastik doğa-orman temalı şeyleri seviyorum.

10 Beğeni

Nereye koyayım bilemedim. Altın yıllar. Bir dönem sıkı Lemancıydık. O tat hâlâ yok.

7 Beğeni

Leman ve sonrasında Le-Manyak :smiley:

2 Beğeni

Kudret Göz Hastanesi’nde Seda Mütevelli vardı, çok iyi doktordur. Benim de astigmatla birlikte 9,5-7,5’tu ve lazer yapmıştı. Dünya Göz de elbette çok iyi.

2 Beğeni

Teşekkür ederim, 1 yıl numara artışı olmaması gerektiği yazıyor bazı yerlerde, buna dikkat ediliyor mu? Hiç numaramın artmadığı 1 yıl geçirmedim daha.

1 Beğeni

Twitter fan sayfalarında dönen Kış Rüzgârları iddiası doğru mu? Geliyor mu kitap. Forumda %100 konusu açılır demiştim ama açılmayınca fake de olabileceğini düşündüm.

Edit: 1 Nisan şakasıymış. Şu 1 Nisan’ı şaka günü ilan etme fikri hangi kamilin aklına geldiyse allah bin belasını versin, sürüm sürüm süründürsün. Her sene ne yoruyorsunuz insanı ya.

6 Beğeni

Ben 18 yaşında gittiğim için 6 ay sonra tekrar bakalım demiş ve öyle yapmıştı ameliyatı. Ama üç yaş büyük ablama hemen yapmıştı. Tabi üzerinden yıllar geçti, şimdi prosedür nasıldır emin değilim.

1 Beğeni

1 Nisan’ı kendim için bir milat olarak anacağım aklıma gelmezdi. Yahu 5G’ye geçtik ama evdeki 3 telefondan biri bile uyumlu değilmiş buna. 1 gecede teknolojik olarak geri kaldık ailecek. Büyük ihtimal birçok kişi böyle olmuştur. Telefonu aldığım zaman dünyada 5G diye bir şey vardı. Ne diye buna göre yapmazsın ki telefonu, ilk baştan keşfetmeye ne gerek vardı şimdi. Neyse ekonomik durum el verene kadar 4.5G’den devam edeceğiz artık. :slightly_smiling_face:

1 Beğeni

5G ye geçmedik ki zaten süslü laflarla geçmiş gibi gösterildik :smirking_face::pensive_face:

4 Beğeni

Ben 5.5G’yi bekleyeceğim :slight_smile:

4 Beğeni

Bu işi de yarım bırakıyorsun anlaşılan :rofl::expressionless_face:

5 Beğeni

Sıralamayı bozamam şimdi; 3.5G, 4.5G, 5.5G olarak giderim :face_with_hand_over_mouth:

7 Beğeni

Amerikalı Youtuber Timothy Kenny ile kitaplığımı dünyaya açtık. Bilimkurgu raflarımdan dil öğrenme serüvenime, klasiklerden favori yazarlarıma kadar her şeyi konuştuk. :white_heart:

17 Beğeni

İthaki sitesinden yapılan alışveriş için ulaşmaya çalışıyorum ama dönüş olmuyor. Farklı bir yol var mı ulaşabileceğim?

1 Beğeni

Doğan kitap kasetçiliğe mi başlayacak, benim teyp vardı nerede acaba?

:slight_smile:

https://x.com/dogan_kitap/status/2039664169310433746?s=20

1 Beğeni

Görselden anlaşılacağı gibi astronotlardan biri acılı urfa yemiş.

6 Beğeni

Konudan bağimsız Urfa tatlı olan Adana acili olan değil miydi? :zany_face:

Maximum Mobil uygulamasında 4 ay Amazon Prime aboneliği hediyesi varmış. Size özel kategorisinde yazıyor. Belki size de tanımlamıştır kontrol edebilirsiniz.

1 Beğeni

3-5 Nisan tarihlerinde 1000 TL harcama yaparsanız veriyor yalnız.

2 Beğeni

Teşekkürler ek bilgi olarak eklemeyi unutmuşum. Kampanya adını görünce hemen yazayım dedim foruma.

2 Beğeni